Н У Х Т

За результатами захистів магістри кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів рекомендовані до вступу на третій освітній рівень навчання

18 лютого 2022

За результатами захистів магістри кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів рекомендовані до вступу на третій освітній рівень навчання

З 14 по 17 лютого на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Карантинні заходи, спричинені пандемією COVID-19, – не перешкода для сходження на вершину освітнього ступеня «Магістр». Цього разу захисти відбувалися повністю з використанням сучасних інформаційно-комунікативних технологій.

Обґрунтованість, змістовність та актуальність магістерських робіт оцінювала Екзаменаційна комісія у складі голови, доцентки кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктiв НУБiП Оксани Штонди, гаранта освітньої програми, завідувача кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професора Василя Пасічного, професорки кафедри Ірини Шевченко, доцентки Оксани Топчій та секретаря комісії, доцента Олега Галенка.

Представлені роботи мали не лише теоретичне спрямування, а й практичну цінність, адже більшість здобувачів уже працюють за спеціальністю у провідних компаніях і на м'ясопереробних підприємствах. Тому, в своїх роботах вони використовували реальні матеріали та вже набутий досвід.

Екзаменаційна комісія високо оцінила науковий рівень і практичну цінність робіт та креативний підхід до вирішення завдань обраної тематики й одноголосно присвоїла здобувачам кваліфікацію «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса».

Перший в історії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів захист випускової кваліфікаційної роботи «Expansion of therangeofcut semi-finished products for special nutrition of waterfowl meat» англійською мовою відбувся цікаво, професійно та на високому рівні.

Також успішно була заслухана міжкафедральна кваліфікаційна магістерська робота, виконана чотирма здобувачами різних випускових кафедр, кожний із яких готував і захищав свою частину спільного проєкту.

За результатами захистів Екзаменаційна комісія рекомендувала всіх здобувачів до вступу на третій освітній рівень навчання.

Вітаємо магістрів і бажаємо успіхів у практичній і творчій діяльності! 

Опублікований: 18-02-2022
Читайте також:
ISO 22000:2018 – неформальне навчання для вдосконалення hard skills у харчовій безпеці

У межах неформальної освіти бакалаври освітньої програми «Технології харчування» пройшли сертифікатний курс «ISO 22000:2018. Система управління безпечністю харчових продуктів», орієнтований на розвиток важливих hard skills у сфері харчової безпеки, що дозволяє ефективно впроваджувати та підтримувати систему управління безпечністю харчових продуктів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ISO 22000:2018 – неформальне навчання для вдосконалення hard skills у харчовій безпеці 16 квітня 2025

На пульсі всіх новацій виноробної галузі тримають руку викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Яскрава виноробна подія у Київі BE WINE – нове еногастрономічне дійство на українській та світовій мапі вина, яке поєднує всі ланки винної індустрії – від професіоналів-виноробів, винних експертів і поціновувачів винної культури – відбулася 4-5 вересня. Захід відвідали викладачки кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На пульсі всіх новацій виноробної галузі тримають руку викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 07 вересня 2021

Презентація компанії «Дельта Вільмар» на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Здобувачі освіти та викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів зустрілись із представниками компанії «Дельта Вільмар». Прес-секретарка компанії Ірина Семенова презентувала історію створення компанії, її виробничу політику та кращі практики, програми стажування та соціальну політику.  Вона розпов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація компанії «Дельта Вільмар» на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 квітня 2023

Інвестиція у професійний розвиток

З 4 по 31 липня доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка Віктор Сідлецький пройшов повний курс підвищення кваліфікації від Schneider Electric для глибшого освоєння платформи SEE Electrical Expert. Протягом 120 годин курсу «Проєктування та 3D-моделювання систем електропостачання і автоматизац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інвестиція у професійний розвиток 05 серпня 2025