Н У Х Т

Онлайн-зустріч зі старшокурсниками Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ

04 квітня 2023

Онлайн-зустріч зі старшокурсниками Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ

У рамках профорієнтаційної роботи випускових кафедр 3 квітня 2023 року відбувся черговий профорієнтаційний онлайн-івент.

Науково-педагогічні працівники кафедр технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування і автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління зустрілися й поспілкувалися зі студентами четвертого курсу освітньо-професійних програм «Галузеве машинобудування» і «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» Відокремленого структурного підрозділу «Смілянський технологічний фаховий коледж Національного університету харчових технологій».

Також у зустрічі взяв участь відповідальний секретар Приймальної комісії НУХТ, доцент Вадим Серпученко, який ґрунтовно пояснив особливості вступу випускників коледжів до університету у 2023 році на навчання за скороченим терміном.

Про особливості навчання, цікаве і насичене студентське життя в університеті, кар’єрні можливості та працевлаштування розповіли завідувачі кафедр автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Ярослав Смітюх, технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Микола Якимчук та доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Іван Миколів.

Сподіваємося, що проведений захід стане для випускників коледжу компасом у їх подальшому вибору закладу вищої освіти та допоможе у професійному зростанні.

Опублікований: 04-04-2023
Читайте також:
Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Вінницькому фаховому коледжі НУХТ

23 січня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами 181 спеціальності «Харчові технології» Вінницького фахового коледжу НУХТ. Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Вінницькому фаховому коледжі НУХТ 23 січня 2024

Обговорення й дискусії у move club

Завдяки сучасним технологіям  навіть під час онлайн-навчання викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять не тільки заняття та консультації, а й цікаві виховні заходи. 18 листопада 2021 року старші викладачки кафедри Лариса Яненко і Людмила Юрчук провели чергове засідання move club на платформі zoom. Була організована відеоко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорення й дискусії у move club 24 листопада 2021

Захистити споживача від неякісної продукції допомагають викладачі університету

Протягом двох днів тривала робота дегустаційної комісії «Укрвинпром» разом із фахівцями Держспоживслужби за участі спеціалістів Мінагрополітики України, Державної податкової служби та Асоціації сомельє України, в ході якої оцінювали виноробну продукцію вітчизняного виробника та імпорту для визначення ситуації на українському ринку вина. Головна міс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захистити споживача від неякісної продукції допомагають викладачі університету 10 вересня 2021

Отримані в університеті знання завжди знадобляться на практиці

Після закінчення I навчального семестру студенти-біотехнологи IV курсу обирали для себе місце практики, де вони зможуть детальніше ознайомитись із підприємством і закріпити отриманий багаж знань, побачивши і поєднавши в єдине ціле все те, що так довго вивчалось. Мар’яна Адаменко, Юрій Білецький, Назар Видасов і Марія Журавльова обрали для себе одн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Отримані в університеті знання завжди знадобляться на практиці 06 лютого 2019