Н У Х Т

Основи проєктного менеджменту у зоні елітарної освіти

16 вересня 2025

Основи проєктного менеджменту у зоні елітарної освіти

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції під керівництвом професора Олега Кузьміна продовжується реалізація ініціативи «Зона елітарної освіти» – освітнього простору, який формує новий рівень підготовки фахівців ресторанної та харчової галузі. У центрі уваги – здобувачі освітньо-професійних програм «Технології харчування» (бакалаврський рівень), «Технології в ресторанному господарстві» та «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» (магістерський рівень), які прагнуть поєднати академічні знання з реальними управлінськими компетентностями.

У співпраці з БО «Українська освітня платформа», програмою «Будуємо Україну Разом» і онлайн-платформою Prometheus здобувачі освіти долучилися до сертифікатного курсу «Основи проєктного менеджменту», що став логічним доповненням дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі». Протягом курсу провідні українські експерти не лише представили фундаментальну теоретичну базу, а й поділилися особистими кейсами управління проєктами, командами та соціальними ініціативами.

Навчання охоплювало лідерство та командну динаміку, методи планування й реалізації проєктів, фінансове моделювання і контроль витрат, сучасні комунікаційні та презентаційні інструменти. Курс орієнтований на тих, хто прагне не лише бути ефективним менеджером, а й лідером змін – ініціювати соціальні, освітні, екологічні та культурні проєкти, створювати волонтерські та благодійні ініціативи, підтримувати ЗСУ або розпочати власну підприємницьку справу.

Вітаємо Вікторію Ковальчук, Анну Максимюк і Ростислава Кузьменка з успішним завершенням курсу та отриманням сертифікатів! Їх результат – це доказ того, що професійне зростання починається з бажання вчитися й застосовувати знання на практиці.

Висловлюємо подяку модераторам і партнерам курсу за створення мотивуючого освітнього середовища, яке допомагає здобувачам освіти не лише опановувати сучасні інструменти управління, а й набувати сміливості мислити масштабно та діяти рішуче.

Опублікований: 16-09-2025
Читайте також:
Інтерактивна гра «Фізико-математичний» квест

23 квітня у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ вперше відбулася інтерактивна гра «Фізико-математичний» квест, яку у рамках  тижня ЦК дисципліни математичної та природничонаукової підготовки організували і провели викладачі Тетяна Гриценко та Людмила Гречихіна. Студенти І курсу із задоволенням виконували завдання, вказані у маршрутних ли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивна гра «Фізико-математичний» квест 23 квітня 2018

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки готується до AQUATHERM KYIV-2024

14-16 травня 2024 року у Києві працюватиме 25-а ювілейна виставка енергоефективного опалення, вентиляції, кондиціювання, водопостачання, промислового холоду, відновлювальної енергетики, сантехніки та басейнів AQUATHERM KYIV-2024. На форумі наш університет традиційно представлятиме колектив кафедри теплоенергетики та холодильної техніки. Фахівці ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки готується до AQUATHERM KYIV-2024 24 квітня 2024

Вітаємо переможців!

В університеті визначили переможців І туру ХIV Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка. Учасники гідно змагалися за перемогу. Переможцями стали: І місце – Вікторія Миколайчук (Навчально-науковий інститут харчових технологій). ІІ місце – Максим Кранін, Софія Гольдман, Софія Киричок (усі – Навчально-науковий ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців! 25 грудня 2023

Чергове засідання кіноклубу на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

19 квітня кафедра іноземних мов професійного спрямування провела чергове засідання кіноклубу, на якому студенти та викладачі подивились фільм англійською мовою «Food for the Future». Це документальний фільм про нові технології та виклики в харчовому виробництві. До клубу завітали студенти І курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове засідання кіноклубу на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 22 квітня 2019