Н У Х Т

Пишаємось нашими випускниками: Юлія Олефіренко!

23 жовтня 2020

Пишаємось нашими випускниками: Юлія Олефіренко!

Нещодавно на офіційній сторінці «Дельта Вілмар Україна» з’явилася чергова публікація з серії «Гордість компанії», після прочитання якої у викладачів кафедри біотехнології і мікробіології також виникло відчуття гордості за свою вихованку. Адже зовсім недавно Юлія Олефіренко, а саме вона стала героїнею згаданої публікації, була студенткою і виконувала наукову роботу під керівництвом завідувачки кафедри Тетяни Пирог. У компанії «Дельта Вілмар» пані Юлія починала свою кар’єру з посади технолога, а зараз вона – керівник виробничо-технічного відділу.

У своєму інтерв’ю Юлія відзначила, що свого часу глибоко занурилася в розроблення нових видів продукції і експерименти на «пілотній установці», де підбирала оптимальні параметри для всіх технологічних процесів і згодом почала працювати з випуском експериментальних партій продукції. І це не дивно, адже, ще будучи студенткою, вона проявила здібності до творчої наукової роботи і стала учасницею, а потім і однією з перших випускниць гуртка «BIOTECH», який по цей час успішно функціонує на кафедрі.

За час навчання в університеті Юлія стала переможцем (ІІ місце) VІІ Всеукраїнської конференції «Біотехнології ХХI століття» з роботою «Особливості біосинтезу мікробного полісахариду етаполану на соняшниковій олії за внесення екзогенних попередників», нагороджена грамотою за активну участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2012-2013 н.р. за галуззю «Нафтова та газова промисловість», брала безпосередню участь у міжнародній конференції «Мікробні біотехнології: актуальність і майбутнє» та Другого східноєвропейського конгресу з харчової науки (NEEFood-2013), отримала досвід публічних виступів, доповідаючи на конференціях різного рівня, та стала співавтором багатьох наукових публікацій. Крім того, вона мала нагоду спробувати себе у ролі репортера, готуючи публікації для сайту факультету біотехнології та екологічного контролю.

Вітаємо нашу талановиту випускницю з професійним визнанням, бажаємо їй наснаги і подальших успіхів у роботі!

Опублікований: 23-10-2020
Читайте також:
Кіноклубний показ на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Цього тижня в рамках Movie Club студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, Навчально-наукового інституту харчових технологій, аспіранти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С. Гулого знову переглядали і обговорювали художній фільм. Показ фільму «The Impossible» організувала доцент кафедри іноземних мов п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кіноклубний показ на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 17 грудня 2019

Віртуальні ресурси для студентів і викладачів

Видавництвом «ТЕХ МЕДІА ГРУП» для забезпечення зручності у користуванні базою нормативно-правових актів і шаблонів документів був розроблений віртуальний компакт-диск до видань «Екологічна безпека підприємства»,  «Контроль якості та безпечності харчової продукції» та «Санітарно-епідеміологічні вимоги для харчової промисловості та громадського харчу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальні ресурси для студентів і викладачів 31 січня 2020

Чеські колеги привітали університет з новорічними святами

Наближаються новорічні свята, і наш колектив почав отримувати вітання від колег і партнерів, у тому числі зарубіжних. Одними з перших нас привітали колеги з Університету Томаша Бати (м. Злін, Чехія): Шановні колеги, від імені Міжнародного офісу Університету Томаша Бати у м. Злін я хотів би подякувати вам за довіру та співпрацю з нашим університе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чеські колеги привітали університет з новорічними святами 22 грудня 2020

Продовжуємо розвиток у напрямку LEAN

Lean Institute Ukraine провів відкритий вебінар «Як підвищити продуктивність на 40% без додаткових інвестицій?», у якому взяли участь викладачі кафедри експертизи харчових продуктів, продовжуючи свій розвиток у напрямку глибокого розуміння підходів до бережливо виробництва. Спікером виступив президент Lean Institute Ukraine Сергій Комберянов, який...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуємо розвиток у напрямку LEAN 02 лютого 2022