Н У Х Т

Побудова ефективної системи управління ресторанним бізнесом: досвідом ділиться керівниця-партнерка мережі Gastrofamily

12 грудня 2023

Побудова ефективної системи управління ресторанним бізнесом: досвідом ділиться керівниця-партнерка мережі Gastrofamily

11 грудня 2023 р. здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із гарантом програми, професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним взяли учать у вебінарі «Як побудувати ефективну систему управління ресторанним бізнесом: формула успіху від Олени Борисової», присвяченому перспективам розвитку ресторанного бізнесу в Україні в умовах кризи.

Олена Борисова – керівна партнерка та СЕО мережі Gastrofamily (80+ закладів: «Барсук», «Остання Барикада», «Білий Налив» та інші).

Модерував захід засновник і CEO міжнародної освітньо-консалтингової компанії «Бізнес-Конструктор» Кирило Куницький – бізнесмен із 20-річним досвідом управління компаніями у різних сферах. Протягом останніх 10 років Кирило особисто консультує власників і топменеджмент провідних компаній (Планета Кіно, Шериф, Новий Зір, Епіцентр, G.Bar, Gastro Family, MTI, Ultra Group, Andre Tan та багато інших).

Олена Борисова і Кирило Куницький обговорили стан українського ресторанного бізнесу, його проблеми й перспективи розвитку у найближчі роки, принципи ефективного менеджменту, систему мотивації, роботу у команді, автоматизацію процесів та багато іншого.

Здобувачам освітньо-професійної програми «Технології харчування» отримана інформація буде корисною при виконанні курсової та кваліфікаційної роботи.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції дякує Олені Борисовій та Кирилу Куницькому за професійний захід.

Опублікований: 12-12-2023
Читайте також:
Біотехнологічні студії: здобувачі підвищують фахові компетенції

Другий рік поспіль компанія «Ензим» організовує та проводить у Львові для студентів-біотехнологів освітній проєкт «Біотехнологічні студії». Минулого року наші здобувачки бакалаврату брали участь у цьому триденному науково-практичному заході. І дуже приємно, що і цього року юні біотехнологи кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ Ростислав Коваль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії: здобувачі підвищують фахові компетенції 14 листопада 2022

Започатковуємо співпрацю з ПрАТ «Enzym Feed Solutions»

Одним із істотних наукових досягнень колективу університету за останні роки є формування і розвиток науково-дослідницького і просвітницького проєкту, присвяченого вирішенню питань поліпшення стану здоров’я населення України шляхом розроблення, виробництва та споживання продуктів оздоровчого, профілактичного, лікувального, функціонального призначенн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Започатковуємо співпрацю з ПрАТ «Enzym Feed Solutions» 24 червня 2024

Науковці з Австрії прочитали лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У рамках візиту партнерів українсько-австрійського науково-дослідного проєкту «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії» із Австрійської республіки професор Роланд Людвіг та аспірантка Кванкао Карнпакді прочитали гостьову лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та космети...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці з Австрії прочитали лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 грудня 2021

Ініціативи співпраці: укладено угоду зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського

Наш університет давно й плідно співпрацює зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського. Черговим кроком у розвитку творчого співробітництва між нашими вишами стало підписання Угоди про співпрацю щодо реалізації програм академічної мобільності. Ініціативу завідувача кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ініціативи співпраці: укладено угоду зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського 12 квітня 2023