Н У Х Т

Pre-university Business School у Навчально-науковому інституті економіки і управління

31 жовтня 2024

Pre-university Business School у Навчально-науковому інституті економіки і управління

29-30 жовтня у Навчально-науковому інституті економіки і управління відбулася професійна школа для абітурієнтів «Pre-university Business School». Захід зібрав майбутніх студентів, які у форматі інтерактивних сесій мали змогу ознайомитися з освітніми програмами інституту та визначитися з подальшим вибором спеціальності.

Протягом двох днів учасники школи глибше познайомилися з усіма спеціальностями, які пропонує інститут, зокрема:
051 «Економіка»,
061 «Журналістика»,
071 «Облік і оподаткування»,
072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»,
073 «Менеджмент» та «Менеджмент персоналу»,
075 «Маркетинг»,
076 «Підприємництво та торгівля»,
292 «Міжнародні економічні відносини».

Абітурієнти отримали можливість ознайомитися з кожною з освітніх програм, дізнатися про їх перспективи та вимоги і активно поспілкуватися з викладачами інституту. Завдяки інтерактивному формату заходу учасники не лише отримали корисну інформацію, а й весело провели час.

На завершення програми директор інституту Олег Шеремет особисто поспілкувався з майбутніми студентами, відповів на їхні запитання та вручив університетські мерчі, що стало приємним завершенням продуктивного заходу.

Школа «Pre-university Business School» стала чудовою нагодою для майбутніх студентів зануритися у світ економічних, управлінських і соціальних наук, допомагаючи їм зробити обґрунтований вибір майбутньої професії.

Опублікований: 31-10-2024
Читайте також:
На зустріч із прекрасним вирушили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Із метою підвищення загальнокультурного розвитку молоді відповідальна за роботу зі студентами Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок організувала для кураторської групи ТІ-1-4 спеціальності «Харчові технології» похід до театру, де представляв свою сучасну п’єсу «Вій» Чер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зустріч із прекрасним вирушили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 30 листопада 2018

Виїзні практичні заняття в умовах кращих готельних підприємств для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студенти 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» протягом двох днів разом із викладачами кафедри готельно-ресторанної справи, доцентами Оксаною Арпуль, Максимом Полумбриком та асистентом Анастасією Спільчук мали можливість ознайомитись із особливостями сервісу та організацією внутрішньої структури функціонування готелю «VitaPark Бори...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні практичні заняття в умовах кращих готельних підприємств для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 29 березня 2019

НУХТ у першій тридцятці: оприлюднений рейтинг закладів вищої освіти ТОП-200

Оприлюднені результати шістнадцятого академічного рейтингу українських закладів вищої освіти ТОП-200 Україна-2022, у якому наш університет посів 29 місце з 200 представлених у рейтингу закладів вищої освіти. Укладачі рейтингу враховували всебічну діяльність університетів і сучасні тенденції розвитку вищої освіти, що зазнає глибинних змін у результ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ у першій тридцятці: оприлюднений рейтинг закладів вищої освіти ТОП-200 07 липня 2022

Уряд спростив процес формування тематики наукових досліджень і науково-технічних розробок, що виконуються за кошти держбюджету

Уряд спростив і вдосконалив процес формування тематики наукових досліджень і науково-технічних розробок, що виконуються за кошти держбюджету. Відповідний Порядок був затверджений Постановою Кабінету Міністрів України. Документ визначає нові правила, за якими головні розпорядники бюджетних коштів, зокрема міністерства, національні академії наук,  ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд спростив процес формування тематики наукових досліджень і науково-технічних розробок, що виконуються за кошти держбюджету 16 січня 2018