Н У Х Т

Остання кураторська година для здобувачів-першокурсників

09 липня 2020

Остання кураторська година для здобувачів-першокурсників

Наставник академічної групи ОХ-1-2 кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Віталій Рачок привітав молодих здобувачів із успішним завершенням першого навчального року.

Здобувачів привітали із успішним завершенням літньої сесії, яка відбувалася в online-режимі. А здобувачі у свою чергу поділилися враженнями від незвичних заліків та іспитів. Розказали цікаві історії, як здобували знання за допомогою online-лекцій і виконання практичних, лабораторних робіт у дистанційному режимі навчання. Під час дискусії висловили свої побажання щодо покращення подальшого навчання, які будуть розглянуті та впроваджені у навчальний процес.

Виявилося, що загалом враження позитивні, не вистачає лише живого спілкування з викладачами та одногрупниками. Говорили також про користь здорового способу життя, навіть домовилися організувати групою ранкову online-зарядку.

Крім того, наставник наголосив на важливості дотримання умов карантинного режиму та правил безпечного поводження під час канікул.

Насамкінець домовилися зустрітися повним складом восени, вже на другому курсі, групою ОХ-2-2. Тож, до нових зустрічей і до підкорення нових вершин!

Опублікований: 09-07-2020
Читайте також:
Навчання на денній формі та робота за спеціальністю: все можна поєднати!

Для багатьох карантин 2020 року став нелегким випробуванням, а для наших здобувачів – новим викликом, з яким вони успішно і кожний на свій лад впоралися. Ось і магістрантка ІІ року навчання кафедри біотехнології і мікробіології Наталія Клименко  вирішила не чекати на офіційне закінчення магістратури, а починати пошуки роботи прямо зараз. Дівчина зі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання на денній формі та робота за спеціальністю: все можна поєднати! 05 лютого 2021

Із особливостями практичної діяльності фінансових посередників познайомилися здобувачі-фінансисти

На кафедрі фінансів за ініціативи завідувачки кафедри, професорки Лади Шірінян відбулася зустріч здобувачів освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» та викладачів кафедри з представниками брокерської компанії «StarLife». Директорка компанії Наталія Білокриницька розповіла про історію створення і успіхи брокерської компанії, п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із особливостями практичної діяльності фінансових посередників познайомилися здобувачі-фінансисти 08 квітня 2021

Бабин Яр – трагедія всієї України…

Бабин Яр – місце пам’яті, що стало відомим на весь світ символом нацистських злочинів проти цивільного населення під час Другої світової війни, символом Голокосту. 29-30 вересня 1941 року нацисти вбили тут майже 34 тисячі киян лише через те, що вони – євреї. Це було одним із найбільших масових убивств цивільних, вчинене нацистами під час Другої сві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бабин Яр – трагедія всієї України… 01 жовтня 2021