Н У Х Т

Остання кураторська година для здобувачів-першокурсників

09 липня 2020

Остання кураторська година для здобувачів-першокурсників

Наставник академічної групи ОХ-1-2 кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Віталій Рачок привітав молодих здобувачів із успішним завершенням першого навчального року.

Здобувачів привітали із успішним завершенням літньої сесії, яка відбувалася в online-режимі. А здобувачі у свою чергу поділилися враженнями від незвичних заліків та іспитів. Розказали цікаві історії, як здобували знання за допомогою online-лекцій і виконання практичних, лабораторних робіт у дистанційному режимі навчання. Під час дискусії висловили свої побажання щодо покращення подальшого навчання, які будуть розглянуті та впроваджені у навчальний процес.

Виявилося, що загалом враження позитивні, не вистачає лише живого спілкування з викладачами та одногрупниками. Говорили також про користь здорового способу життя, навіть домовилися організувати групою ранкову online-зарядку.

Крім того, наставник наголосив на важливості дотримання умов карантинного режиму та правил безпечного поводження під час канікул.

Насамкінець домовилися зустрітися повним складом восени, вже на другому курсі, групою ОХ-2-2. Тож, до нових зустрічей і до підкорення нових вершин!

Опублікований: 09-07-2020
Читайте також:
Надихаємося на вдосконалення освітньої системи

Асистентка кафедри експертизи харчових продуктів Катерина Золотоверх  27 серпня взяла участь у форумі-діалозі «Освіта Київщини: безпека, новий зміст, трансформація», організованому департаментом освіти і науки Київської обласної державної адміністрації. Захід став чудовою платформою для обговорення трансформації освіти, впровадження інклюзивних пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Надихаємося на вдосконалення освітньої системи 29 серпня 2024

У цікавих івентах від Кулінарної Академії беруть участь наші викладачі

Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу знову на Zoom-конференції «CHEF NEWS» від Кулінарної Академії, яка відбулася 16 червня 2020 року. Під час конференції «М’ясо або риба?» своїми знаннями ділилися спікери: сомельє, бар-менеджер готелю «Inter Continental Kyiv» і мастер-коуч із проведення тренінгів по вину, спиртних напоях і сигарах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У цікавих івентах від Кулінарної Академії беруть участь наші викладачі 17 червня 2020

Відбулися онлайн-захисти здобувачами курсових робіт на кафедрі готельно-ресторанної справи

З 18 по 21 травня на кафедрі готельно-ресторанної справи за допомогою платформи ZOOM відбулися онлайн-захисти курсових робіт з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» здобувачами 3 курсу денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр». Теми курсових були присвячені організації харчування в засобах розміщення різного типу:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулися онлайн-захисти здобувачами курсових робіт на кафедрі готельно-ресторанної справи 26 травня 2020

Сучасні підходи до оцінювання терміну придатності харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося відкрите лекційне заняття доцентки кафедри Оксани Петруші. Тема лекції – «Прискорене тестування термінів зберігання». Лекційне заняття було присвячене сучасним, інноваційним підходам у методах ASTL (Accelerated Shelf-Life Testing) прискореного дослідження мінімального терміну придатності харчової ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні підходи до оцінювання терміну придатності харчових продуктів 16 березня 2023