Н У Х Т

Органічне агровиробництво на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

24 травня 2023

Органічне агровиробництво на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

22 травня відбулася відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Кохан з дисципліни «Інноваційні технології органічних харчових продуктів», яку вона прочитала для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». На відкритій лекції були присутні завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса та викладачі кафедри.

Лекція була присвячена вивченню особливостей ведення органічного агровиробництва з метою отримання органічної рослинної сировини. На початку лекції лекторка ознайомила присутніх із сучасним станом органічного сільського господарства та перспективами його розвитку в нашій країні. Були розглянуті основні переваги органічного виробництва, детально проаналізовано шляхи покращення родючості ґрунтів, дозволені в органічному виробництві способи боротьби з хворобами рослин і шкідниками. Також була приділена увага сутності біодинамічного методу органічного землеробства та його особливостям, що пов’язані із застосуванням біодинамічного календаря та приготуванням біодинамічних препаратів.

Лекція була прочитана на високому рівні, з використанням презентації. Лекторка постійно підтримувала контакт із аудиторією, наводила приклади. Інформація представлена в лекції стане у пригоді здобувачам вищої освіти у майбутній професійній діяльності.

Опублікований: 24-05-2023
Читайте також:
Секція «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

Однією з трьох секцій підсумкової науково-практичної конференції ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» була – «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія». Роботи, які презентували учасники оцінювало кваліфіковане журі, до складу якого входили представники закладів вищої освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секція «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 12 квітня 2021

Про сучасний стан розвитку технологічних можливостей обладнання та виробничої безпеки дізнавалися першокурсники

Студенти першого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю у супроводі кураторів груп БТ-1, БТ-2 Ольги Євтушенко та Аліни Сірик відвідали найвідоміший в Україні промислово-технічний захід «Міжнародний промисловий форум-2019», який відбувся 19-22 листопада 2019 року в столичному Міжнародному виставковому центрі. Міжнародний промислови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасний стан розвитку технологічних можливостей обладнання та виробничої безпеки дізнавалися першокурсники 25 листопада 2019

Наш новий партнер – Асоціація Рестораторів та Готельєрів м. Дніпра

У квітні 2023 року за ініціативи ректора Олександра Шевченка та головчині ГО «Асоціація Рестораторів та Готельєрів м. Дніпро» Олени Булах укладено Меморандум про співробітництво у галузі науки і освіти, з метою подальшого розвитку науково-дослідної роботи. Сторони також запланували співпрацю у галузі навчально-методичної, науково-практичної та осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наш новий партнер – Асоціація Рестораторів та Готельєрів м. Дніпра 07 квітня 2023

Якість підготовки здобувачів засвідчують професіонали

Екзаменаційна комісія перевірила якість дипломних робіт та рівень підготовки студентів зі спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» Сумського фахового коледжу НУХТ. Під час захисту були заслухані доповіді 24 студентів. Члени ЕК відзначили, що тематика дипломних робіт відповідає вимогам освітньо-професійної програми підготовки молодшого спеціаліст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість підготовки здобувачів засвідчують професіонали 08 липня 2020