Н У Х Т

Олімпіада з біотехнології: розумні, сміливі, найкращі!

13 березня 2025

Олімпіада з біотехнології: розумні, сміливі, найкращі!

11 березня 2025 року кафедра біотехнології і мікробіології знову стала ареною для змагання найкращих студентів у сфері біотехнологій – відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Біотехнології та біоінженерія», який зібрав талановитих здобувачів вищої освіти, готових продемонструвати свої знання та інтелектуальну витривалість.

В інтелектуальній битві за першість цього року взяли участь 10 студентів 3-4 курсів бакалаврату та першого курсу магістратури спеціальності «Біотехнології та біоінженерія». Вони випробовували свої сили у п’яти ключових дисциплінах біотехнології: «Інжиніринг біопроцесів», «Загальна мікробіологія та вірусологія», «Біохімія», «Загальна біотехнологія» та «Генетика».

Конкуренція була високою, але переможцями стали найдостойніші:

І місце – Олексій Латушкін (група БТ-4-1)
ІІ місце розділили Олександра Савчук група (БТ-4-1) і Олександра Пархомова (група БТ-4-1)
ІІІ місце посіли Володимир Вербіян (група ПФБ-1-1М) та Марія Проценко (група ПФБ-1-1М)

Окрім переможців, варто відзначити високий рівень знань і активність Максима Клименка (група БТ-3-1), Тетяни Топіхи (група БТ-3-1), Тетяни Мельник (група БТ-3-1), Марії Борової (група ПФБ-1-1М) та Діани Гребельної (група ПФБ-1-1М). Їх наполегливість і жага до знань – приклад для всіх студентів!

Вітаємо переможців і всіх учасників олімпіади та бажаємо подальших професійних звершень у царині біотехнології!

Опублікований: 13-03-2025
Читайте також:
Студенти відзначили День європейських мов

До Дня європейських мов, який щороку відзначається 26 вересня, відбулися пізнавально-освітні заняття, які провели професорка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольга Нежива та старша викладачка Людмила Юрчук. Їх метою було ознайомлення студентів із мовним і культурним розмаїттям Європи, популяризація вивчення іноземних мов, а також форм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти відзначили День європейських мов 26 вересня 2025

Кулінарний досвід країн Європи з експерткою з королівського етикету опановували наші першокурсники

Здобувачі вищої освіти першого курсу спеціальності «Туризм» під час практичної роботи з дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» слухали ефір про англійські кулінарні традиції у передачі «У Своїй Тарілці» на радіо «Культура». Спікерка, шеф-кухарка та експертка з королівського етикету, авторка книги «Англійське Різдво. Ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарний досвід країн Європи з експерткою з королівського етикету опановували наші першокурсники 02 квітня 2021

Новий навчальний тиждень кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає зі студентської профорієнтації

За ініціативи наставників академічних груп студентів ГС-1-7 і ГС-1-9 Андрія Собіна і Олени Тищенко першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завітали до своїх рідних освітніх закладів із профорієнтаційним візитом. Здобувачка освіти Вікторія Атаманська (група ГС-1-7) побувала в Оратівському ліцеї Вінницького району Вінницької обл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний тиждень кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає зі студентської профорієнтації 24 вересня 2024

Професійна посвята менеджерів персоналу

Першокурсники освітньої програми «Менеджмент персоналу» тренують професійні навики вже з перших тижнів навчання. У центрі «Всі. Свої D12» відбулася головна подія року для HR-спеціалістів України – міжнародна конференція «HR TRENDS 2020». В якості волонтерів-координаторів новачки спільно з колегами зі старших курсів пройшли дводенний інтенсив: день...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійна посвята менеджерів персоналу 09 жовтня 2020