Н У Х Т

За результатами захистів магістри кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів рекомендовані до вступу на третій освітній рівень навчання

18 лютого 2022

За результатами захистів магістри кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів рекомендовані до вступу на третій освітній рівень навчання

З 14 по 17 лютого на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Карантинні заходи, спричинені пандемією COVID-19, – не перешкода для сходження на вершину освітнього ступеня «Магістр». Цього разу захисти відбувалися повністю з використанням сучасних інформаційно-комунікативних технологій.

Обґрунтованість, змістовність та актуальність магістерських робіт оцінювала Екзаменаційна комісія у складі голови, доцентки кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктiв НУБiП Оксани Штонди, гаранта освітньої програми, завідувача кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професора Василя Пасічного, професорки кафедри Ірини Шевченко, доцентки Оксани Топчій та секретаря комісії, доцента Олега Галенка.

Представлені роботи мали не лише теоретичне спрямування, а й практичну цінність, адже більшість здобувачів уже працюють за спеціальністю у провідних компаніях і на м'ясопереробних підприємствах. Тому, в своїх роботах вони використовували реальні матеріали та вже набутий досвід.

Екзаменаційна комісія високо оцінила науковий рівень і практичну цінність робіт та креативний підхід до вирішення завдань обраної тематики й одноголосно присвоїла здобувачам кваліфікацію «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса».

Перший в історії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів захист випускової кваліфікаційної роботи «Expansion of therangeofcut semi-finished products for special nutrition of waterfowl meat» англійською мовою відбувся цікаво, професійно та на високому рівні.

Також успішно була заслухана міжкафедральна кваліфікаційна магістерська робота, виконана чотирма здобувачами різних випускових кафедр, кожний із яких готував і захищав свою частину спільного проєкту.

За результатами захистів Екзаменаційна комісія рекомендувала всіх здобувачів до вступу на третій освітній рівень навчання.

Вітаємо магістрів і бажаємо успіхів у практичній і творчій діяльності! 

Опублікований: 18-02-2022
Читайте також:
Стартував активний профорієнтаційний марафон від викладачів НУХТ

5 та 6 лютого 2024 року викладачі університету: доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій, в.о. завідувача кафедри процесів і апаратів харчових виробництв, доцентка Юлія Запорожець та асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський провели виїзні профорієнтаційні івен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував активний профорієнтаційний марафон від викладачів НУХТ 07 лютого 2024

Міжнародний досвід на оnline-лекторії для майбутніх фахівців сфери гостинності

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся оnline-лекторій для здобувачів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в рамках дисципліни «Організація ресторанного господарства». Гостьовий лектор – директорка ТОВ «АЙ ДЖЕЙ ТРЕВЕЛ», офіційного представника болгарської компанії «ТУРАЛ МЕНИДЖМЬНТ» в Україні Яна Бербеничук. Тема лектор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід на оnline-лекторії для майбутніх фахівців сфери гостинності 04 лютого 2021

В університеті відкрито Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика

18 листопада в університеті стартував Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика. Його метою є піднесення престижу української мови з-поміж молоді, виховання поваги до культури і традицій українського народу. У першому загальноуніверситетському турі взяли участь усі охочі. Їм було запропоновано комплексне завдання, де здобувачі освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відкрито Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика 19 листопада 2021

Сучасні підходи у розробленні упаковки

На кафедрі машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» спеціальності «Видавництво та поліграфія», освітньої програми «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки», на яких випускники представили чудові оригінальні дизайни упаковки. Здавалося б, д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні підходи у розробленні упаковки 24 червня 2020