Н У Х Т

Практична підготовка здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у готелі «Президент»

07 жовтня 2020

Практична підготовка здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у готелі «Президент»

З 1 по 28 вересня здобувачі вищої освіти 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання проходили виробничу практику в засобах розміщення м. Київ та інших містах України. Однією з баз практик був 4-зірковий «Президент Готель» у самому центрі столиці за 5 хв. від НСК «Олімпійський».

Наші студенти мали можливість набути компетентностей з організації та технології обслуговування в засобах розміщення, ознайомитися зі сучасними методами та формами здійснення технологічних процесів, опанувати  фахові вміння та навички для професійної діяльності в умовах конкурентного ринкового середовища.

«Президент Готель» – це високий рівень обслуговування, професіоналізм, гостинність і неймовірний досвід для наших студентів.

Завідувач кафедри готельно-ресторанної справи Віктор Доценко отримав чудові відгуки про наших здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти. Він висловив подяку доцентці кафедри Олені Шидловській за високий рівень організації виробничої практики.

Колектив кафедри висловлює щиру вдячність керівництву «Президент Готелю» за плідну співпрацю з якісної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи.

Опублікований: 07-10-2020
Читайте також:
Свої навички з викладання під час дистанційного навчання удосконалюють педагоги Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Дистанційне навчання, звичайно, не є заміною очного та ніколи не планувалося на довгострокову перспективу, але воно може і повинно стати ефективним інструментом не тільки під час карантину. Нашим викладачам довелося прийняти цей виклик та швидко адаптуватися до нових реалій, коли питання розвитку дистанційної освіти набуло неабиякої актуальності. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої навички з викладання під час дистанційного навчання удосконалюють педагоги Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 15 вересня 2020

Викладачі кафедри фінансів представили результати своїх наукових досліджень на міжнародній конференції

У рамках наукового проекту кафедри фінансів нашого університету «Комплексна оцінка та шляхи підвищення конкурентоспроможності страхового ринку України в контексті європейської інтеграції» викладачі кафедри Наталія Климаш та Михайло Арич разом із завідувачем кафедри Ладою Шірінян взяли участь у VIII міжнародній науково-практичній конференції «Страте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри фінансів представили результати своїх наукових досліджень на міжнародній конференції 02 жовтня 2018

На перетині бізнесу й освіти: викладачі НУХТ – серед учасників «Бізнес-школи «Артеріум»!

Завершився надзвичайний проєкт «Бізнес-школа «Артеріум» для викладачів ЗВО, який став платформою для глибокого переосмислення ролі освіти в сучасному світі. Протягом двох місяців викладачі з різних куточків України, і серед них представники нашого університету з кафедри біотехнології і мікробіології та кафедри технології жирів, хімічних технологій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На перетині бізнесу й освіти: викладачі НУХТ – серед учасників «Бізнес-школи «Артеріум»! 10 червня 2025

Високий рівень педагогічної майстерності продемонструвала в.о. завідувача кафедри харчової хімії

20 березня 2018 року на кафедрі харчової хімії відбулася відкрита лекція «Алкалоїди. Протоалкалоїди» професора, доктора хімічних наук, в.о. завідувача кафедри Світлани Бондаренко з дисципліни «Хімія природних сполук» для студентів другого курсу спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» денної форми навчання факультету біотехнології та еко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень педагогічної майстерності продемонструвала в.о. завідувача кафедри харчової хімії 20 березня 2018