Н У Х Т

Перша організаційна зустріч гарантки ОП «Харчові технології та інженерія» зі здобувачами першого курсу

04 жовтня 2022

Перша організаційна зустріч гарантки ОП «Харчові технології та інженерія» зі здобувачами першого курсу

Не так давно відгомоніли слова привітань і урочистості з нагоди посвяти у студенти першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій, але першачкам не варто гаяти час, потрібно з перших днів включатися в освітній процес на повну!  Щоб навчання було ефективним, варто з перших днів ознайомитися з організацією освітнього процесу в НУХТ, з основними аспектами освітньо-професійної програми, процедурою формування власної індивідуальної освітньої траєкторії, принципами академічної доброчесності тощо. Допомогти освоїтися з  реаліями навчання у вищій школі покликані зустрічі здобувачів з гарантом та дирекцією ННІХТ.

З цією метою гарантка освітньої програми «Харчові технології та інженерія», директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко та її заступниці Наталія Пушанко і Олена Супрун-Крестова 29 та 30 вересня 2022 року провели ряд організаційних зустрічей із першокурсниками у форматі Zoom-конференцій.

Гарантка ОП ознайомила першачків із освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія», з переліком обов’язкових і вибіркових компонент, її структурно-логічною схемою, маршрутною картою вибору індивідуальної освітньої траєкторії. Також Оксана Кочубей-Литвиненко розтлумачила «щойно спеченим» студентам важливі питання академічної етики, академічної культури і, власне, академічної доброчесності, дала їм зрозуміти, що Кодекс академічної етики НУХТ, передусім, захищає їхні права від недоброчесної поведінки з боку інших учасників освітнього процесу.

Заступниця директорки Олена Супрун-Крестова детально ознайомила здобувачів із правилами формування власної освітньої траєкторії навчання та процедурою здійснення вибору дисциплін із загальноуніверситетського каталогу для вивчення у наступному навчальному семестрі.

До бесіди долучилася заступниця директорки Наталія Пушанко з організаційними питаннями щодо графіку навчального процесу, нарахування стипендії, зокрема соціальної для пільгових категорій та відповіла на запитання, які хвилювали першокурсників.

Опублікований: 04-10-2022
Читайте також:
Найкращі бармени і бариста навчаються на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ

Випускники факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможці конкурсу «Cofftails-2020» з приготування коктейлів на основі коньяку та кави. Випускник спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і власник кав’ярні «Transit 33/34» Владислав Дудар – 1 місце. Випускник спеціальності «Харчові технології», бартендер і співвласник «Lion...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращі бармени і бариста навчаються на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ 21 вересня 2020

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки представляють НУХТ на фаховій виставці «Промисловий холод-2020»

Вперше викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ беруть учать у фаховій виставці технологій промислового холодопостачання, кондиціонування та вентиляції «Промисловий холод-2020» не як відвідувачі, а як експоненти. Виставка працює 22-24 вересня у виставково...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки представляють НУХТ на фаховій виставці «Промисловий холод-2020» 23 вересня 2020

Блискучий захист кваліфікаційних робіт бакалаврів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

В університеті тривають захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» заочної форми навчання. 14 лютого екзаменаційна комісія працювала і на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів, розглядаючи кваліфікаційні роботи за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інжене...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучий захист кваліфікаційних робіт бакалаврів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 15 лютого 2024

Свято попереднього захисту: четвертокурсники готові до «бою»

На кафедрі біотехнології і мікробіології в рамках підготовки до захистів випускових кваліфікаційних робіт за освітнім ступенем «Бакалавр» відбулося свято попереднього захисту четвертокурсників. Для виконання кваліфікаційної роботи здобувачам було необхідно проаналізувати чималий обсяг інформації, написати кілька курсових, розібратися в супутніх те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято попереднього захисту: четвертокурсники готові до «бою» 13 червня 2023