Н У Х Т

Ознайомлення менеджерів персоналу з особливостями письмових кадрових комунікацій

13 вересня 2024

Ознайомлення менеджерів персоналу з особливостями письмових кадрових комунікацій

12 вересня 2024 року здобувачки другого курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Анастасія Роговська, Аліна Жигульська і Юлія Сауткіна разом із викладачками кафедри економіки праці та менеджменту ‒  професоркою Оленою Драган, доцентками Оленою Безпалько та Олесею Тур взяли участь у онлайн-вебінарі «Письмові кадрові комунікації» від гуру з кадрів ‒ Цифрового видавництва «Експертус».

У межах дисципліни «Кадрове адміністрування» здобувачки і викладачки за допомогою спікерки Любові Бондаренко дізнавалися про особливості письмових кадрових комунікацій, які сприяють посиленню ефективності HR-фахівців при спілкуванні з працівниками, менеджерами та керівниками. Зокрема, вони повинні вміти писати грамотні, чіткі, лаконічні та інформативні електронні листи, звіти та інші документи. Багато кадрових документів, таких як політики та процедури, навчальні матеріали, інструкції для співробітників повинні відповідати вимогам законодавства. HR-фахівці також відповідають за написання контенту для веб-сайту компанії або соціальних мереж, наприклад, сторінок кар’єри або оголошень про вакансії.

Цікавим доповненням від спікерки були нетрадиційні поради практичного характеру з акцентом на емоціях і психології: як викликати гнів з перших слів листа; речі, які дратують кожного; поважати час і увагу, слова «амеби»; ввічливість ‒ це не слова; поважати кордони; коли краще не писати; як нагадати про себе і завдання; відповідь на листа, в якому «випускають» пар.

Викладачки і здобувачки щиро вдячні Любові Бондаренко та команді організаторів Цифрового видавництва «Експертус» за цікаві фахові вебінари у сфері менеджменту персоналу й завжди раді брати в них участь!

Опублікований: 13-09-2024
Читайте також:
На кафедрі іноземних мов професійного спрямування працює факультатив з підготовки до вступу в магістратуру

З метою якісної підготовки студентів 4-го курсу до вступу в магістратуру нашого університету на кафедрі іноземних мов професійного спрямування вже майже місяць працює факультатив з англійської мови. Слухачі факультативних занять – студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій, факультету біотехнології та екологічного контролю, а також...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування працює факультатив з підготовки до вступу в магістратуру 01 червня 2018

Новий науковий рік стартував із успішного захисту дисертаційного дослідження на здобуття ступеня PhD

27 серпня в університеті стартував новий науковий рік здобувачів ступеня «доктор філософії». Дисертаційне дослідження «Удосконалення технології ензимного дегумінгу рослинних олій» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» у разовій спеціалізованій вченій раді предс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий науковий рік стартував із успішного захисту дисертаційного дослідження на здобуття ступеня PhD 28 серпня 2024

Впевненими кроками до ступеня PhD

6 березня 2025 року здобувачка освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» третього року навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», асистентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Божко провела науковий семінар на тему «Розроблення критеріїв ідентифікації кондитерських виробів з використанням порошку керобу та методів виявленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впевненими кроками до ступеня PhD 07 березня 2025

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність

Компанія Clarivate Analytics проводила вебінар «Критерії та процедура відбору видань до Web of Science Core Collection», одним зі слухачів якого став старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко. Під час заходу обговорювалися: складові успішного видання, ключові персони журналу: автори, рецензенти, члени р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність 03 вересня 2021