Н У Х Т

Поєднання теоретичних знань і практичних навичок

13 жовтня 2020

Поєднання теоретичних знань і практичних навичок

Функціонування в умовах карантину корегує діяльність усіх без винятку підприємств та організацій, у тому числі й закладів вищої освіти. Виклики сьогодення змушують до переорієнтації освітнього процесу шляхом чергування оnline та ofline навчання. У цих умовах опанування здобувачами дисциплін, передбачених навчальним планом, зокрема практична підготовка майбутніх фахівців стає досить обмеженою. Незважаючи на це, професорсько-викладацький склад кафедри маркетингу намагається навіть у цих непростих умовах забезпечити максимальне поєднання теоретичної та практичної підготовки здобувачів.

7 жовтня у межах вивчення дисципліни «Ринкові дослідження» здобувачі другого курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» разом із професором Ларисою Старшинською відвідали один зі супермаркетів торговельної мережі «ВЕЛМАРТ», яка позиціонує себе на ринку ритейлу як «гарант низьких цін». Визначення особливостей, а також переваг і недоліків у організації роботи супермаркету передбачало ознайомлення з його місцерозташуванням, товарною спеціалізацією, розмірами торговельних площ, мерчандайзингом, методами обслуговування.

Найбільшу зацікавленість здобувачів вищої освіти викликали акційні пропозиції, а також особливості реалізації продукції власних торгових марок та її асортимент.

Не залишилися поза їх увагою й питання фасування і пакування товарів у супермаркеті, вивчення попиту та вимог споживачів, раціоналізація схем розміщення устаткування і товарів, застосування системи гнучких цін і знижок, рекламна активність, впровадження нових методів і видів торговельного обслуговування, а також надання торговельних послуг. 

Викладачі кафедри маркетингу переконані, що лише поєднуючи теоретичні знання з практичними навичками впродовж всього періоду навчання, можливе формування висококваліфікованого фахівця нового покоління.

 

Опублікований: 13-10-2020
Читайте також:
Майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей від кондитера 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv»

17 листопада 2018 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей. У технологічній лабораторії кафедри кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» при 5-зірковому готелі міжнародної мережі «Hilton Kyiv», випускниця спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Тетяна Лоза озна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей від кондитера 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv» 20 листопада 2018

Студенти нашого університету – переможці хакатону агроінновацій Student Agritech Challenge!

Студенти нашого університету стали переможцями хакатону агроінновацій Student Agritech Challenge, організованого для студентів агро- і технічних спеціальностей агрохолдингом МХП спільно з Radar Tech і AgroHub. Student Agritech Challenge зібрав близько 150 учасників із різних міст України: Львова, Вінниці, Одеси, Дніпра та Києва, які об’єдналися в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти нашого університету – переможці хакатону агроінновацій Student Agritech Challenge! 16 травня 2018

Ключ до ефективної біотехнології: захоплюючі відкриття магістрантів

Днями у рамках захисту магістрантами-біотехнологами самостійних робіт з дисципліни «Природознавча мікробіологія» (лекторка – професорка, докторка біологічних наук Тетяна Пирог) було представлено важливу та пізнавальну тематику щодо застосування сульфатвідновлювальних бактерій у біотехнології. Команда, яку очолила Вікторія Негретова, плідно попрацю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ключ до ефективної біотехнології: захоплюючі відкриття магістрантів 14 грудня 2023

Передноворічний майстер-клас для школярів

У відокремленому структурному підрозіділі «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбувся цікавий майстер-клас із оздоблення  пряників передноворічної тематики, у якому взяли участь учні 5 класу Івано-Франківського ліцею № 2 разом із класною керівницею Лідією Сворак. Творчість і радість панували в залі. Учасники ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Передноворічний майстер-клас для школярів 30 грудня 2021