На кафедру технології оздоровчих продуктів завітала випускниця бакалаврату 2016 року Катерина Сорокіна. Зараз вона обіймає посаду фахівця із якості, координатора програм ISO/HACCP на Вінницькій кондитерській фабриці «Roshen».
На гостьовому занятті з дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів», яке для здобувачів третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій проводила доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Бажай-Жежерун, Катерина поділилася своїм досвідом налагодження контролю фізико-хімічних показників якості пектинів різного ступеня етерифікації у виробництві желейних кондитерських виробів.
Оскільки на Вінницькій кондитерській фабриці «Roshen» випускається широкий асортимент кондитерських виробів, Катерина з успіхом використовує знання, отримані в університеті з основ виробництва продуктів не лише кондитерської, а й цукрової, борошномельної, молочної, консервної, олієжирової промисловості. Гостя зазначила, що студентський досвід публічних виступів допомагає їй в налагодженні професійної комунікації, оскільки під час навчання на кафедрі технології оздоровчих продуктів Катерина активно займалась науковою роботою, виступаючи на наукових конференціях різного рівня, підготувавши у співавторстві з асистенткою Тетяною Федоренко шість публікацій.
Катерина також рекомендувала здобувачам використовувати пропозиції відділу працевлаштування НУХТ, адже після завершення магістерської програми за спеціальністю «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та проходження стажування на ПРаТ «Київська кондитерська фабрика «Roshen» нашій гості запропонували посаду на підприємстві у Вінниці.
Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів подякували Катерині Сорокіній за проведене гостьове заняття і запросили в гості знову.