Н У Х Т

Початок весни – початок досягнення професійних вершин!

10 березня 2025

Початок весни – початок досягнення професійних вершин!

Початок весни 2025 року приніс вагомий здобуток до скарбнички перемог здобувачів Навчально-наукового інституту харчових технологій.

5 березня в університеті відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології», у якому брали участь 46 здобувачів. До складу комісії увійшли: завідувач кафедри технології м'яса i м'ясних продуктів, д.т.н., професор Василь Пасічний, професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, д.т.н. Юлія Камбулова, доцентка кафедри технології молока i молочних продуктів, к.т.н. Тетяна Осьмак, доцентка кафедри технології консервування, к.т.н. Катерина Рубанка. Очолив комісію завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, д.т.н., професор Володимир Ковбаса

Конкурсні завдання складались із тестових питань, які охоплювали знання з багатьох фундаментальних фахових дисциплін.

Переважна більшість здобувачів якісно справилась із завданням, а 29 з них, набравши високий загальний бал, стали переможцями І етапу Олімпіади.

І місце – Наталія Вільцова (група МЯ-3-1)
            Анна Гармаш (група МЯ-3-1)
            Максим Зінич (МО-3-2)
            Дмитро Коломієць (група МЯ-4-1ск)
            Вероніка Мельниченко (група МЯ-3-1)
            Вікторія Мигович (група МО-4-2)
            Ірина Барна (група МО-3-2)
            Сергій Бондаренко (група МЯ-3-1)
            Анастасія Валявська (група МО-4-2)
            Катерина Рожнятівська (група МО-3-)2
            Маргарита Шувалова (група МЯ-4-1)

ІІ місце – Дар’я Дереча (група МЯ-4-1)
            Юлія Меркулова (група МЯ-3-1)
            Вікторія Ревун (група ТХ-3-3)
            Антоніна Ставична (група ТХ-4-5)
            Михайло Чуприн (група МЯ-4-1)
            Анастасія Смілянець (група ТХ-4-5ск)
            Дар`я Безберда(група ТХ-4-5)
            Дар’я Возняк (група МО-3-2)
            Катерина Карповець (група ТХ-4-5)
            Ілона Лашкова (група ТХ-4-5)
            Вадим Мазур (група ТХ-4-5)
            Богдан Пецик (група ТХ-3-4)
            Анастасія Пустовойт (група ТХ-4-5)

ІІІ місце – Софія Вовк (група ТК-3-8)
            Ангеліна Півторацька (група МО-4-2)
            Єлизавета Понуда (група ОП-4-7)
            Ігор Смілянець (група ТХ-4-5ск)
            Альона Ткачук (група ТХ-4-4)

Щиро вітаємо всіх учасників, які проявили небайдужість і бажання випробувати свої сили! Це підтвердження професійної майстерності, прагнення розвиватися, докладати зусилля до кваліфікаційного розвитку! Бажаємо переможцям успіху у ІІ турі Олімпіади!

Опублікований: 10-03-2025
Читайте також:
Повернулися із зимової практики першокурсники спеціальності «Туризм»

Студенти 1 курсу спеціальності «Туризм» повернулися після зимової практики. Київ-Львів-Воловець-Верхнє Студене – маршрут, за яким проїхала група з 38 студентів і 3 викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу. Враження – неймовірні! Природні джерела з мінеральною водою, водоспад Шипіт, озеро Світязь, реабілітаційний центр ведмедів… І бага...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Повернулися із зимової практики першокурсники спеціальності «Туризм» 29 січня 2020

Міжнародне стажування доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 13 вересня по 24 жовтня 2021 року доценти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Дейниченко, Наталія Стукальська та Ігор Устименко пройшли науково-педагогічне стажування «Прикладні науково-технічні дослідження: європейський досвід і напрями розвитку» у Чеському технічному університеті у Празі, яке відбулося за підтримки Це...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне стажування доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 04 листопада 2021

В університеті стартували вступні випробування до бакалаврату

Сьогодні в університеті стартували вступні випробування до бакалаврату. Творчий конкурс складали вступники на спеціальність 17 «Фізична культура і спорт», освітню програму «Фізична рекреація і оздоровлення людини». Його мета – визначення рівня фізичної підготовленості вступників, необхідного для опанування обов’язкових і вибіркових дисциплін за спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті стартували вступні випробування до бакалаврату 11 липня 2024

Керівництво та викладачі університету – респонденти мережі ресторанів веганського харчування «Loving Hut»

До нашого університету завітали представники міжнародної мережі ресторанів веганського харчування «Loving Hut». Ректор, доктор технічних наук, професор Олександр Шевченко розповів історію становлення та про місце Національного університету харчових технологій, як потужного навчально-наукового комплексу, в системі національної освіти, колектив яког...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Керівництво та викладачі університету – респонденти мережі ресторанів веганського харчування «Loving Hut» 06 березня 2025