Н У Х Т

Планові відкриті лекції прочитали викладачки кафедри маркетингу

17 вересня 2020

Планові відкриті лекції прочитали викладачки кафедри маркетингу

Планові відкриті лекції прочитали для студентів викладачки кафедри маркетингу Світлана Степанчук і Наталія Скригун.

На виконання наказу по НУХТ №103 від 11 вересня 2020 року «Про організацію навчального процесу в період з 14.09.2020 р. по 27.09.2020 р.» заняття були організовані в режимі веб-конференцій на платформі Zoom.

На онлайн-лекціях, крім студентів, були присутні професорсько-викладацький склад кафедри маркетингу та аспіранти.

На лекційному занятті старшої викладачки Світлани Степанчук «Поняття «реклама». Класифікаційні ознаки реклами» говорили про кількість і сутність визначень поняття «реклама», Закон України, що визначає поняття «реклами» і основи рекламної діяльності, про цілі і завдання реклами та її функції. Окреслили основні класифікаційні ознаки реклами та охарактеризували рекламні носії.

Доцентка Наталія Скригун ознайомила маркетологів третього курсу з чинниками ціноутворення, що здійснюють вплив на рівень і динаміку цін, видами та способами розрахунку коефіцієнтів цінової еластичності, довела їх практичну цінність. Не оминула лектор увагою і фактори, які впливають на чутливість покупців до рівня ціни.

Пояснення основних положень тем обох лекторів супроводжувалося мультимедійними презентаціями, що значно підвищило ефективність сприйняття матеріалу студентами.

Важливо, що спікери акцентували увагу на практичному використанні розглянутих у лекціях теоретичних положень. Лекції були насичені практичними прикладами, активною роботою з аудиторією та професійною спрямованістю навчання. Наприкінці заняття лектори відповіли на питання студентів та надали перелік питань і завдань для самостійного опрацювання студентами з метою закріплення матеріалу та поглибленого вивчення відповідних тем.

Присутні колеги і завідувачка кафедри, професорка Ольга Пєтухова зазначили, що мета лекцій була досягнута, завдання виконані, заняття були цікавими та змістовними, а акценти тем чітко розставлені.

Опублікований: 17-09-2020
Читайте також:
Нові форми профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанної справи

Асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Дулька провела профорієнтаційну роботу в Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ. Студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Бродильне виробництво та виноробство» разом із викладачкою долучилися до лекторію «Натуральні, органічні та біодинамічні вина, ї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові форми профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанної справи 25 лютого 2021

Діалог на рівних: насичений перший день NUFT Career Chance 2024

На календарі – середина березня, а отже в нашому університеті настав час кар’єрних інтенсивів від відділу працевлаштування випускників. Попри всі виклики й труднощі воєнного часу, весняний NUFT Career Chance стартував, як і було заплановано, 19 березня. Захід відкрив ректор, професор Олександр Шевченко, який тепло привітав роботодавців в нашому ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Діалог на рівних: насичений перший день NUFT Career Chance 2024 19 березня 2024

В університеті лунала українська пісня на підтримку ЗСУ

Українці – дивовижна нація. Мабуть, жодний народ у світі, опинившись у таких обставинах, не знайшов би в собі стільки мужності й сили, як наш. І черпаємо ми цю силу з різних джерел, одне з яких – чисте, потужне, бездонне – наша пісня. В усі часи рідні українське слово й українська пісня давали нам снагу й стимул – до праці, до творчості, до високих...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті лунала українська пісня на підтримку ЗСУ 22 листопада 2022

Успішний останній бакалаврський іспит на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

16 та 17 червня 2020 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося незвичне проведення Єдиного державного атестаційного іспиту для студентів 4-го та 2-го скороченого курсів спеціальності «Технології харчування» денної форми навчання. Здобувачі за крок до бажаного д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний останній бакалаврський іспит на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 червня 2020