Н У Х Т

Виробництво популярних ферментованих напоїв у закладах ресторанного господарства вивчають слухачі сертифікатної програми

17 жовтня 2023

Виробництво популярних ферментованих напоїв у закладах ресторанного господарства вивчають слухачі сертифікатної програми

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» під керівництвом доцентки кафедри готельно-ресторанної справи Ольги Дульки приготували в лабораторних умовах ферментовані напої.

Вони ознайомились із технологічними особливостями виробництва традиційного українського напою – хлібного квасу та популярного напою – комбуча.

Під час дегустації здобувачі провели органолептичне оцінювання приготованої продукції і дізнались про користь ферментованих напоїв, які є популярними в закладах ресторанного господарства.

Набуті теоретичні знання та практичні навички з виробництва ферментованих напоїв як сучасної продукції в закладах ресторанного господарства, сприятимуть науковому зростанню слухачів програми та їх професійній реалізації.

Попереду – наукові й інформативні заняття для підвищення професійних навичок!

Опублікований: 17-10-2023
Читайте також:
Представники кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відвідали Кам’янець-Подільський коледж НУХТ

Кам’янець-Подільський – перлина України, місто, яке зачаровує, постійно дарує нові враження, і до якого неможливо звикнути. Це місто є також визнаним освітнім центром Поділля. Зокрема, у ньому функціонує один із провідних коледжів нашого університетського комплексу – Кам’янець-подільський коледж харчової промисловості. Днями до коледжу завітала до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відвідали Кам’янець-Подільський коледж НУХТ 11 червня 2019

Наукова програма університету на черговому Всеукраїнському тижні харчових технологій

14-16 вересня 2021 року у Києві в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій-2021 відбудуться Міжнародна виставка хлібопекарної промисловості BAKERY Ukraine-2021, Міжнародна виставка кондитерської промисловості SWEETS Ukraine-2021, 29-а Міжнародна спеціалізована виставка обладнання і технологій для харчової промисловості INPRODMASH і 21-а Між...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова програма університету на черговому Всеукраїнському тижні харчових технологій 18 серпня 2021

Опанування Soft Skills через духовний туризм

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» разом із гарантом освітньої програми Олегом Кузьміним взяли участь у міжвузівському студентському науковому семінарі-практикумі «Духовний туризм в Україні: Раббі Нахман & Григорій Сковорода», який провели кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету сад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Опанування Soft Skills через духовний туризм 15 листопада 2023

Лайфхаки при створенні CV

29 січня здобувачі освітніх програм «Менеджмент» і «Менеджмент персоналу» стали учасниками онлайн-майстер-класу «Як виділитися: лайфхаки для твого CV» від HR-еĸспертки «Бритіш Американ Тобакко Україна», директорки HR-агенції UGEN Анастасії Сичової. Це був інформативний вебінар, присвячений створенню якісного CV, який є важливим кроком для здобувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки при створенні CV 30 січня 2025