Н У Х Т

Пізнавальні заняття з випускниками

21 вересня 2021

Пізнавальні заняття з випускниками

На кафедру технології оздоровчих продуктів завітала випускниця бакалаврату 2016 року Катерина Сорокіна. Зараз вона обіймає посаду фахівця із якості, координатора програм ISO/HACCP на Вінницькій кондитерській фабриці «Roshen».

На гостьовому занятті з дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів», яке для здобувачів третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій проводила доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Бажай-Жежерун, Катерина поділилася своїм досвідом налагодження контролю фізико-хімічних показників якості пектинів різного ступеня етерифікації у виробництві желейних кондитерських виробів.

Оскільки на Вінницькій кондитерській фабриці «Roshen» випускається широкий асортимент кондитерських виробів, Катерина з успіхом використовує знання, отримані в університеті з основ виробництва продуктів не лише кондитерської, а й цукрової, борошномельної, молочної, консервної, олієжирової промисловості. Гостя зазначила, що студентський досвід публічних виступів допомагає їй в налагодженні професійної комунікації, оскільки під час навчання на кафедрі технології оздоровчих продуктів Катерина активно займалась науковою роботою, виступаючи на наукових конференціях різного рівня, підготувавши у співавторстві з асистенткою Тетяною Федоренко шість публікацій.

Катерина також рекомендувала здобувачам використовувати пропозиції відділу працевлаштування НУХТ, адже після завершення магістерської програми за спеціальністю «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та проходження стажування на ПРаТ «Київська кондитерська фабрика «Roshen» нашій гості запропонували посаду на підприємстві у Вінниці.

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів подякували Катерині Сорокіній за проведене гостьове заняття і запросили в гості знову.

Опублікований: 21-09-2021
Читайте також:
На кафедрі технології оздоровчих продуктів зайнялися організацією практичної підготовки здобувачів під час адаптивного карантину

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є однією з важливих форм організації навчального процесу. Навички, знання та уміння, отримані під час практики на підприємствах харчової промисловості, підвищують конкурентноздатність випускників на ринку праці. Тому, навіть в умовах адаптивного карантину здобувачі, які проходять підготовку на кафедрі те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології оздоровчих продуктів зайнялися організацією практичної підготовки здобувачів під час адаптивного карантину 02 вересня 2020

Вітаємо барменів із професійним святом

6 лютого 2020 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося святкування Міжнародного дня бармена. Популярність цього свята постійно зростає, оскільки цю професію починають цінувати все більше. Свою сторінку в розвиток барної справи Івано-Франківщини та України вписали випускники коледжу ресторанного сервісу і тур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо барменів із професійним святом 07 лютого 2020

Кафедра гуманітарних дисциплін знайомить першокурсників із університетом

Студенти першого курсу різних факультетів та інститутів разом із викладачами кафедри гуманітарних дисциплін розпочали відвідування Музею історії НУХТ. Здобувачів вразили маловідомі факти історії заснування університету, оскільки він має глибоке коріння. Його значення для нашої держави надзвичайно важливе, адже саме тут розпочали готувати перших фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра гуманітарних дисциплін знайомить першокурсників із університетом 09 вересня 2021

Проблеми та досягнення сучасної біотехнології обговорили наші викладачі й здобувачі освіти

Нещодавно досвідчені викладачі та молоді науковці зібралися на ІІ Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Проблеми та досягнення сучасної біотехнології». Її учасниками стали вчені з провідних університетів України та іноземні спеціалісти, а також здобувачі освітніх рівнів «бакалавр», «магістр» і «доктор філософії» кафедри біотехнології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми та досягнення сучасної біотехнології обговорили наші викладачі й здобувачі освіти 24 травня 2022