Н У Х Т

Плідна співпраця викладачів та випускників кафедри технології оздоровчих продуктів триває

12 листопада 2021

Плідна співпраця викладачів та випускників кафедри технології оздоровчих продуктів триває

Викладачки кафедри технології оздоровчих продуктів, доцентка Надія Івчук та асистентка Тетяна Федоренко продовжують співпрацювати з випускницею освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» Ольгою Полевик, яка зараз обіймає посаду менеджерки-технологині компанії «ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА», що спеціалізується на виробництві та реалізації харчових барвників.

Тетяна Федоренко відвідала «World Food Ukraine 2021» – найбільшу в Україні виставку продуктів харчування та напоїв, де на стенді компанії «ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА», ознайомилася з новинками компанії, зокрема натуральними харчовими екстрактами марки «ЕКОПЛАНТ» багатої палітри кольорів, виготовленими з екстрактів: сафлору, геніпи, чорної моркви, червоного буряка, фіолетової картоплі, спіруліни. Ці барвники отримані виключно з натуральної сировини рослинного походження, екстракти стійкі до високої температури, редукуючих цукрів і фруктових кислот.

Ольга Полевик розповіла, що компанія має власне виробництво натуральних барвників в Україні, в тому числі хлорофілу, β-каротину, антоціанів, використовує продукцію провідних світових виробників, проводить дослідження в лабораторії розробок і контролю якості.

Надія Івчук та Тетяна Федоренко спільно з Ольгою проаналізували інноваційні розробки, представлені на ринку барвників України, і підготували спільну публікацію.

Для підвищення професійної кваліфікації та ознайомлення з перевагами використання натуральних барвників у технологіях продуктів оздоровчого призначення, запланована також гостьова лекція, яку прочитає технолог компанії ТОВ «ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА» для здобувачів третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, у рамках вивчення дисципліни «Технологія біологічно активних та харчових добавок».

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів продовжують активно співпрацювати з випускниками освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», запрошуючи їх для проведення гостьових занять, участі в конференціях, здійснення наукових досліджень, підготовки спільних публікацій. Такий досвід є надзвичайно цінним для здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр», що навчаються в університеті.

Опублікований: 12-11-2021
Читайте також:
Практика – невід’ємна компонента якісної підготовки фахівців на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Захистом звітів із виробничої та професійної практик завершився весняний семестр для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр». Як і у минулі роки колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції доклав максимум зусиль, щоб задовольнити здобувачів освіти у їх виборі місця проходження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика – невід’ємна компонента якісної підготовки фахівців на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 01 липня 2025

Інтерактивна гра або маленька вистава від наших маркетологів

Травневі пари обіцяють багато цікавого, адже сонячна погода, насичені аромати весняних квітів і цвіт київських каштанів сповнюють емоцій та надихають на креатив. Студенти-маркетологи зібралися разом на парі з «Маркетингу в галузях і сферах діяльності», щоб прокачати Soft і Hard Skills, а також краще зрозуміти майбутніх клієнтів у дії. Сегментація ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивна гра або маленька вистава від наших маркетологів 29 травня 2023

Викладачі підвищують кваліфікації, долучаючись до англомовного курсу програми Жана Моне

Доцентка кафедри економіки і права, гарантка освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» Оксана Відоменко з 30 жовтня по 13 листопада 2024 року проходила навчання на англомовному курсі «Цифрова трансформація в зеленому туризмі: європейські практики та сталість» (обсягом 1 кредит ECTS), організованому в рамках проєкту Жана Моне «T...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі підвищують кваліфікації, долучаючись до англомовного курсу програми Жана Моне 15 листопада 2024

Можливість імплементації результатів міжнародного стажування в освітній процес обговорили на кафедрі готельно-ресторанної справи

6 квітня 2023 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося проміжне звітування асистентки Світлани Ковальчук, яка проходить стажування в Токійському університеті за програмою екстреної допомоги для науковців і студентів, що знаходяться в групі ризику після вторгнення російської федерації на територію України. Світлана Ковальчук розповіла пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливість імплементації результатів міжнародного стажування в освітній процес обговорили на кафедрі готельно-ресторанної справи 10 квітня 2023