Н У Х Т

НУХТ – срібний призер ХХ Чемпіонату м. Києва з футзалу

05 травня 2023

НУХТ – срібний призер ХХ Чемпіонату м. Києва з футзалу

Відбувся довгоочікуваний фінал ХХ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО. Найкращі команди – нашого університету та Київського національного університету будівництва і архітектури зустрілися в фіналі на майданчику КНУБА, щоб виявити переможця. Трибуни спорткомплексу були вщент забиті підтримкою нашого суперника.

Поєдинок розпочався з надзвичайно швидкого голу студента Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Артема Щура, який завдав влучного пострілу вже на першій хвилині. Гравці КНУБА дещо знітилися, але з часом змогли зрівняти рахунок. Та паритет тривав недовго – менше ніж за хвилину наші хлопці знову вийшли уперед – гол забив ефектним ударом Денис Хруль, і на трибунах запанувала тиша. За мінімальної переваги НУХТ гравці команд пішли на перерву.

Другий тайм розпочався з обопільних атак команд. Це зрештою матеріалізувалося у два забиті суперником голи. На жаль, всі намагання наших гравців зрівняти рахунок успіхом не увінчались. У підсумку – срібні медалі Чемпіонату м. Києва.

Після матчу відбулася церемонія нагородження призерів, яких привітали голова Спілки ректорів ЗВО України Петро Куліков, голова київського управління Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Сергій Бобровник і президент ФАСК Вадим Місюра.

Наш здобувач освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Андрій Пашко був визнаний кращим гравцем Чемпіонату.

Вітаємо тренерів і нашу збірну, яка захищала честь університету у складі: Андрія Пашка, Дмитра Ніколайця, Віталія Ткачьова, Артема Щура, Олексія Кіриченка, Володимира Шуліки, Гліба Андрусенка, Івана Ткаченка, Володимира Кондрашина, Дениса Хруля, Ярослава Мартиненка. Помічник тренера – викладач кафедри фізичного виховання  Дмитро Кульгук, головний тренер – старший викладач кафедри фізичного виховання Вадим Степанюк. Найголовніша наша перемога – ще попереду! 

Опублікований: 05-05-2023
Читайте також:
Створення культурного туристичного продукту опановувала доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу

Наприкінці травня доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва пройшла онлайн-тренінг зі створення культурного туристичного продукту для представників громадських організацій, місцевої влади та бізнесу, які зацікавлені у розвитку туризму в Приазов’ї. Захід відбувся за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної Укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створення культурного туристичного продукту опановувала доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу 03 червня 2021

Ще два блискучі захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» на кафедрі біотехнології і мікробіології

1 лютого 2023 року на кафедрі біотехнології і мікробіології було подвійне свято – відбулися захисти здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». У першій половині дня відбувся публічний захист дисертаційної роботи «Розробка технології виробництва та застосування біоцементу для охоро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще два блискучі захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» на кафедрі біотехнології і мікробіології 06 лютого 2023

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представила результати досліджень на наукових заходах у Польщі

Нещодавно доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Бобель взяла участь у двох конференціях в Жешувському університеті (Польща) – міжнародній «Human-Nutrition-Environment» («Середовище харчування людини»)та національній «Jakość Życia w Bio-, Tech- i Ekosystemach» («Якість життя в біо-, техно- та екосистемах»). Конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представила результати досліджень на наукових заходах у Польщі 22 листопада 2023

Стейкхолдери-випускники читають лекції нинішнім здобувачам своїх кафедр

Активну участь в житті кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства беруть стейкхолдери, випускники кафедри. Один із них, засновник пивоварні «Волинський Бровар» Микола Іващишин на запрошення доцента кафедри Романа Мукоїда прочитав лекцію для студентів третього курсу з дисципліни «Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 1. Технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери-випускники читають лекції нинішнім здобувачам своїх кафедр 20 листопада 2020