Н У Х Т

Органічне агровиробництво на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

24 травня 2023

Органічне агровиробництво на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

22 травня відбулася відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Кохан з дисципліни «Інноваційні технології органічних харчових продуктів», яку вона прочитала для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». На відкритій лекції були присутні завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса та викладачі кафедри.

Лекція була присвячена вивченню особливостей ведення органічного агровиробництва з метою отримання органічної рослинної сировини. На початку лекції лекторка ознайомила присутніх із сучасним станом органічного сільського господарства та перспективами його розвитку в нашій країні. Були розглянуті основні переваги органічного виробництва, детально проаналізовано шляхи покращення родючості ґрунтів, дозволені в органічному виробництві способи боротьби з хворобами рослин і шкідниками. Також була приділена увага сутності біодинамічного методу органічного землеробства та його особливостям, що пов’язані із застосуванням біодинамічного календаря та приготуванням біодинамічних препаратів.

Лекція була прочитана на високому рівні, з використанням презентації. Лекторка постійно підтримувала контакт із аудиторією, наводила приклади. Інформація представлена в лекції стане у пригоді здобувачам вищої освіти у майбутній професійній діяльності.

Опублікований: 24-05-2023
Читайте також:
Рекламісти НУХТ у книжковій країні

Здобувачі освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» спеціальності «Журналістика» із задоволенням відвідали фестиваль «Книжкова країна» – місце для дорослих і дітей, затятих читачів і креативних людей. Для тих, хто хоче поринути у магічний світ літератури, кому не стануть на заваді жодні мури. Організатори подбали, щоб кожний відвідув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекламісти НУХТ у книжковій країні 01 жовтня 2024

Усі нюанси належної виробничої практики та багато іншого на лекції від випускниці кафедри біотехнології і мікробіології

«Того, про що не написано – не існує», про цей головний девіз GMP розповіла здобувачам 4 курсу випускниця кафедри біотехнології і мікробіології, а нині – менеджерка (з навчання та розвитку персоналу) служби навчання та розвитку АТ «Київмедпрепарат» Катерина Покойовець. Катерина розповіла про історію створення компанії «Артеріум», про партнерів кор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі нюанси належної виробничої практики та багато іншого на лекції від випускниці кафедри біотехнології і мікробіології 29 жовтня 2021

Не лише на заняттях отримують знання здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Знання можна отримувати не лише на лекційних і практичних заняттях або відвідавши різноманітні бази практики, а й весело проводячи час на міжнародних виставках. Здобувачі другого та третього курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» відвідали «Всеукраїнський тиждень харчових технологій» разом із викладачками кафедри технології ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не лише на заняттях отримують знання здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 вересня 2021

До здобуття чергового наукового ступеня готується доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

2 лютого 2021 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся попередній розгляд науково-дослідної роботи доцента кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.05 – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. Тема дос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До здобуття чергового наукового ступеня готується доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 03 лютого 2021