Н У Х Т

Підвищуємо наукову компетентність

06 січня 2021

Підвищуємо наукову компетентність

На базі Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля відбулася ХІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Майбутній науковець». Мета конференції – надання представникам молодої наукової еліти можливості апробації своїх наукових робіт, розширення освітнього та наукового рівня, а також розвиток і реалізація творчого потенціалу.

Для студентів НУХТ щорічна участь у конференції стала доброю традицією. Цього разу до роботи секцій «Природничі науки» та «Технічні науки» приєдналися студенти кафедри екологічної безпеки та охорони праці і члени студентського наукового гуртка «ECOLOGY@SAFETYOF LABOR».

Наші молоді науковці представили на розгляд результати своїх досліджень: «Очищення стічних вод виноробних підприємств», «Екологічні проблеми виробництва кави», «Очищення стічних вод сироробних підприємств», «Отримання активованого вугілля з відходів кави», «Отримання вуглецевих адсорбентів з ПЕТ-відходів», «Особливості застосування декларативного принципу в сфері охорони праці», «Особливості технічних рішень при встановленні  нестандартного технологічного обладнання у приміщеннях консервних виробництв», «Розроблення проєкту комп’ютерних програм систематизації та автоматизації проведення медичних оглядів працівників».

Велику зацікавленість і жваве обговорення викликали доповіді Юлії Козаченко, Руслани Захарової, Інни Сташук, Анастасії Смульської (всі з групи ЕК-4-3), Ольги Карапути, Прохора Боженка (обоє – група ЕК-2М-3).

У зв’язку з карантином конференція проводилася в онлайн-режимі, проте  дистанційне спілкування не завадило здобувачам перейняти науковий досвід та одержати практичні поради. Бажаємо всім учасникам подальших успіхів на науковій ниві!

Опублікований: 06-01-2021
Читайте також:
Креативний майстер-клас на кафедрі технології оздоровчих продуктів

17 листопада в рамках проведення Дня відкритих дверей університету викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів, доцент Алла Башта та асистенти Світлана Камінська і Артем Ущаповський провели креативний майстер-клас «Від смачного до корисного – один крок!». Оскільки спеціалізація «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативний майстер-клас на кафедрі технології оздоровчих продуктів 19 листопада 2018

Про особливості навчання школярам Хмельниччини розповіли доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко та Ганна Пастух в онлайн-форматі зустрілися з учнями Гвардійського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ст., гімназія» (Хмельницька область). Викладачки розповіли про особливості навчання на кафедрі за спеціальністю 181 «Харчові технології». Учні діз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості навчання школярам Хмельниччини розповіли доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 23 листопада 2020

Наукові пошуки наших викладачів – тривають

Незабаром побачить світ унікальна монографія «Конкурентоспроможність страхового ринку України в умовах активізації глобалізаційних процесів» наукової групи завідувача кафедри фінансів, доктора наук Лади Шірінян, основні положення якої увійшли до нової Стратегії розвитку фінансового сектору України 2025 в частині небанківського фінансового сектору. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки наших викладачів – тривають 30 січня 2020

Невпинно підвищують свій професійний рівень викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління

Викладачами Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ пройдено тривалий, насичений та цікавий шлях підвищення кваліфікації в Університеті менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України за очно-дистанційною формою навчання з відривом від виробництва. У групі серед викладачів університетів, інститутів, академій бе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невпинно підвищують свій професійний рівень викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління 24 червня 2019