Н У Х Т

Перший крок до успішного майбуття зробили майбутні вступники Полтавщини

21 травня 2018

Перший крок до успішного майбуття зробили майбутні вступники Полтавщини

19 травня у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей, на який завітали випускники шкіл і професійно-технічних навчальних закладів Полтави та Полтавської області, а також інших регіонів нашої країни.

Колектив коледжу гостинно зустрічав майбутніх студентів, підготувавши для них та їх батьків цікаві презентаційні програми й екскурсії по навчальних кабінетах і лабораторіях. Активно долучилися до підготовки заходу й студенти, вони зустрічали гостей коледжу відразу біля вхідних дверей, пропонували інформаційні буклети й запрошували на екскурсії, ділилися своїми враженнями від навчання і відповідали на численні питання.

На початку заходу перед майбутніми абітурієнтами та їх батьками виступила заступник відповідального секретаря приймальної комісії коледжу Людмила Васецька, яка надала ґрунтовну інформацію щодо організації навчального процесу та умов вступу до коледжу.

Майбутнім абітурієнтам продемонстрували рекламний ролик, він познайомив зі спеціальностями, за якими  навчальний заклад здійснює підготовку фахівців для харчової та переробної галузей України. Розгорнули виставку технічної творчості студентів. Ознайомили з матеріально-технічною базою коледжу. Також присутніх пригощали смачними кулінарними виробами, виготовленими студентами під керівництвом викладачів фахових дисциплін.

День пройшов змістовно. Всі присутні отримали  вичерпну інформацію та повне уявлення про коледж.

Колектив навчального закладу сподівається, що їх зусилля були недаремними і кожний, хто завітав на День відкритих дверей, зробить свій вибір і стане студентом коледжу!

Опублікований: 21-05-2018
Читайте також:
Плідна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи з практиками сфери гостинності

29 листопада 2023 р. завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран разом із професоркою Тетяною Сильчук і доценкою Ольгою Пушкою в рамках конференції «Ресторани України: шлях самурая» дізналися, з якими труднощами та викликами сьогодення стикається ресторанний бізнес. Спікери конференції – ресторатори-практики з багаторічним стажем:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи з практиками сфери гостинності 29 листопада 2023

Завершено локальний моніторинг магістерських освітньо-професійних програм кафедри технології консервування

9 лютого 2023 року відбулося розширене засідання кафедри технології консервування та робочих груп освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» і «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів». До роботи також долучилися доцентка кафедри харчових тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершено локальний моніторинг магістерських освітньо-професійних програм кафедри технології консервування 13 лютого 2023

Нові підходи до профорієнтації факультету біотехнології та екологічного контролю

Профорієнтаційна команда факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) активно впроваджує нові форми спілкування з майбутніми вступниками. Цього разу ініціативу проявили викладачі кафедри фізики Володимир Носенко та Володимир Вишняк, які, активно налагоджуючи співпрацю зі школами та користуючись власним професійним досвідом, провели перш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові підходи до профорієнтації факультету біотехнології та екологічного контролю 07 грудня 2021

Наші викладачі підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування поповнюється фахівцями, які підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою міжнародними сертифікатами. Наразі доцентка кафедри Ольга Нежива підтвердила рівень володіння англійською мовою успішним складанням іспиту B2 First (FCE) на рівні В2 та отримала міжнародний сертифікат Cambridge En...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою 03 серпня 2022