Н У Х Т

Благодійна акція з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

04 грудня 2018

Благодійна акція з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ провели щорічну благодійну акцію у Сумському геріатричному пансіонаті для ветеранів війни і праці.

Захід був організований з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю, що в усьому світі відзначають 3 грудня.

З нетерпінням чекали мешканці пансіонату на традиційну зустріч зі студентами, з якими вже давно потоваришували. Цього року драматичний гурток «Квадратура круга» подарував свою творчість, представивши глядачам виставу «Сорочинській ярмарок» за мотивами повісті М.Гоголя. Люди похилого віку щиро дякували юним артистам оплесками, а адміністрація закладу організувала для студентів солодкий стіл із чаєм, цукерками та печивом.

Директор пансіонату Людмила Красильникова висловила подяку директорові коледжу Юрію Барилюку за виховання молодого покоління у дусі доброти та милосердя.

Опублікований: 04-12-2018
Читайте також:
Професійний досвід для майбутніх фахівців

7 листопада 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція «Професійні дегустаційні конкурси: їхні переваги та завдання, які вони вирішують» засновниці та керівниці професійного міжнародного дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks, кандидатки економічних наук Олени Сініціної. Захід був організ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний досвід для майбутніх фахівців 11 листопада 2024

З проектами, що змінюють світ, знайомилися студенти-управлінці

Студенти і викладачі кафедри управління персоналом та економіки праці – давні фани освітньо-інформаційного порталу Studway, як і десятки тисяч молодих людей в Україні, тож із задоволенням прийняли запрошення відсвяткувати четверту річницю онлайн-видання та стати гостями церемонії нагородження кращих студентських проектів Studway Awards 2017 у креат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З проектами, що змінюють світ, знайомилися студенти-управлінці 29 грудня 2017

Перемоги у конкурсах «Соціальний вплив» і «Фото-наука»

Як повідомлялося раніше, викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко взяли активну участь у міжнародній онлайн-конференції «FOOD for LIFE», організованій у квітні Інститутом продовольчих ресурсів НААН України. Захід став професійною платформою для обговорення викликів і перс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемоги у конкурсах «Соціальний вплив» і «Фото-наука» 05 травня 2025

Якість освіти обговорили на кафедрі міжнародної економіки

Тема Другого Всеукраїнського конкурсу «Якість освіти очима здобувача освіти» – дуже актуальна і важлива, особливо зараз, в умовах воєнного часу. Це підтвердили переможці-доповідачі круглого столу за підсумками конкурсу з різних регіонів нашої країни. Зауважимо, що деякі учасники вже вдруге взяли участь у конкурсі. Були чудові доповіді, цікаві запи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість освіти обговорили на кафедрі міжнародної економіки 15 листопада 2024