Н У Х Т

Ознайомлення менеджерів персоналу з особливостями письмових кадрових комунікацій

13 вересня 2024

Ознайомлення менеджерів персоналу з особливостями письмових кадрових комунікацій

12 вересня 2024 року здобувачки другого курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Анастасія Роговська, Аліна Жигульська і Юлія Сауткіна разом із викладачками кафедри економіки праці та менеджменту ‒  професоркою Оленою Драган, доцентками Оленою Безпалько та Олесею Тур взяли участь у онлайн-вебінарі «Письмові кадрові комунікації» від гуру з кадрів ‒ Цифрового видавництва «Експертус».

У межах дисципліни «Кадрове адміністрування» здобувачки і викладачки за допомогою спікерки Любові Бондаренко дізнавалися про особливості письмових кадрових комунікацій, які сприяють посиленню ефективності HR-фахівців при спілкуванні з працівниками, менеджерами та керівниками. Зокрема, вони повинні вміти писати грамотні, чіткі, лаконічні та інформативні електронні листи, звіти та інші документи. Багато кадрових документів, таких як політики та процедури, навчальні матеріали, інструкції для співробітників повинні відповідати вимогам законодавства. HR-фахівці також відповідають за написання контенту для веб-сайту компанії або соціальних мереж, наприклад, сторінок кар’єри або оголошень про вакансії.

Цікавим доповненням від спікерки були нетрадиційні поради практичного характеру з акцентом на емоціях і психології: як викликати гнів з перших слів листа; речі, які дратують кожного; поважати час і увагу, слова «амеби»; ввічливість ‒ це не слова; поважати кордони; коли краще не писати; як нагадати про себе і завдання; відповідь на листа, в якому «випускають» пар.

Викладачки і здобувачки щиро вдячні Любові Бондаренко та команді організаторів Цифрового видавництва «Експертус» за цікаві фахові вебінари у сфері менеджменту персоналу й завжди раді брати в них участь!

Опублікований: 13-09-2024
Читайте також:
Марафон гостьових лекцій в Київському фаховому коледжі ресторанного господарства НУХТ продовжується!

Доцент кафедри експертизи харчових продуктів Богдан Пащенко 24 березня прочитав гостьову лекцію «Органи чуття людини та основи сенсорного аналізу» для здобувачів Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. Майбутні фахівці харчових технологій отримали інформацію про будову органів чуття людини, їх роль у сенсорному аналізі та орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Марафон гостьових лекцій в Київському фаховому коледжі ресторанного господарства НУХТ продовжується! 24 березня 2025

Книжкова онлайн-виставка до дня кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

До дня кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв фахівці Науково-технічної бібліотеки НУХТ підготували онлайн-виставку видань із галузевого машинобудування, інжинірингу харчових і біотехнологічних виробництв, технологічного обладнання харчових і фармацевтичних виробництв за період з 2000-2021 рр., що знаходяться у фондах бібліо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкова онлайн-виставка до дня кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 18 січня 2022

У розпалі другий етап вступу до бакалаврату

Триває другий етап вступної кампанії до бакалаврату. Наразі формуються рейтингові списки із рекомендаціями до зарахування на місця за кошти фізичних або юридичних осіб на відкриті, фіксовані та на небюджетні конкурсні пропозиції вступників, що подали заяви без пріоритетності. Також автоматично участь у другому етапі конкурсу на контракт, який старт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У розпалі другий етап вступу до бакалаврату 13 серпня 2025

Між теорією і практикою: виїзні лабораторні заняття у готелі Ramada

13 травня здобувачі спеціальності 242 «Туризм і рекреація» мали нагоду зануритися у світ реального ресторанного сервісу – на базі готелю Ramada відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Ресторанна справа», яке провела доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Дулька. Заняття стало черговим прикладом успішної співпраці кафедри з мережею г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Між теорією і практикою: виїзні лабораторні заняття у готелі Ramada 14 травня 2025