Н У Х Т

Поглиблюємо наукову співпрацю з польськими колегами

09 листопада 2023

Поглиблюємо наукову співпрацю з польськими колегами

Активно розвивається співпраця фахівців нашого університету з польськими колегами. Нещодавно вийшов черговий номер журналу «Scientific Journal of Bielsko-Biala School of Finance and Law», головним редактором якого виступив професор кафедри економіки праці і менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Ігор Галиця.

Професор Ігор Галиця також обраний дійсним членом Наукової ради Wyższa Szkoła Finansów i Prawa w Bielsku-Białej.

Опублікований: 09-11-2023
Читайте також:
У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася низка заходів присвячених Дню примирення та Дню Перемоги

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася низка заходів присвячених Дню примирення та Дню Перемоги. Особливо насиченим стало 8 травня. Студенти і педагогічний колектив коледжу під час перерв отримали можливість переглянути унікальні кадри фронтової хроніки, ознайомитися з документами і матеріалами на виставці творчих та пошукових ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася низка заходів присвячених Дню примирення та Дню Перемоги 10 травня 2018

Завідувач Підготовчого відділення НУХТ долучилася до обговорення аспектів реалізації концептуальних засад нової української школи

20 квітня 2018 рокуна базі КЗ «НВК «Потенціал» Оболонського району м.Києва відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Економіка і здоров’я в шкільній освіті», на яку була запрошена завідувач Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності НУХТ Валентина Кудіна. До участі також були запрошені: депут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач Підготовчого відділення НУХТ долучилася до обговорення аспектів реалізації концептуальних засад нової української школи 24 квітня 2018

Про розвиток вітчизняної кондитерської галузі подискутували на науковій конференції кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Традиційно, восени колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з асоціацією «Укркондпром» і ТОВ «АССО Іnternational» проводить спеціалізовану конференцію з технологій кондитерських виробів. Цього року 15 вересня відбулася VIII Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про розвиток вітчизняної кондитерської галузі подискутували на науковій конференції кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 17 вересня 2021

Біотехнологи знайомляться з енергетичною політикою в країнах ЄС на лекціях міжнародних експертів

Магістранти освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» та аспіранти освітньо-наукової програми «Біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» прослухали гостьову лекцію міжнародного експерта – директора Інституту технічних наук Вищої Школи Управління Охороною Праці, професора Маріуша Твардава (м. Ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи знайомляться з енергетичною політикою в країнах ЄС на лекціях міжнародних експертів 14 квітня 2025