Н У Х Т

Початок весни – початок досягнення професійних вершин!

10 березня 2025

Початок весни – початок досягнення професійних вершин!

Початок весни 2025 року приніс вагомий здобуток до скарбнички перемог здобувачів Навчально-наукового інституту харчових технологій.

5 березня в університеті відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології», у якому брали участь 46 здобувачів. До складу комісії увійшли: завідувач кафедри технології м'яса i м'ясних продуктів, д.т.н., професор Василь Пасічний, професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, д.т.н. Юлія Камбулова, доцентка кафедри технології молока i молочних продуктів, к.т.н. Тетяна Осьмак, доцентка кафедри технології консервування, к.т.н. Катерина Рубанка. Очолив комісію завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, д.т.н., професор Володимир Ковбаса

Конкурсні завдання складались із тестових питань, які охоплювали знання з багатьох фундаментальних фахових дисциплін.

Переважна більшість здобувачів якісно справилась із завданням, а 29 з них, набравши високий загальний бал, стали переможцями І етапу Олімпіади.

І місце – Наталія Вільцова (група МЯ-3-1)
            Анна Гармаш (група МЯ-3-1)
            Максим Зінич (МО-3-2)
            Дмитро Коломієць (група МЯ-4-1ск)
            Вероніка Мельниченко (група МЯ-3-1)
            Вікторія Мигович (група МО-4-2)
            Ірина Барна (група МО-3-2)
            Сергій Бондаренко (група МЯ-3-1)
            Анастасія Валявська (група МО-4-2)
            Катерина Рожнятівська (група МО-3-)2
            Маргарита Шувалова (група МЯ-4-1)

ІІ місце – Дар’я Дереча (група МЯ-4-1)
            Юлія Меркулова (група МЯ-3-1)
            Вікторія Ревун (група ТХ-3-3)
            Антоніна Ставична (група ТХ-4-5)
            Михайло Чуприн (група МЯ-4-1)
            Анастасія Смілянець (група ТХ-4-5ск)
            Дар`я Безберда(група ТХ-4-5)
            Дар’я Возняк (група МО-3-2)
            Катерина Карповець (група ТХ-4-5)
            Ілона Лашкова (група ТХ-4-5)
            Вадим Мазур (група ТХ-4-5)
            Богдан Пецик (група ТХ-3-4)
            Анастасія Пустовойт (група ТХ-4-5)

ІІІ місце – Софія Вовк (група ТК-3-8)
            Ангеліна Півторацька (група МО-4-2)
            Єлизавета Понуда (група ОП-4-7)
            Ігор Смілянець (група ТХ-4-5ск)
            Альона Ткачук (група ТХ-4-4)

Щиро вітаємо всіх учасників, які проявили небайдужість і бажання випробувати свої сили! Це підтвердження професійної майстерності, прагнення розвиватися, докладати зусилля до кваліфікаційного розвитку! Бажаємо переможцям успіху у ІІ турі Олімпіади!

Опублікований: 10-03-2025
Читайте також:
Науково-технічна рада університету проаналізувала наукову діяльність у навчальному році, що завершився

30 червня 2020 року на платформі ZOOM відбулося планове засідання Науково-технічної ради Національного університету харчових технологій. На засіданні були присутні 23 члени Науково-технічної ради та керівники проєктів. Голова ради, проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко розпочав засідання з інформації щодо аналізу наукової діяль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна рада університету проаналізувала наукову діяльність у навчальному році, що завершився 02 липня 2020

Відбулася зустріч із виборцями кандидата на посаду ректора Олександра Шевченка

9 листопада в актовій залі університету відбулася зустріч викладачів, науковців, співробітників і здобувачів вищої освіти з кандидатом на посаду ректора НУХТ, доктором технічних наук, професором Олександром Шевченком. Як і попередніх кандидатів, його представив голова Організаційного комітету з виборів ректора, професор Володимир Яровий. Кандидат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася зустріч із виборцями кандидата на посаду ректора Олександра Шевченка 09 листопада 2020

Збірна команда студентів університету – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади  зі спеціальності «Харчові технології»

У Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади  зі спеціальності «Харчові технології». Цього року в олімпіаді взяли участь 58 студентів із 22 вищих навчальних закладів України. Конкурсне завдання складалося з двох частин: письмового завдання та виконання тестів. У роботі кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збірна команда студентів університету – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» 16 квітня 2019

Передостанній крок…

На кафедрі технології оздоровчих продуктів розпочалися попередні захисти кваліфікаційних робіт бакалаврами денної форми навчання. 8 червня комісія у складі професорки Галини Сімахіної, доценток Ірини Гойко і  Наталії Стеценко, а також асистентки Ірини Ясінської  провели перше засідання із заслуховування робіт. Здобувачами були представлені допові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Передостанній крок… 10 червня 2021