Н У Х Т

Подорож у світ інновацій

18 грудня 2023

Подорож у світ інновацій

Незважаючи на усі виклики, багаторазові тривоги та негоду здобувачі освітнього ступеня «Магістр» міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» та освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», освітнього ступеня «Бакалавр» освітньої програми «Харчові технології та інженерія» та викладачі кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів відвідали Кулінарний центр МХП.

Кулінарний центр МХП є інноваційним місцем у Східній Європі, яке вражає не лише своєю унікальністю, але й розмірами передових технологічних процесів.

Тому, з метою розширення практичної та освітньої підготовки здобувачів, завідувач кафедри Василь Пасічний та гарантка освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксана Топчій ініціювали зустріч із фахівцями Кулінарного центру МХП – локації, де об'єднались технологи, фахівці з маркетингу та інновацій, представники компаній, що спеціалізуються на сфері HоRеCа та кулінарні блогери.

Знайомство з центром розпочалося з екскурсії по території індустріальної кухні, з унікальною виробничою лінією та сучасним обладнанням, яке дозволяє створювати страви ресторанного рівня. Потужні автоклави, унікальні котли, розроблені українськими інженерами, установки шокового охолодження, інноваційне обладнання «Hiperbaric», на якому пастеризують продукти під високим тиском, високопродуктивні трейсилери «Multivac» та «Ulma» – це лише частина обладнання, з яким ознайомилися та отримали практичну інформацію здобувачі освіти й викладачі.

Учасники зустрічі отримали цінний досвід від взаємодії з виробничим середовищем, що сприяло набуттю нових практичних знань. Колектив кафедри щиро вдячний фахівцям Кулінарного центру МХП за інформативну та пізнавальну екскурсію.

Опублікований: 18-12-2023
Читайте також:
Зустріч, яка неодмінно запалить твоє серце битися у ритмі НУХТ!

16 березня о 10:30 щиро запрошуємо на SPRING OPEN DAY НУХТ. Завітайте до нашого університету за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 68. Дізнайтеся про наші освітні пропозиції, особливості вступу у 2024 році, нюанси складання НМТ. Поспілкуйтеся з представниками приймальної комісії та всіх навчально-наукових підрозділів. Візьміть участь у неймов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч, яка неодмінно запалить твоє серце битися у ритмі НУХТ! 12 березня 2024

Презентація наукових здобутків англійською мовою в гуртку «HR-майстерня»

21 лютого 2023 року на засіданні гуртка «HR-майстерня», присвяченому темі «Інтелектуалізація HR-менеджменту», науковими здобутками зі студентами освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) поділилася науковиця-міжнародниця Діана Попова. Концепція «Інтелектуалізація HR-менеджменту», яку презентувала фахівчиня, стала ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація наукових здобутків англійською мовою в гуртку «HR-майстерня» 22 лютого 2023

ІІІ Конкурс на кращий проект ідей з елементами бізнес-планів, бізнес-проектів «У практичній площині: хімія та технологія харчових продуктів та косметичних засобів» успішно відбувся!

В університеті завершився ІІІ Конкурс на кращий проект ідей з елементами бізнес-планів, бізнес-проектів за темою «У практичній площині: хімія та технологія харчових продуктів та косметичних засобів», що проводився в рамках святкування Дня хіміка кафедрою хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Відкрив його презентацією про нага...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІІ Конкурс на кращий проект ідей з елементами бізнес-планів, бізнес-проектів «У практичній площині: хімія та технологія харчових продуктів та косметичних засобів» успішно відбувся! 26 травня 2018

«Заряджені» навчати

Не зважаючи на виклики сьогодення, кафедра машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв оптимістично дивиться у майбутнє завдяки прекрасним і талановитим студентам, згуртованому колективу, потужному освітньому і науковому потенціалу, давнім академічним традиціям, підтримці кваліфікованих випускників, дружнім стосункам зі вченими провідних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Заряджені» навчати 09 вересня 2020