Н У Х Т

Подорож у світ інновацій

18 грудня 2023

Подорож у світ інновацій

Незважаючи на усі виклики, багаторазові тривоги та негоду здобувачі освітнього ступеня «Магістр» міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» та освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», освітнього ступеня «Бакалавр» освітньої програми «Харчові технології та інженерія» та викладачі кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів відвідали Кулінарний центр МХП.

Кулінарний центр МХП є інноваційним місцем у Східній Європі, яке вражає не лише своєю унікальністю, але й розмірами передових технологічних процесів.

Тому, з метою розширення практичної та освітньої підготовки здобувачів, завідувач кафедри Василь Пасічний та гарантка освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксана Топчій ініціювали зустріч із фахівцями Кулінарного центру МХП – локації, де об'єднались технологи, фахівці з маркетингу та інновацій, представники компаній, що спеціалізуються на сфері HоRеCа та кулінарні блогери.

Знайомство з центром розпочалося з екскурсії по території індустріальної кухні, з унікальною виробничою лінією та сучасним обладнанням, яке дозволяє створювати страви ресторанного рівня. Потужні автоклави, унікальні котли, розроблені українськими інженерами, установки шокового охолодження, інноваційне обладнання «Hiperbaric», на якому пастеризують продукти під високим тиском, високопродуктивні трейсилери «Multivac» та «Ulma» – це лише частина обладнання, з яким ознайомилися та отримали практичну інформацію здобувачі освіти й викладачі.

Учасники зустрічі отримали цінний досвід від взаємодії з виробничим середовищем, що сприяло набуттю нових практичних знань. Колектив кафедри щиро вдячний фахівцям Кулінарного центру МХП за інформативну та пізнавальну екскурсію.

Опублікований: 18-12-2023
Читайте також:
Фестиваль науки в Інституті експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України

Занурення у світ науки – це завжди цікаво і захоплююче! У цьому змогли пересвідчитися студенти-біотехнологи другого і третього курсів, які у супроводі доцента кафедри біотехнології і мікробіології Вікторії Красінько відвідали Інститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України. З нагоди Всеукраїнського фе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фестиваль науки в Інституті експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України 17 травня 2019

Тиждень спеціальності «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів» у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ з 19 по 23 березня 2018 р. відбувся тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів». План роботи тижня традиційно охопив широкі аспекти діяльності викладацького та студентських колективів. Розпочався тиждень з розповсюдження безпрограшної лотереї серед студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень спеціальності «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів» у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 26 березня 2018

Випуск магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту імені академіка І.С. Гулого

5-го березня в актовій залі НУХТ яблуку ніде було впасти! Адже цього дня у Навчально-науковому інженерно-технічному інституті імені академіка І.С. Гулого (ННІТІ) відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-магістрам денної та заочної форми навчання. Усією родиною, в сяйві святкового вбрання, з добрими й щирими усмішками викладачів, батьків і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випуск магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту імені академіка І.С. Гулого 07 березня 2019

Кафедра експертизи харчових продуктів систематично оновлює методичні рекомендації відповідно до вимог сьогодення

10 березня 2023 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся методичний семінар «Особливості виконання кваліфікаційної роботи здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» у 2022-2023 навчальному році», на якому були розглянуті оновлені вимоги до виконання кваліфікаційної роботи, представлені до уваги колег колективом авторів у складі гарантки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів систематично оновлює методичні рекомендації відповідно до вимог сьогодення 13 березня 2023