Н У Х Т

Практика через досвід

20 травня 2025

Практика через досвід

У рамках вивчення дисципліни «Організація екскурсійної діяльності» здобувачі другого курсу освітньої програми «Туризм і рекреація» (група ТУ-2-10) мали унікальну можливість проявити себе як організатори та екскурсоводи.

Студенти розробили власні тематики та маршрути екскурсій, підготували інформаційне наповнення, портфель екскурсовода, а також провели екскурсії для своїх одногрупників і куратора групи. Це не тільки прокачало їхні навички з підготовки та проведення культурних заходів, а й подарувало незабутні враження та нові відкриття.

Ділимося яскравими моментами з екскурсій від другокурсників – «Володимирська вулиця – історичне серце Києва» та «Гастротур на Арсенальній».

Опублікований: 20-05-2025
Читайте також:
Як обчислюється конкурсний бал вступників до магістратури у 2019 році

У нашому університеті продовжуються вступні випробування до магістратури. Сьогодні вступні випробування з іноземної мови складають претенденти на вступ на усі спеціальності до магістратури Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та спеціальності «Автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології» факультету автомат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як обчислюється конкурсний бал вступників до магістратури у 2019 році 09 липня 2019

Виробнича практика здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у кращих готельних підприємствах

З 10 січня по 13 лютого 2022 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» 2 курсу денної форми навчання факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка приходили виробничу практику з урахуванням усіх протиепі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у кращих готельних підприємствах 22 лютого 2022

Синергія вишу і виробництва

Викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ Юрій Барилюк, Олександр Зігунов і Володимир Заїка організували та провели заняття на виробництві зі спецдисциплін для студентів третього курсу спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва». У рамках вивчення відповідних тем студенти відвідали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синергія вишу і виробництва 23 лютого 2018

Інтерактивна гра або маленька вистава від наших маркетологів

Травневі пари обіцяють багато цікавого, адже сонячна погода, насичені аромати весняних квітів і цвіт київських каштанів сповнюють емоцій та надихають на креатив. Студенти-маркетологи зібралися разом на парі з «Маркетингу в галузях і сферах діяльності», щоб прокачати Soft і Hard Skills, а також краще зрозуміти майбутніх клієнтів у дії. Сегментація ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивна гра або маленька вистава від наших маркетологів 29 травня 2023