Н У Х Т

Практичне заняття по робототехніці

23 жовтня 2020

Практичне заняття по робототехніці

Кілька тижнів тому кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління отримала для використання в навчальному процесі робототехнічний комплекс ABB IRB1200.

Завдяки партнерам кафедри, компаніям «АВВ» і «ЛБЮ-тех» здобувачі освіти мають можливість вивчати робототехніку не лише в теорії, а й на практиці.

Зокрема, старший викладач Роман Міркевич провів практичне заняття, на якому детально розповів про будову й продемонстрував комплекс у роботі. Щойно вивчені принципи функціонування промислового робота здобувачі закріпили, виконавши під керівництвом викладача найпростіші операції. Відео із заняття можна переглянути тут

Опублікований: 23-10-2020
Читайте також:
Презентація наукових здобутків англійською мовою в гуртку «HR-майстерня»

21 лютого 2023 року на засіданні гуртка «HR-майстерня», присвяченому темі «Інтелектуалізація HR-менеджменту», науковими здобутками зі студентами освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) поділилася науковиця-міжнародниця Діана Попова. Концепція «Інтелектуалізація HR-менеджменту», яку презентувала фахівчиня, стала ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація наукових здобутків англійською мовою в гуртку «HR-майстерня» 22 лютого 2023

Від теорії до практики...

Нещодавно у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» працювали виставка Фармацевтичної промисловості та Міжнародний Фармацевтичний Конгрес «PHARMA Tech Expo-2021», Міжнародна виставка «LABComplEX» і Симпозіум з лабораторної медицини. Викладачі та здобувачі-четвертокурсники кафедри біотехнології і мікробіології не лишилися осторонь цього заходу. Адже у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від теорії до практики... 02 листопада 2021

Гостьова лекція англійською мовою для магістрантів кафедри технології оздоровчих продуктів

1 грудня 2021 р. на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Гостьову онлайн-лекцію англійською мовою «Quality Management Systems. Quality Basics» прочитав викладач англомовно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція англійською мовою для магістрантів кафедри технології оздоровчих продуктів 02 грудня 2021

Вітаємо колектив кафедри готельно-ресторанної справи з виходом у світ нового підручника!

Вийшов друком підручник «Кулінарна етнологія» колективу авторів кафедри готельно-ресторанної справи за загальною редакцією д.т.н., професора Віктора Доценка. До колективу авторів увійшли доцентки Наталія Бондар, Оксана Арпуль, Лариса Шаран, Віта Цирульнікова, Ольга Пушка, а також колеги з кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо колектив кафедри готельно-ресторанної справи з виходом у світ нового підручника! 27 січня 2021