Н У Х Т

Передзахисти кваліфікаційних робіт онлайн

29 травня 2020

Передзахисти кваліфікаційних робіт онлайн

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбувся передзахист кваліфікаційних робіт студентів 4 курсу спеціальності «Туризм» на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». У засіданні, що відбулось на платформі Zoom, взяли участь члени комісії, здобувачі освіти, а також їх наукові керівники.

На початку засідання в.о завідувачки кафедри Ірина Антоненко привітала присутніх, ознайомила з наказом по НУХТ про затвердження тем дипломних робіт, наголосила на дотриманні принципів академічної доброчесності та порядку послідовності виступів. Також випускникам були надані критерії оцінювання кваліфікаційних робіт.

Здобувачі оголошували свою тему, об’єкт, предмет, мету, завдання дослідження і коротко озвучували висновки, до яких дійшли у процесі написання роботи, і, звісно ж, відповідали на задані комісією запитання.

Опублікований: 29-05-2020
Читайте також:
Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася знаменна подія – були захищені перші магістерські роботи за освітньою програмою «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології». Протягом захистів, що проходили 21 та 22 лютого, десятеро студентів представили Екзаменаційній комісії свої дослідженн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників 25 лютого 2019

Магістранти-біотехнологи – переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

18 квітня 2018 р. у найстарішому вищому технічному навчальному закладі України та Східної Європи – Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія», в якому взяли участь студенти кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ. На кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи – переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 19 квітня 2018

Франкомовний захід київським школярам від студентів і кафедри іноземних мов професійного спрямування

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування отримав запрошення 3-А класу школи І-ІІІ ступенів №27 Шевченківського району м. Києва щодо проведення спільного заходу в рамках Року Французької Весни. Було прийняте рішення скористатися цим запрошенням, враховуючи той факт, що наразі всі навчальні заклади України святкують Французьку Весну, т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Франкомовний захід київським школярам від студентів і кафедри іноземних мов професійного спрямування 20 квітня 2019

Фахівці і студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасники Національного виноробного форуму

У Торгово-промисловій палаті України відбувся Національний виноробний форум, участь у якому вже традиційно взяли фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету – завідувач кафедри Анатолій Куц, доцент Марина Білько, асистент Олена Циганкова, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці і студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасники Національного виноробного форуму 05 листопада 2018