Н У Х Т

Обрати професію за покликом серця пропонують київським школярам фахівці Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

17 жовтня 2019

Обрати професію за покликом серця пропонують київським школярам фахівці Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

16 жовтня 2019 року заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій Роман Кириленко та заступник завідувача кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства доцент Роман Мукоїд відвідали школу І-ІІІ ступенів № 245 Оболонського району міста Києва.

Перше знайомство учнів з історією, традиціями та структурою університету відбулося під час перегляду відеоролика, який викликав захоплення не тільки учнів, а й вчителів.

Після перегляду фільму викладачі інституту ознайомили учнів 9-А та 11-А класів із особливостями підготовки фахівців за спеціальностями 181 «Харчові технології», 161 «Хімічні технології та інженерія» освітнього ступеня «бакалавр», а також всіма освітніми програмами освітнього ступеня «магістр».

У ході спілкування з викладачами, учні зацікавилися багатьма спеціальностями і виявили бажання ще додатково зустрітися і заслухати інформацію щодо освітньої та наукової діяльності інституту у напрямку косметології та дієтології.

Всім абітурієнтам було повідомлено про можливість участі у Всеукраїнських олімпіадах НУХТ (перемога в яких дозволяє отримати до 20 додаткових балів при вступі), роботу підготовчих курсів НУХТ і запрошено відвідати Дні гостинності інституту та Дні відкритих дверей нашого університету.

Після закінчення виступів викладачі університету охоче відповідали на різноманітні питання щодо умов навчання, можливостей майбутнього працевлаштування випускників. Всі зацікавлені отримали детальну інформацію щодо переваг опанування навичок і здібностей фахівця-технолога і експерта з дотримання якості й безпечності харчових продуктів.

Викладачі інституту щиро вдячні адміністрації школи, а їх учнів залюбки чекають у НУХТ для детального ознайомлення з перспективами навчання.

До зустрічі! Скористайтеся можливістю обрати професію за покликом серця!

Опублікований: 17-10-2019
Читайте також:
Наші дослідники аналізують імплементацію екологічного законодавства Європейського Союзу

Науковці кафедри екологічної безпеки та охорони праці у співпраці з колегами з Університету Масарика (Чеська Республіка) за підтримки проєктів ЄС програми Еразмус+  аналізують імплементацію екологічного законодавства ЄС у законодавче поле України. У серії видань бази Scopus вийшла їх чергова стаття «Стан виконання Угоди про асоціацію між Україною ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші дослідники аналізують імплементацію екологічного законодавства Європейського Союзу 22 серпня 2022

Професорка кафедри готельно-ресторанної справи – «visiting professor» у фаховому коледжі нашого університету

Професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук прочитала лекцію як «visiting professor» здобувачам освіти спеціальності 181 «Харчові технології» Відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості Національного університету харчових технологій». Лекторка висвітлювала для слухачів те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка кафедри готельно-ресторанної справи – «visiting professor» у фаховому коледжі нашого університету 26 листопада 2021

Плани на навчальний рік

Нові реалії режиму карантину вносять зміни у форму роботи викладачів. Сучасні технології дозволяють вільно обговорювати та вирішувати усі робочі моменти у онлайн-форматі. Тож 21 вересня 2020 року відбулося чергове засідання кафедри екологічної безпеки та охорони праці. На планове зсідання кафедри була запрошена декан факультету біотехнології та ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плани на навчальний рік 25 вересня 2020

Вдосконалення фахових знань – кредо наших здобувачів освіти

У відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася науково-практична конференція «Інноваційні технології  готельно-ресторанної сфери». Головною метою конференції було обговорення актуальних питань інноваційного розвитку індустрії гостинності. Під час відео-конференції на платф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдосконалення фахових знань – кредо наших здобувачів освіти 26 травня 2022