З 14 по 17 лютого на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Карантинні заходи, спричинені пандемією COVID-19, – не перешкода для сходження на вершину освітнього ступеня «Магістр». Цього разу захисти відбувалися повністю з використанням сучасних інформаційно-комунікативних технологій.
Обґрунтованість, змістовність та актуальність магістерських робіт оцінювала Екзаменаційна комісія у складі голови, доцентки кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктiв НУБiП Оксани Штонди, гаранта освітньої програми, завідувача кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професора Василя Пасічного, професорки кафедри Ірини Шевченко, доцентки Оксани Топчій та секретаря комісії, доцента Олега Галенка.
Представлені роботи мали не лише теоретичне спрямування, а й практичну цінність, адже більшість здобувачів уже працюють за спеціальністю у провідних компаніях і на м'ясопереробних підприємствах. Тому, в своїх роботах вони використовували реальні матеріали та вже набутий досвід.
Екзаменаційна комісія високо оцінила науковий рівень і практичну цінність робіт та креативний підхід до вирішення завдань обраної тематики й одноголосно присвоїла здобувачам кваліфікацію «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса».
Перший в історії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів захист випускової кваліфікаційної роботи «Expansion of therangeofcut semi-finished products for special nutrition of waterfowl meat» англійською мовою відбувся цікаво, професійно та на високому рівні.
Також успішно була заслухана міжкафедральна кваліфікаційна магістерська робота, виконана чотирма здобувачами різних випускових кафедр, кожний із яких готував і захищав свою частину спільного проєкту.
За результатами захистів Екзаменаційна комісія рекомендувала всіх здобувачів до вступу на третій освітній рівень навчання.
Вітаємо магістрів і бажаємо успіхів у практичній і творчій діяльності!