Н У Х Т

Практика закріплює теорію

20 лютого 2023

Практика закріплює теорію

З 16 січня по 26 лютого здобувачі освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» проходять виробничу практику, яка є обов’язковим елементом освітньо-професійної підготовки.

Практичну підготовку здобувачів за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа» забезпечують кращі готельні та ресторанні підприємства.

У цей непростий для нашої країни час вітчизняні підприємства гостинності продовжують функціонувати та приймати на практику наших студентів, а наші магістранти закріплювати та поглиблювати теоретичні знання з організації та технології обслуговування в засобах розміщення. Нові виклики сьогодення – це професійна діяльність в умовах воєнного часу і у період повоєнного відновлення економіки та інфраструктури України.

Не зважаючи на умови, освітній процес на кафедрі готельно-ресторанної справи триває, навчання є практико-орієнтованим, а співпраця між університетом та підприємствами галузі тісною на засадах взаємної поваги та допомоги.

Практична підготовка в умовах засобів розміщення сприяє підготовці конкурентоспроможних на українському та європейському ринках праці фахівців, які відновлюватимуть сферу гостинності.

Бажаємо нашим здобувачам магістерського рівня вищої освіти успішного завершення виробничої практики!

Опублікований: 20-02-2023
Читайте також:
Наші студенти перемагають у міжнародних танцювальних змаганнях

Студент групи ОКС17 Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Роман Шпильовий зі своєю партнеркою Аліною Симеренко став переможцем ІV Міжнародного фестивалю зі спортивних танців «Master of Dance»,який відбувся у м. Черкаси. Не зупиняючись на досягнутому, танцювальний дует взяв участь у Міжнародному змаганні з танцювального спорту «Kyiv Open Ch...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти перемагають у міжнародних танцювальних змаганнях 12 квітня 2018

Професорка НУХТ увійшла до експертної групи з розроблення тестових завдань національного рівня для вступу до магістратури

У колективу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ з’явилася можливість безпосередньо взяти участь у процесі формування бази тестів національного рівня для вступу до магістратури за спеціальностями 073, 075, 076 в галузі знань 07 «Управління та адміністрування». За підсумками конкурсного відбору, що проводився Державною установо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка НУХТ увійшла до експертної групи з розроблення тестових завдань національного рівня для вступу до магістратури 10 квітня 2023

Мужність і відвага крізь покоління

9 жовтня 2019 року студенти  Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ взяли участь в історичному екскурсі «Мужність і відвага крізь покоління», що відбувся у бібліотеці-філії №4 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради. Покрова, козацтво, УПА, День захисника України - ось ці чотири теми об’єднали у масовому...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мужність і відвага крізь покоління 11 жовтня 2019

У освітньому онлайн-просторі кафедри готельно-ресторанної справи – бренд-шеф і засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України

На кафедрі готельно-ресторанної справи у рамках вивчення дисципліни «Конкурентоспроможність та інновації в готельній індустрії» за ініціативи лекторки дисципліни, доцентки Тетяни Нікітіної відбувся гостьовий лекторій «Відкриття нових закладів ресторанного господарства в умовах економічної кризи та воєнного стану». Гостьовий лектор – бренд-шеф мере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У освітньому онлайн-просторі кафедри готельно-ресторанної справи – бренд-шеф і засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України 26 жовтня 2023