Н У Х Т

Передзахисти кваліфікаційних робіт онлайн

29 травня 2020

Передзахисти кваліфікаційних робіт онлайн

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбувся передзахист кваліфікаційних робіт студентів 4 курсу спеціальності «Туризм» на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». У засіданні, що відбулось на платформі Zoom, взяли участь члени комісії, здобувачі освіти, а також їх наукові керівники.

На початку засідання в.о завідувачки кафедри Ірина Антоненко привітала присутніх, ознайомила з наказом по НУХТ про затвердження тем дипломних робіт, наголосила на дотриманні принципів академічної доброчесності та порядку послідовності виступів. Також випускникам були надані критерії оцінювання кваліфікаційних робіт.

Здобувачі оголошували свою тему, об’єкт, предмет, мету, завдання дослідження і коротко озвучували висновки, до яких дійшли у процесі написання роботи, і, звісно ж, відповідали на задані комісією запитання.

Опублікований: 29-05-2020
Читайте також:
Техніку приготування і подавання коктейлів ретельно опановують першокурсники Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Насиченим виявився тиждень для студентів-першокурсників групи МРО-18 Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету, адже вони продовжують енергійно працювати та вивчати техніку приготування і подавання коктейлів під керівництвом досвідченого майстра виробничого навчання ресторанного напрямку Тетяни Заячук. Найважли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Техніку приготування і подавання коктейлів ретельно опановують першокурсники Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 30 січня 2020

До відкриття туристичного сезону в місті Кам’янці-Подільському долучилися другокурсники спеціальності «Туризм»

Студенти-другокурсники спеціальності «Туризм» у рамках дисципліни «Логістика в туризмі» під керівництвом доцента Тетяни Мірзодаєвої вивчають тему «Інформаційні потоки в логістиці туристичної сфери», як у традиційних формах лекційного та практичного заняття, так і з використанням інноваційних методів навчання. Зокрема, 30 квітня 2020 року студенти ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До відкриття туристичного сезону в місті Кам’янці-Подільському долучилися другокурсники спеціальності «Туризм» 04 травня 2020

Здобувачі освіти долучаються до тренінгів з підприємництва від European Institute of Innovation and Technology

Магістрантка Марія Омельченко, що навчається за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві», долучилася до дводенного інтенсивного тренінгу для стартап-команд, підприємців і фермерів у сфері агропродовольчої промисловості «AgriFood Go To Business», організованого за підтримки Європейського інституту інновацій та технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти долучаються до тренінгів з підприємництва від European Institute of Innovation and Technology 20 листопада 2023

Морозиво власного виробництва від слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Друге заняття для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося у форматі майстер-класу з технології морозива на базі кафедри технології молока і молочних продуктів. Студенти ознайомилися з технологією м’якого морозива, яке користується значним попитом у гостей закладів ресторанного господарства, технологіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Морозиво власного виробництва від слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 02 квітня 2018