Н У Х Т

Остання кураторська година для здобувачів-першокурсників

09 липня 2020

Остання кураторська година для здобувачів-першокурсників

Наставник академічної групи ОХ-1-2 кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Віталій Рачок привітав молодих здобувачів із успішним завершенням першого навчального року.

Здобувачів привітали із успішним завершенням літньої сесії, яка відбувалася в online-режимі. А здобувачі у свою чергу поділилися враженнями від незвичних заліків та іспитів. Розказали цікаві історії, як здобували знання за допомогою online-лекцій і виконання практичних, лабораторних робіт у дистанційному режимі навчання. Під час дискусії висловили свої побажання щодо покращення подальшого навчання, які будуть розглянуті та впроваджені у навчальний процес.

Виявилося, що загалом враження позитивні, не вистачає лише живого спілкування з викладачами та одногрупниками. Говорили також про користь здорового способу життя, навіть домовилися організувати групою ранкову online-зарядку.

Крім того, наставник наголосив на важливості дотримання умов карантинного режиму та правил безпечного поводження під час канікул.

Насамкінець домовилися зустрітися повним складом восени, вже на другому курсі, групою ОХ-2-2. Тож, до нових зустрічей і до підкорення нових вершин!

Опублікований: 09-07-2020
Читайте також:
Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів готуються до вступної кампанії 2017 року

Значним резервом поповнення контингенту студентів технологічних спеціальностей Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету є молодші спеціалісти – випускники коледжів. Тому цьому напрямку з року в рік приділяється значна увага у профорієнтаційній роботі. Відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри технології м’яса і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів готуються до вступної кампанії 2017 року 27 січня 2017

Переддипломна практика магістрантів-біотехнологів-2019: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод»

Прийшла осінь, а разом із нею і новий навчальний семестр. Всі студенти знову ночами не сплять, запізнюються на пари та здають модулі… Всі, окрім магістрантів-біотехнологів ІІ року навчання, які 2 вересня пішли не до рідного університету, а на свою останню переддипломну практику. Студенти групи ФБ-2-2М Оксана Боднар, Анна Бондаренко та Ігор Ключка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переддипломна практика магістрантів-біотехнологів-2019: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» 25 вересня 2019

«Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» – нові можливості для випускників технічних спеціальностей

Завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Микола Якимчук і доцент Іван Миколів завітали до Вінницького фахового коледжу НУХТ. Під час візиту вони ознайомилися з матеріальною базою коледжу та зустрілися зі здобувачами технічного відділення. Йшлося про можливості продовження освіти в базовому університеті. Ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» – нові можливості для випускників технічних спеціальностей 15 квітня 2025

До осучаснення устаткування провідних підприємств долучаються наші студенти

За ініціативи керівництва ПрАТ «Смілянський машинобудівний завод» з метою осучаснення виробництва 10 липня у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся захист грантових робіт випускниками спеціальності «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях». Грантові роботи презентували Руслан Бабич, Олександр Білан і Владис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До осучаснення устаткування провідних підприємств долучаються наші студенти 11 липня 2019