Н У Х Т

Практика закріплює теорію

20 лютого 2023

Практика закріплює теорію

З 16 січня по 26 лютого здобувачі освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» проходять виробничу практику, яка є обов’язковим елементом освітньо-професійної підготовки.

Практичну підготовку здобувачів за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа» забезпечують кращі готельні та ресторанні підприємства.

У цей непростий для нашої країни час вітчизняні підприємства гостинності продовжують функціонувати та приймати на практику наших студентів, а наші магістранти закріплювати та поглиблювати теоретичні знання з організації та технології обслуговування в засобах розміщення. Нові виклики сьогодення – це професійна діяльність в умовах воєнного часу і у період повоєнного відновлення економіки та інфраструктури України.

Не зважаючи на умови, освітній процес на кафедрі готельно-ресторанної справи триває, навчання є практико-орієнтованим, а співпраця між університетом та підприємствами галузі тісною на засадах взаємної поваги та допомоги.

Практична підготовка в умовах засобів розміщення сприяє підготовці конкурентоспроможних на українському та європейському ринках праці фахівців, які відновлюватимуть сферу гостинності.

Бажаємо нашим здобувачам магістерського рівня вищої освіти успішного завершення виробничої практики!

Опублікований: 20-02-2023
Читайте також:
Приймати важливі рішення легко, якщо озброїтися порадами експерта

Ця осінь – надзвичайно насичена для здобувачів-біотехнологів, не зважаючи на певні обмеження, викликані непростою ситуацією в країні. І особливо цікавими для них стали тренінги і майстер-класи від давніх партнерів кафедри біотехнології і мікробіології – ТОВ «Triglav International» (стратегічний партнер Корпорації #ARTERIUM). Уже відбулися такі зуст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приймати важливі рішення легко, якщо озброїтися порадами експерта 12 листопада 2020

Мистецтво інвестування опановували першокурсники-фінансисти

Здобувачі першого року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»18 жовтня 2022 року відвідали майстер-клас у вигляді вебінару «Мистецтво інвестування» від представників Freedom Broker і запрошених ними фінансових інфлюенсерів. Під час заходу лектори розібрали питання: як мінімізувати вплив кризи та які інструменти фондовог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво інвестування опановували першокурсники-фінансисти 20 жовтня 2022

Атестаційний екзамен здобувачів-бакалаврів кафедри готельно-ресторанної справи

16 червня на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася атестація здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти у формі атестаційного екзамену із застосуванням дистанційних технологій. Під час відеоконференції на платформі Zoom тепло привітали і побажали успіху здобувачам 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» декан факультету готель...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестаційний екзамен здобувачів-бакалаврів кафедри готельно-ресторанної справи 17 червня 2020

Майбутні експерти на онлайн-екскурсії з виробництва ковбас

Здобувачі вищої освіти групи ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою ознайомилися з виробництвом ковбасних виробів ТМ «Алан». На жаль, воєнний стан у країні змушує підприємства суттєво посилювати безпекові заходи, що обмежує доступ сторонніх осіб, тому формат онлайн-екскурсій ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні експерти на онлайн-екскурсії з виробництва ковбас 03 жовтня 2023