Н У Х Т

Попереду – творчі успіхи й професійне визнання!

07 липня 2020

Попереду – творчі успіхи й професійне визнання!

Успішними захистами дипломних проєктів підтвердили високий рівень своїх знань і навичок здобувачі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» Полтавського фахового коледжу нашого університету.

Для проведення захисту дипломних проєктів була створена Державна кваліфікаційна комісія, до складу якої увійшли: головний інженер ТОВ «Пирятинський сирзавод» Станіслав Волик (голова комісії), директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш, викладачі Наталія Гавриленко, Ольга Сіверченко та Іван Тригуба.

У процесі захисту дипломних проєктів студенти переконливо та логічно викладали основні результати свого дослідження, чітко відповідали на питання членів комісії, показали високий рівень професійних знань і практичних навичок, що надбали під час навчання у коледжі.

Захист пройшов вдало, кожний студент на високому професійному рівні продемонстрував набуті знання, уміння та навички.

Члени Державної екзаменаційної комісії досить високо оцінили роботи здобувачів і побажали молодим спеціалістам творчих успіхів й професійного визнання.

Опублікований: 07-07-2020
Читайте також:
Запрошуємо на святкування 135-річчя Національного університету харчових технологій та Дня працівників харчової промисловості

Шановні викладачі, співробітники, студенти, випускники, партнери та добрі друзі НУХТ! Запрошуємо вас 17 жовтня на святкування 135-річного ювілею університету та Дня працівників харчової промисловості. У програмі заходу:з 10:00 – виставка досягнень навчально-наукових підрозділів НУХТ (хол другого поверху головного корпусу)11:00 – урочисті збори (а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошуємо на святкування 135-річчя Національного університету харчових технологій та Дня працівників харчової промисловості 16 жовтня 2019

Перша в новому навчальному році відкрита лекція на кафедрі технології молока і молочних продуктів

Доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук провела відкрите лекційне заняття для здобувачів 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології». Заняття проведене відповідно до тематичного плану робочої навчальної програми дисципліни «Харчові технології». Лектором були представлені актуальні матеріали, які ґрунтуються на сучасних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша в новому навчальному році відкрита лекція на кафедрі технології молока і молочних продуктів 03 вересня 2020

Триває наукова співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України

Кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції спільно з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України проведений науково-практичний онлайн-круглий стіл «Перспективи використання фітосировини у технологіях ресторанного господарства». Науковий захід відбувся завдяки співпраці кафедри, зокрема завідувачки кафедри, професорки Оле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває наукова співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України 07 грудня 2020

Навички з професійної англійської мови вдосконалюють студенти разом із викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування

16 квітня викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко та Людмила Юрчук разом із майбутніми інженерами-технологами з харчових технологій подивилися науково-документальний фільм про передові сучасні та майбутні технології виробництва продуктів. Студенти груп ТІ 1-8 та ТІ 1-6 Навчально-наукового інституту харчових технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички з професійної англійської мови вдосконалюють студенти разом із викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування 16 квітня 2019