Н У Х Т

Перший проект першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

08 жовтня 2018

Перший проект першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

2-го жовтня 2018 р. відбулося сімейне свято факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – День першокурсника. Цього дня у вщент заповненій актовій залі спорткомплексу зібралися студенти, молодші й старші наставники першокурсників, випускники, викладачі та адміністрація факультету.

Вечір першокурсника «Проект 1» проходив під гаслом «Зіграй, якщо зможеш», а тематикою концерту були добре усім відомі кінофільми. Перед початком привітав першокурсників і гостей зі святом декан факультету Віктор Доценко, який щиро побажав успіхів у навчанні, спорті і творчості, а також відзначив, що цього дня відбулася ще одна знакова подія. Команда першокурсників з футболу успішно стартувала з перемоги в університетських змаганнях з футзалу. Голова студентської ради гуртожитку Ілля Солтис підвів підсумки конкурсу «Найкраща кімната першокурсника» і нагородив солодкими подарунками кімнату переможців. А от справжнім сюрпризом для присутніх виявилося, що найбруднішої кімнати цьогоріч немає. І замість інвентарю для прибирання хлопці також отримали солодкий подарунок. І на цьому сюрпризи не закінчилися – відеопривітання для першокурсників від молодших наставників і вже друзів із міксом сміху і нотки лірики.

Студенти 13 груп 1 курсу спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм» продемонстрували свої яскраві та цікаві номери, підготовкою яких разом із молодшими наставниками, студентами старших курсів, займалися впродовж місяця – писали сценарій, монтували відео, репетирували пісні і танці. Під час виступів глядачі на декілька хвилин поринали з головою у вир захоплюючих подій відомих стрічок. Фантазія студентів-першокурсників не мала меж, адже на сцені можна було спостерігати нову історію «Гаррі Поттера», гумористичну інтерпретацію «Піратів Карибського моря», танцювальну феєрію з фільму «Великій Гетсбі», суперздібності студентів Х, вести розслідування за мотивами «Шерлока Холмса», уявити себе богами з «Брюсом Всемогутнім», побувати у НУХТнарнії та подивитися Голодні Ігри у гуртожитку.

Усі глядачі отримали велику кількість позитивних та яскравих емоцій від студентів, які створили на сцені справжню модернізовану версію всесвітньо відомих кінофільмів.

Виступи груп були неперевершеними, тому кожна здобула перемогу у певній номінації та статуетку на пам’ять про перше досягнення у студентському житті, яку вручали голова студентської ради Віталій Євстаф’єв, заступник голови Вікторія Новікова і голова культурно-масового сектору Катерина Бударіна. Також студентська рада відзначила одного з кращих кураторів, і подарувала йому фірмовий світшот факультету ГРТБ.

Наприкінці свята першокурсники, присвічуючи у затемненому залі ліхтариками, склали урочисту клятву студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, а також заспівали гімн, що стало емоційно наповненим завершенням цього фантастичного вечора.

Опублікований: 08-10-2018
Читайте також:
Майже фініш – переддипломна практика магістрів

Для здобувачів-біотехнологів другого року навчання освітнього ступеня «Магістр» навчальний рік розпочався з переддипломної практики. Анастасія Охмакевич, Анна Воробей, Дар’я Благодир, Ростислав Коваль, Олена Доценко і Тетяна Сліпчук проходять її на кафедрі біотехнології і мікробіології. Магістранти глибше занурилися у практичні аспекти своєї спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майже фініш – переддипломна практика магістрів 12 вересня 2024

Зі святом Дня хіміка!

В останню неділю травня традиційно відзначається професійне свято хіміків – День хіміка. Наш університет славний своїми хімічними здобутками й традиціями. Як відомо, історія нашого закладу пов’язана з іменами багатьох відомих хіміків, починаючи з Дмитра Менделєєва, який стояв біля витоків університету та підтримував відкриття класів із підготовки т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі святом Дня хіміка! 26 травня 2018

На пульсі всіх новацій виноробної галузі тримають руку викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Яскрава виноробна подія у Київі BE WINE – нове еногастрономічне дійство на українській та світовій мапі вина, яке поєднує всі ланки винної індустрії – від професіоналів-виноробів, винних експертів і поціновувачів винної культури – відбулася 4-5 вересня. Захід відвідали викладачки кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На пульсі всіх новацій виноробної галузі тримають руку викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 07 вересня 2021

Soft Skills від американської National Restaurant Association

15 листопада 2023 р. команда DIRECTV National Accounts у партнерстві з National Restaurant Association з метою підтримки ресторанного бізнесу, залучення та розширення можливостей просування закладів ресторанного господарства, а також надання персоналізованих послуг преміального розважального продукту, провели вебінар «Заповніть свій заклад і збільш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft Skills від американської National Restaurant Association 16 листопада 2023