Н У Х Т

Помилки при реєстрації е-кабінету та як їх уникнути

16 липня 2024

Помилки при реєстрації е-кабінету та як їх уникнути

Триває реєстрація електронних кабінетів вступників, під час якої можуть виникати проблеми з їх створенням через різні причини.

Із найпоширенішими помилками під час створення е-кабінету та порядком дій у разі їх виникнення знайомтеся тут.

Нагадуємо, в Україні заборонено використання російських поштових сервісів, тож зареєструвати електронний кабінет на такий e-mail неможливо!

Докладна інструкція від ДП «ІНФОРЕСУРС» щодо роботи із системою подання заяв в електронні формі за посиланням.

Бажаємо успіху!

Опублікований: 16-07-2024
Читайте також:
Дайджест виробничих питань харчовиків-2023: відбулася науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів»

9-10 листопада 2023 року в університеті відбулася VІ Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів». Співорганізаторами цьогорічної конференції виступали Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Національний орган стандартизації ДП «Український науково-дослідний і навчал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дайджест виробничих питань харчовиків-2023: відбулася науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів» 14 листопада 2023

Яким має бути сучасний фахівець у галузі інжинірингу харчових виробництв дізналися студенти на «Lantmännen AXA»

Компанія «Lantmännen AXA», що входить до скандинавського харчового концерну «Lantmannen» – найбільший виробник швидких сніданків в Україні, а її продукція експортується до понад 45 країн. Підприємство активно розвивається, нарощує потужності та потребує кваліфікованих фахівців. Тому адміністрація компанії запросила наших студентів ближче познайоми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яким має бути сучасний фахівець у галузі інжинірингу харчових виробництв дізналися студенти на «Lantmännen AXA» 11 грудня 2018

Аспіранти кафедри технології молока і молочних продуктів доповіли про результати виконання дисертаційних робіт

На кафедрі технології молока і молочних продуктів аспірантами третього року навчання Оксаною Басс та Тетяною Пшеничною були проведені наукові семінари за результатами виконання дисертаційних робіт. У доповіді Оксани Басс «Удосконалення технології морозива із замінниками цукру» (науковий керівник – професор, д-р т. н. Галина Поліщук) науково обґрун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти кафедри технології молока і молочних продуктів доповіли про результати виконання дисертаційних робіт 15 червня 2018

Перший в історії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів захист випускових кваліфікаційних робіт магістрів у онлайн-форматі

10 лютого на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбувся неймовірно цікавий захист магістерських робіт здобувачів освітнього рівня «Магістр» денної форми навчання, що навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Карантинні заходи, спричинені пандемією COVID-19, – не перешкода для с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший в історії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів захист випускових кваліфікаційних робіт магістрів у онлайн-форматі 11 лютого 2021