Н У Х Т

Початок весни – початок досягнення професійних вершин!

10 березня 2025

Початок весни – початок досягнення професійних вершин!

Початок весни 2025 року приніс вагомий здобуток до скарбнички перемог здобувачів Навчально-наукового інституту харчових технологій.

5 березня в університеті відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології», у якому брали участь 46 здобувачів. До складу комісії увійшли: завідувач кафедри технології м'яса i м'ясних продуктів, д.т.н., професор Василь Пасічний, професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, д.т.н. Юлія Камбулова, доцентка кафедри технології молока i молочних продуктів, к.т.н. Тетяна Осьмак, доцентка кафедри технології консервування, к.т.н. Катерина Рубанка. Очолив комісію завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, д.т.н., професор Володимир Ковбаса

Конкурсні завдання складались із тестових питань, які охоплювали знання з багатьох фундаментальних фахових дисциплін.

Переважна більшість здобувачів якісно справилась із завданням, а 29 з них, набравши високий загальний бал, стали переможцями І етапу Олімпіади.

І місце – Наталія Вільцова (група МЯ-3-1)
            Анна Гармаш (група МЯ-3-1)
            Максим Зінич (МО-3-2)
            Дмитро Коломієць (група МЯ-4-1ск)
            Вероніка Мельниченко (група МЯ-3-1)
            Вікторія Мигович (група МО-4-2)
            Ірина Барна (група МО-3-2)
            Сергій Бондаренко (група МЯ-3-1)
            Анастасія Валявська (група МО-4-2)
            Катерина Рожнятівська (група МО-3-)2
            Маргарита Шувалова (група МЯ-4-1)

ІІ місце – Дар’я Дереча (група МЯ-4-1)
            Юлія Меркулова (група МЯ-3-1)
            Вікторія Ревун (група ТХ-3-3)
            Антоніна Ставична (група ТХ-4-5)
            Михайло Чуприн (група МЯ-4-1)
            Анастасія Смілянець (група ТХ-4-5ск)
            Дар`я Безберда(група ТХ-4-5)
            Дар’я Возняк (група МО-3-2)
            Катерина Карповець (група ТХ-4-5)
            Ілона Лашкова (група ТХ-4-5)
            Вадим Мазур (група ТХ-4-5)
            Богдан Пецик (група ТХ-3-4)
            Анастасія Пустовойт (група ТХ-4-5)

ІІІ місце – Софія Вовк (група ТК-3-8)
            Ангеліна Півторацька (група МО-4-2)
            Єлизавета Понуда (група ОП-4-7)
            Ігор Смілянець (група ТХ-4-5ск)
            Альона Ткачук (група ТХ-4-4)

Щиро вітаємо всіх учасників, які проявили небайдужість і бажання випробувати свої сили! Це підтвердження професійної майстерності, прагнення розвиватися, докладати зусилля до кваліфікаційного розвитку! Бажаємо переможцям успіху у ІІ турі Олімпіади!

Опублікований: 10-03-2025
Читайте також:
Вивчення виробничих процесів та обладнання у реальних умовах

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» та освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» 24 жовтня 2024 року поєднали теорію і практику на підприємстві «Еat easy», лідера вітчизняного ринку з виробництва пробіотично-ферментованих напоїв на основі ча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вивчення виробничих процесів та обладнання у реальних умовах 25 жовтня 2024

Науковці університету виступають офіційними опонентами дисертаційних досліджень колег

Професорка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмила Кривопляс-Володіна виступила офіційною опоненткою дисертаційної роботи здобувача Української академії друкарства (м. Львів) Олега Книша «Методологічні основи забезпечення якості незшивного клейового скріплення книжкової продукції». У роботі, представленій на здобуття наукового ступеня д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці університету виступають офіційними опонентами дисертаційних досліджень колег 30 вересня 2021

Студенти-заочники Сумської філії НУХТ успішно захистили дипломні проекти

Студенти заочної форми навчання Сумської філії НУХТ успішно захистили дипломні проекти для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ, професор Володимир Ковбаса. До складу комісії увійшли доц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-заочники Сумської філії НУХТ успішно захистили дипломні проекти 13 лютого 2018

Увесь спектр сучасного технологічного процесу підприємства представила здобувачам кафедри технології консервування фахівчиня-практик

На кафедрі технології консервування 1 грудня відбулася гостьова лекція «Вдосконалення методів проведення маркетингового дослідження ринку ТОВ «ЕКО сфера», яку прочитала спеціалістка з концентрованих соків Дарина Присяжна. Лекція була організована для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології» та освітнього сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Увесь спектр сучасного технологічного процесу підприємства представила здобувачам кафедри технології консервування фахівчиня-практик 02 грудня 2021