Н У Х Т

Обрати професію за покликом серця пропонують київським школярам фахівці Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

17 жовтня 2019

Обрати професію за покликом серця пропонують київським школярам фахівці Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

16 жовтня 2019 року заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій Роман Кириленко та заступник завідувача кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства доцент Роман Мукоїд відвідали школу І-ІІІ ступенів № 245 Оболонського району міста Києва.

Перше знайомство учнів з історією, традиціями та структурою університету відбулося під час перегляду відеоролика, який викликав захоплення не тільки учнів, а й вчителів.

Після перегляду фільму викладачі інституту ознайомили учнів 9-А та 11-А класів із особливостями підготовки фахівців за спеціальностями 181 «Харчові технології», 161 «Хімічні технології та інженерія» освітнього ступеня «бакалавр», а також всіма освітніми програмами освітнього ступеня «магістр».

У ході спілкування з викладачами, учні зацікавилися багатьма спеціальностями і виявили бажання ще додатково зустрітися і заслухати інформацію щодо освітньої та наукової діяльності інституту у напрямку косметології та дієтології.

Всім абітурієнтам було повідомлено про можливість участі у Всеукраїнських олімпіадах НУХТ (перемога в яких дозволяє отримати до 20 додаткових балів при вступі), роботу підготовчих курсів НУХТ і запрошено відвідати Дні гостинності інституту та Дні відкритих дверей нашого університету.

Після закінчення виступів викладачі університету охоче відповідали на різноманітні питання щодо умов навчання, можливостей майбутнього працевлаштування випускників. Всі зацікавлені отримали детальну інформацію щодо переваг опанування навичок і здібностей фахівця-технолога і експерта з дотримання якості й безпечності харчових продуктів.

Викладачі інституту щиро вдячні адміністрації школи, а їх учнів залюбки чекають у НУХТ для детального ознайомлення з перспективами навчання.

До зустрічі! Скористайтеся можливістю обрати професію за покликом серця!

Опублікований: 17-10-2019
Читайте також:
Екологічні аспекти діяльності підприємств аналізують під час виробничої практики четвертокурсники-екологи

Триває виробнича та переддипломна практика бакалаврів ІV курсу денної форми навчання факультету біотехнології та екологічного контролю, спеціальності 101 «Екологія», освітньо-професійної програми «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». Студенти радо діляться своїми враженнями про проходження практичної під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екологічні аспекти діяльності підприємств аналізують під час виробничої практики четвертокурсники-екологи 14 лютого 2020

Впровадження дуальної системи освіти з досвіду німецько-української співпраці обговорили у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

2 квітня 2019 в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася конференція «Впровадження дуальної системи освіти при підготовці фахівців готельно-ресторанного спрямування з досвіду німецько-української співпраці» за участі: директора ТОВ «ЕЛМА» Рональда Маца лака,  керівника ТОВ «ЕЛМА» Даніеля Ель Фадгама, представника пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впровадження дуальної системи освіти з досвіду німецько-української співпраці обговорили у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 03 квітня 2019

Успішний останній бакалаврський іспит на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

16 та 17 червня 2020 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося незвичне проведення Єдиного державного атестаційного іспиту для студентів 4-го та 2-го скороченого курсів спеціальності «Технології харчування» денної форми навчання. Здобувачі за крок до бажаного д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний останній бакалаврський іспит на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 червня 2020

Наша магістрантка – учасниця освітньо-грантової програми «Початок» від Дія. Бізнес

Магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко представила свою бізнес-ідею яку планує розвивати, успішно подолала етап відбору і стала учасницею проєкту «Початок» від Дія. Бізнес. Освітньо-грантову програму «Початок» мережа центрів підтримки підприємців Дія....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша магістрантка – учасниця освітньо-грантової програми «Початок» від Дія. Бізнес 08 грудня 2023