Н У Х Т

Виробництво популярних ферментованих напоїв у закладах ресторанного господарства вивчають слухачі сертифікатної програми

17 жовтня 2023

Виробництво популярних ферментованих напоїв у закладах ресторанного господарства вивчають слухачі сертифікатної програми

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» під керівництвом доцентки кафедри готельно-ресторанної справи Ольги Дульки приготували в лабораторних умовах ферментовані напої.

Вони ознайомились із технологічними особливостями виробництва традиційного українського напою – хлібного квасу та популярного напою – комбуча.

Під час дегустації здобувачі провели органолептичне оцінювання приготованої продукції і дізнались про користь ферментованих напоїв, які є популярними в закладах ресторанного господарства.

Набуті теоретичні знання та практичні навички з виробництва ферментованих напоїв як сучасної продукції в закладах ресторанного господарства, сприятимуть науковому зростанню слухачів програми та їх професійній реалізації.

Попереду – наукові й інформативні заняття для підвищення професійних навичок!

Опублікований: 17-10-2023
Читайте також:
Підвищення фахових компетенцій на ДП «Фесто»

Доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Дмитро Люлька долучився до проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України» та пройшов навчання на ДП «Фесто» за напрямом «HY511 Сучасна промислова гідравліка. Базовий рівень». Викладач опанував знання та навички з таких компонентів: читання принципових гідравлічни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення фахових компетенцій на ДП «Фесто» 07 лютого 2024

Свої знання з питань академічної доброчесності удосконалили викладачки кафедри економіки праці та менеджменту

Викладачки освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Олена Драган, Олена Безпалько, Ліана Мазник, Аліна Бергер, Юлія Гринюк і Любов Тертична з метою застосування теоретичних знань на практиці у викладанні та науковому керівництві пройшли навчання на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus й отримали сертифікати курсу «Академ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої знання з питань академічної доброчесності удосконалили викладачки кафедри економіки праці та менеджменту 13 жовтня 2021

Подарунки для «сонячних» діток

Напередодні найочікуваніших і найчарівніших новорічних свят здобувачі вищої освіти і викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ надали допомогу важкохворим дітям. Дітки перебувають на обліку у державних районних відділеннях, а також у центрах соціально-медичної реабілітації для розумово відсталих дітей із ДЦП і ЦНС м. Києва. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подарунки для «сонячних» діток 31 грудня 2020

Перша організаційна зустріч гарантки ОП «Харчові технології та інженерія» зі здобувачами першого курсу

Не так давно відгомоніли слова привітань і урочистості з нагоди посвяти у студенти першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій, але першачкам не варто гаяти час, потрібно з перших днів включатися в освітній процес на повну!  Щоб навчання було ефективним, варто з перших днів ознайомитися з організацією освітнього процесу в НУХТ,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша організаційна зустріч гарантки ОП «Харчові технології та інженерія» зі здобувачами першого курсу 04 жовтня 2022