Н У Х Т

Практичне заняття в умовах виставкового залу Maresto

04 жовтня 2023

Практичне заняття в умовах виставкового залу Maresto

Днями група здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» відвідала виставкові зали з устаткуванням провідних виробників світу, що пропонує українським рестораторам менеджмент Maresto.

Бренд-шеф Сергій Пастух представляв устаткування для закладів ресторанного господарства – механічне, теплове, холодильне, мийне. Фахівець зазначив, що у скрутних умовах сучасного буття популярність здобули електромагнітні професійні плити, фритюрниці.

У виставкових залах представлена широка лінійка теплового устаткування від крастових машин для виготовлення напівфабрикатів для піци, печей для піци, пароконвектоматів як бойлерних, так і інжекційних, багатофункціональних сковорід Rational до фритюрниць, грилів різної продуктивності. Також демонструються фронтальні і купольні машини для миття кухонного та столового посуду.

Подібні заходи допомагають візуалізувати устаткування, що вивчають здобувачі освіти, отримати практичний досвід щодо процесів і особливостей роботи сучасного устаткування ресторанного господарства.

Опублікований: 04-10-2023
Читайте також:
Науковці університету провели XVII науково-практичну конференцію молодих вчених «Новітні технології пакування»

18-20 квітня у Києві відбувся Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2018, у рамках якого працювали виставки «ПакЕкспо», «ПродЕкспо», «ПродТехМаш» і «Хлібопекарна і кондитерська індустрія». Фахівці та студенти нашого університету завжди активно долучаються до заходів форуму. Зокрема, науковці кафедр Навчально-наукового інженерн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці університету провели XVII науково-практичну конференцію молодих вчених «Новітні технології пакування» 23 квітня 2018

Екобіотехнологічні інновації та перспективи від BTU для студентів

До студентів-біотехнологів другого та третього курсу бакалаврату, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна», та магістрантів освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» завітали представниці компанії «BTU» – директорка з розвитку персоналу Ірин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екобіотехнологічні інновації та перспективи від BTU для студентів 05 червня 2024

НУХТівці – серед експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

26 вересня 2023 року на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти було затверджено рішення щодо включення до реєстру експертів із акредитації освітніх програм викладачів та здобувачки освіти нашого університету. Так, у числі експертів – Олена Бориченко (спеціальність 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТівці – серед експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти 29 вересня 2023

Гостьова лекція від маркетологині провідної міжнародної компанії

Нещодавно на кафедрі маркетингу відбулася гостьова лекція від маркетологині та бренд-менеджерки провідної міжнародної компанії Вікторії Черкасової. Тема лекції «Маркетинг: теорія і реальність» зацікавила й зібрала разом здобувачів спеціальності 075 «Маркетинг» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Фахівчиня поділилася з майбутніми маркетологам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від маркетологині провідної міжнародної компанії 05 червня 2024