Н У Х Т

Підтримання якості викладання на належному рівні – наш головний пріоритет

09 вересня 2022

Підтримання якості викладання на належному рівні – наш головний пріоритет

Колектив відділення туризму і готельно-ресторанної справи відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж НУХТ» розпочав навчальний рік у змішаному форматі.

На першому засіданні циклової випускової комісії туризму і готельно-ресторанної справи обговорили виклики, які постають перед педагогічними працівниками в умовах воєнного часу. Найпершим є організація освітнього процесу одночасно в онлайн і офлайн-форматах із метою забезпечення всім здобувачам освіти рівного доступу до навчальних матеріалів і підтримання якості викладання на належному рівні.

Щороку нашими викладачами велика увага приділяється реалізації освітніх програмних компетентностей і програмних результатів  навчання, оновленню робочих програмі з урахуванням регіонального компоненту. Викладачі відділення продовжують активно працювати над вдосконаленням навчально-методичних матеріалів і підготовкою якісного освітнього контенту. 

Опублікований: 09-09-2022
Читайте також:
Міжнародна співпраця для вирішення актуальної проблеми забруднення довкілля мікропластиком

Наші студенти з великим захопленням долучаються до участі у різних міжнародних програмах та обмінах. Тож, магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології першого року навчання Ірина Ковшар скористалася нагодою і стала повноправною виконавицею міжнародного Українсько-Латвійського проєкту «Мікробно-зв’язаний мікропластик у нейстоні міжфазної повер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна співпраця для вирішення актуальної проблеми забруднення довкілля мікропластиком 19 жовтня 2021

Активно підвищують свій науковий рівень викладачі випускових кафедр

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції не припиняють активно підвищувати свій науковий рівень. Зокрема, доцент кафедри Олег Кузьмін узяв участь у низці онлайн-семінарів, що відбулися за сприяння компанії «Clarivate». Наш фахівець пройшов навчання за серіями та тематиками: - «Web of Science: система пошуку наукової інфор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активно підвищують свій науковий рівень викладачі випускових кафедр 02 вересня 2020

Науковці з Австрії прочитали лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У рамках візиту партнерів українсько-австрійського науково-дослідного проєкту «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії» із Австрійської республіки професор Роланд Людвіг та аспірантка Кванкао Карнпакді прочитали гостьову лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та космети...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці з Австрії прочитали лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 грудня 2021

Технологічні досягнення світового рівня на гостьовій лекції для здобувачів освітньої програми «Холодильні техніка та технології»

8 грудня 2022 року на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки  відбулася ще одна гостьова лекція. Її прочитав випускник освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» Дмитро Ждан, який нині працює інженером компанії «GÜNTNER GmbH & Co. KG». «GÜNTNER GmbH & Co. KG» – потужна німецька компанія з майже столітньою істо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологічні досягнення світового рівня на гостьовій лекції для здобувачів освітньої програми «Холодильні техніка та технології» 09 грудня 2022