Н У Х Т

Організація та логістика транспортних послуг – здобувачам освіти від фахівчині круїзної компанії «Princess Cruises»

10 грудня 2021

Організація та логістика транспортних послуг – здобувачам освіти від фахівчині круїзної компанії «Princess Cruises»

9 грудня 2021 р. у рамках вивчення дисципліни «Організація та логістика транспортних послуг» здобувачі 3 курсу спеціальності 242 «Туризм» та учні структурних підрозділів НУХТ – Свалявського технічного фахового коледжу, Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості відвідали вебінар «Подорож на круїзному лайнері: що змінилося і чого очікувати?». Спікеркою виступила Дар’я Діхтяренко, яка вже другий контрактний рік працює на лайнері однієї зі світових круїзних компаній «Princess Cruises».

Онлайн-формат лекторію дозволив здобувачам і учням «зазирнути» на палуби круїзного лайнеру, недоступні для туристів; розглянути особливості організації взаємодії між структурними підрозділами судна; дізнатися про внутрішні стандарти і особливості реалізації принципів сталого розвитку, яких дотримується круїзна компанія «Princess Cruises»; оцінити роботу ресторанних служб; на прикладі критичних ситуацій визначити soft skills, які допомагають у роботі; вивчити досвід обслуговування під час пандемії COVID-19.

Наприкінці зустрічі учасники задали питання щодо переваг і недоліків роботи на круїзному лайнері, основних вимог круїзних компаній до претендентів, hard skills необхідних для кандидата на посаду. Дар’я поділилася своїми лайф-хаками щодо вивчення англійської мови для спілкування з інтернаціональними круїзерами.

Колектив кафедри туристичного та готельного бізнесу висловлює подяку Дар’ї Діхтяренко за змістовний вебінар і бажає їй кар’єрного зростання! 

Опублікований: 10-12-2021
Читайте також:
Алгоритм обрання вибіркових дисциплін для магістрантів освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства»

Відбулася зустріч завідувача кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолія Куца та гаранта освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» Віталія Прибильського зі здобувачами освітнього ступеня «магістр» денної і заочної форм навчання. На зустрічі магістранти були ознайомлені з компонентами освітньої програми та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Алгоритм обрання вибіркових дисциплін для магістрантів освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» 01 червня 2022

На зустріч із прекрасним вирушили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Із метою підвищення загальнокультурного розвитку молоді відповідальна за роботу зі студентами Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок організувала для кураторської групи ТІ-1-4 спеціальності «Харчові технології» похід до театру, де представляв свою сучасну п’єсу «Вій» Чер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зустріч із прекрасним вирушили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 30 листопада 2018

Мотивуючі знайомства здобувачів освіти з підприємствами

2 грудня студенти 3 курсу разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства Романом Мукоїдом відвідали крафтову міні-пивоварню «Syndicate», де їх гостинно зустрів магістрант кафедри Роман Нищун. Він розповів молодшим колегам про види крафтового пива, які виготовляються на пивоварні (а це – понад 40 видів!). Здобувачі освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуючі знайомства здобувачів освіти з підприємствами 04 грудня 2020

Секрети приготування смачного м’яса для студентів першого скороченого курсу спеціальності «Харчові технології»

13 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лабораторне заняття «Технологія страв із смаженого м’яса та січеної маси з м’яса» асистента Ганни Березової з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів першого скороченого курсу спеціальності 181 «Харчові технології». На занятті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети приготування смачного м’яса для студентів першого скороченого курсу спеціальності «Харчові технології» 14 березня 2019