Н У Х Т

Пізнавальні заняття з випускниками

21 вересня 2021

Пізнавальні заняття з випускниками

На кафедру технології оздоровчих продуктів завітала випускниця бакалаврату 2016 року Катерина Сорокіна. Зараз вона обіймає посаду фахівця із якості, координатора програм ISO/HACCP на Вінницькій кондитерській фабриці «Roshen».

На гостьовому занятті з дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів», яке для здобувачів третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій проводила доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Бажай-Жежерун, Катерина поділилася своїм досвідом налагодження контролю фізико-хімічних показників якості пектинів різного ступеня етерифікації у виробництві желейних кондитерських виробів.

Оскільки на Вінницькій кондитерській фабриці «Roshen» випускається широкий асортимент кондитерських виробів, Катерина з успіхом використовує знання, отримані в університеті з основ виробництва продуктів не лише кондитерської, а й цукрової, борошномельної, молочної, консервної, олієжирової промисловості. Гостя зазначила, що студентський досвід публічних виступів допомагає їй в налагодженні професійної комунікації, оскільки під час навчання на кафедрі технології оздоровчих продуктів Катерина активно займалась науковою роботою, виступаючи на наукових конференціях різного рівня, підготувавши у співавторстві з асистенткою Тетяною Федоренко шість публікацій.

Катерина також рекомендувала здобувачам використовувати пропозиції відділу працевлаштування НУХТ, адже після завершення магістерської програми за спеціальністю «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та проходження стажування на ПРаТ «Київська кондитерська фабрика «Roshen» нашій гості запропонували посаду на підприємстві у Вінниці.

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів подякували Катерині Сорокіній за проведене гостьове заняття і запросили в гості знову.

Опублікований: 21-09-2021
Читайте також:
МОН оголосило оновлений конкурсний відбір наукових проєктів

Міністерство освіти і науки України оголосило оновлений конкурсний відбір проєктів фундаментальних і прикладних наукових досліджень, які реалізовуватимуться закладами вищої освіти та науковими установами, підпорядкованими МОН (наказ №1361 від 24 вересня 2024 року). Як повідомляє відомство, серед особливостей цьогорічного конкурсу: - гармонізація ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН оголосило оновлений конкурсний відбір наукових проєктів 27 вересня 2024

Підсумкова атестація на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ

На відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ триває підсумкова атестація. Насиченим, емоційним й важливим став цей період для студентів четвертого курсу спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» та учнів професії «Агент з організації туризму. Адміністратор». Студенти групи Т-41 складали два випускних і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумкова атестація на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ 06 лютого 2020

Смаколики до свята від сумчан

14 жовтня українці святкують одразу три свята – Свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, і дуже молоде свято День захисників і захисниць України. Нині широкомасштабне вторгнення російських військ змусило кожну українську родину зустрічати свято з особливим трепетом, символізмом і надією. Ми усі прагнемо миру, чекаємо на Пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смаколики до свята від сумчан 17 жовтня 2022

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність

Компанія Clarivate Analytics проводила вебінар «Критерії та процедура відбору видань до Web of Science Core Collection», одним зі слухачів якого став старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко. Під час заходу обговорювалися: складові успішного видання, ключові персони журналу: автори, рецензенти, члени р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність 03 вересня 2021