Н У Х Т

Побудова ефективної системи управління ресторанним бізнесом: досвідом ділиться керівниця-партнерка мережі Gastrofamily

12 грудня 2023

Побудова ефективної системи управління ресторанним бізнесом: досвідом ділиться керівниця-партнерка мережі Gastrofamily

11 грудня 2023 р. здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із гарантом програми, професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним взяли учать у вебінарі «Як побудувати ефективну систему управління ресторанним бізнесом: формула успіху від Олени Борисової», присвяченому перспективам розвитку ресторанного бізнесу в Україні в умовах кризи.

Олена Борисова – керівна партнерка та СЕО мережі Gastrofamily (80+ закладів: «Барсук», «Остання Барикада», «Білий Налив» та інші).

Модерував захід засновник і CEO міжнародної освітньо-консалтингової компанії «Бізнес-Конструктор» Кирило Куницький – бізнесмен із 20-річним досвідом управління компаніями у різних сферах. Протягом останніх 10 років Кирило особисто консультує власників і топменеджмент провідних компаній (Планета Кіно, Шериф, Новий Зір, Епіцентр, G.Bar, Gastro Family, MTI, Ultra Group, Andre Tan та багато інших).

Олена Борисова і Кирило Куницький обговорили стан українського ресторанного бізнесу, його проблеми й перспективи розвитку у найближчі роки, принципи ефективного менеджменту, систему мотивації, роботу у команді, автоматизацію процесів та багато іншого.

Здобувачам освітньо-професійної програми «Технології харчування» отримана інформація буде корисною при виконанні курсової та кваліфікаційної роботи.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції дякує Олені Борисовій та Кирилу Куницькому за професійний захід.

Опублікований: 12-12-2023
Читайте також:
За лаштунками рекламного світу: маркетологи НУХТ на REX-T-REX EXPO

Цього року у світ реклами та маркетингу повернулася чудова традиція зустрічати бізнес-сезон на виставці REX-T-REX, і, звісно, наші студенти долучились до цього івенту. Здобувачі кафедри маркетингу разом із кураторами та викладачами зміцнили свої hard і soft skills на щорічній виставці реклами та друку REX-T-REX. Яскраві стенди відомих українських ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За лаштунками рекламного світу: маркетологи НУХТ на REX-T-REX EXPO 13 вересня 2024

Дистанційний захист бакалаврів-біотехнологів успішно завершений!

Чотири довгих-довгих, спекотних, виснажливих дні в on-line режимі відбувалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітнього ступеня «Бакалавр». З раннього ранку та до пізнього вечора члени Екзаменаційної комісії, не відриваючись від моніторів, переглядали презентації претендентів на здобуття о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційний захист бакалаврів-біотехнологів успішно завершений! 18 червня 2020

Відтепер усі здобувачі вищої освіти укладатимуть договори з вишами

Однією з новацій цьогорічної вступної кампанії стало обов’язкове укладення договору між закладом вищої освіти і вступником, як за контрактною формою навчання, так і за бюджетною. Прийом документів завершився 22 серпня, і наразі вступники отримують рекомендації до зарахування, після чого мають виконати вимоги до зарахування (подати оригінали докумен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відтепер усі здобувачі вищої освіти укладатимуть договори з вишами 25 серпня 2020

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу «Харчові технології-2019»

1 листопада в університеті відбувся перший етап освітнього проекту «Харчові технології-2019», ініційованого Фондом Бориса Колеснікова. Конкурсантів щиро привітали та побажали наснаги й успіху проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва і голова експертної комісії конкурсу, професор кафедри біотехнології продуктів бродіння ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу «Харчові технології-2019» 01 листопада 2018