Н У Х Т

OPEN DAY BTEC: чому бути біотехнологом завжди актуально?

13 лютого 2024

OPEN DAY BTEC: чому бути біотехнологом завжди актуально?

Обирати своє життєве покликання завжди важко, у розмаїтті освітніх пропозицій вишів легко розгубитися. Тому, колектив факультету біотехнології та екологічного контролю організував OPEN DAY, щоб ознайомити майбутніх вступників із актуальними професіями майбутнього.

Розпочала зустріч, яка відбулася 10 лютого 2024 року, деканка факультету Наталія Грегірчак, яка тепло привітала гостей і запросила у віртуальну подорож факультетом.

Освітньо-професійну програму «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» представила асистентка кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Ковшар, яка розповіла майбутнім здобувачам освіти про біотехнологію й широкі можливості професійної реалізації за цим напрямком. Адже біотехнології – це не лише про ліки, а й про харчову та промислову галузі, екологічні аспекти, етичність і правові відносини і, навіть, такі негативні сторони, як біозброя та біотероризм. Викладачка розповіла про працевлаштування випускників і кар’єрні можливості фахівців-біотехнологів – від спеціалістів підприємств до їх керівників та власників ефективного та високоприбуткового бізнесу. Також, поговорили про особливості навчання й досвідченість нашого викладацького складу, який забезпечує якісну освіту біотехнолога.

Наприкінці свого виступу Ірина Ковшар запропонували усім бажаючим долучитися до чату вступника для оперативного діалогу, а також запросила на Біотехнологічні студії 2024, які проходитимуть вже в ці весняні канікули.

Гостям факультету було цікаво послухати представників студентства – здобувачку четвертого курсу Катерину Гвоздецьку та здобувача другого курсу Максима Клименка. Катерина розповіла про перспективи працевлаштування та можливості проходження студентами стажування на провідних підприємствах. А Максим поділився власним досвідом реалізації себе як спортсмена та презентував нову, актуальну освітньо-професійну програму «Фізична рекреація та оздоровлення людини», набір на яку відкривається вже в цьому році. Також студент розповів про чудовий спорткомплекс університету.

Крім того, до зустрічі долучилися представники приймальної комісії, які ознайомили гостей факультету з особливостями вступу у 2024 році. Зокрема, звернули увагу на новації вступної кампанії у бакалаврат, а також до аспірантури для здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії.

Тим, хто пропустив цей OPEN DAY BTEC, пропонуємо ознайомитися з освітньо-професійною програмою «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» за посиланням.

Хто бажає ознайомитися з усіма освітньо-професійними програмами факультету для бакалаврів, може зробити це за посиланням

Колектив факультету біотехнології та екологічного контролю щиро вдячний усім учасникам свого івенту й запрошує долучатися до дружної родини факультету!

Опублікований: 13-02-2024
Читайте також:
Лекції про інноваційне обладнання прочитали наші викладачі здобувачам освіти Бердичівського коледжу

Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв продовжують читати цикли лекцій і дискутувати зі здобувачами освіти фахових коледжів. Цього разу на зв’язку знову давній партнер кафедри Бердичівський коледж промисловості, економіки і права, і наші фахівці презентували здобувачам дві цікаві теми, що стосуються інноваційного о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекції про інноваційне обладнання прочитали наші викладачі здобувачам освіти Бердичівського коледжу 28 грудня 2021

З ідеями щодо розвитку свого міста перемогли у конкурсі студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

20 листопада 2019 року студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ взяли участь у спільному проєкті Університету Короля Данила, Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківської торгово-промислової палати, Інформаційного центру ЄС у м. Івано-Франківську, Агенції новин Firtka.if.ua, Будівельної компанії Blago developer...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З ідеями щодо розвитку свого міста перемогли у конкурсі студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 22 листопада 2019

Основи органічної хімії для першокурсників спеціальності «Харчові технології та інженерія»

Відкриту лекцію з дисципліни «Харчова хімія. Модуль 2. Основи органічної хімії» на тему «Карбонові кислоти» прочитала 23 жовтня доцент Інна Попова для студентів першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія». На занятті були присутні здобувачі груп ТІ-1-3 та ТІ-1-4, викладачі кафедри харчової хімії. Слід зазначити, що карбонові ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Основи органічної хімії для першокурсників спеціальності «Харчові технології та інженерія» 24 жовтня 2019

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів познайомив магістрів із функціонуванням найкращого делікатес-маркету України

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Галенко організував виїзне заняття магістрантам кафедри в найкращому делікатес-маркеті України Le Silpo. Керуюча компанії Галина Дрейт особисто провела розширену екскурсію для наших студентів по всіх відділах і виробництвах маркету та ознайомила їх із ноу-хау, які впроваджені в останні роки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів познайомив магістрів із функціонуванням найкращого делікатес-маркету України 17 травня 2018