Н У Х Т

Пізнавальні заняття з випускниками

21 вересня 2021

Пізнавальні заняття з випускниками

На кафедру технології оздоровчих продуктів завітала випускниця бакалаврату 2016 року Катерина Сорокіна. Зараз вона обіймає посаду фахівця із якості, координатора програм ISO/HACCP на Вінницькій кондитерській фабриці «Roshen».

На гостьовому занятті з дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів», яке для здобувачів третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій проводила доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Бажай-Жежерун, Катерина поділилася своїм досвідом налагодження контролю фізико-хімічних показників якості пектинів різного ступеня етерифікації у виробництві желейних кондитерських виробів.

Оскільки на Вінницькій кондитерській фабриці «Roshen» випускається широкий асортимент кондитерських виробів, Катерина з успіхом використовує знання, отримані в університеті з основ виробництва продуктів не лише кондитерської, а й цукрової, борошномельної, молочної, консервної, олієжирової промисловості. Гостя зазначила, що студентський досвід публічних виступів допомагає їй в налагодженні професійної комунікації, оскільки під час навчання на кафедрі технології оздоровчих продуктів Катерина активно займалась науковою роботою, виступаючи на наукових конференціях різного рівня, підготувавши у співавторстві з асистенткою Тетяною Федоренко шість публікацій.

Катерина також рекомендувала здобувачам використовувати пропозиції відділу працевлаштування НУХТ, адже після завершення магістерської програми за спеціальністю «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та проходження стажування на ПРаТ «Київська кондитерська фабрика «Roshen» нашій гості запропонували посаду на підприємстві у Вінниці.

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів подякували Катерині Сорокіній за проведене гостьове заняття і запросили в гості знову.

Опублікований: 21-09-2021
Читайте також:
Високий рівень знань і наявність практичних напрацювань продемонстрували бакалаври з обліку і оподаткування

На кафедрі обліку і аудиту завершилися захисти бакалаврських дипломних робіт студентів освітньої програми «Облік і аудит».   За результатами захисту 35  здобувачам присвоєний ступінь бакалавра  з обліку і оподаткування, з них підтверджений диплом із відзнакою 4 здобувачами. Усі вихованці кафедри продемонстрували високий рівень знань і наявність пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень знань і наявність практичних напрацювань продемонстрували бакалаври з обліку і оподаткування 26 червня 2019

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

12 березня 2024 р. у актовій залі університету зібралася сім’я факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, щоб привітати своїх випускників – бакалаврів і магістрів. На жаль, не всі випускники спеціальностей 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм» змогли бути присутні цього дн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 15 березня 2024

Разом до впевненого майбутнього

27 листопада 2024 року на базі кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка та кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту та кібербезпеки відбулася вже традиційна, XІ Міжнародна науково-технічна internet-конференція «Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Разом до впевненого майбутнього 28 листопада 2024

Четвертокурсники готуються до вступного іспиту в магістратуру з іноземної мови

Наразі студентам 4 курсу важливо бути готовими до вступного екзамену в магістратуру НУХТ. Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю, Навчально-наукового інституту харчових технологій та Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого вже почали працювати зі старшим викладачем кафедри іноземних мов професійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники готуються до вступного іспиту в магістратуру з іноземної мови 17 квітня 2019