Н У Х Т

НУХТ – на Фестивалі морозива

03 вересня 2019

НУХТ – на Фестивалі морозива

Кафедра технології молока і молочних продуктів взяла активну участь у відкритті та проведенні свята солодощів і розваг «Фестиваль морозива» у межах Дня знань.

Організатор заходу, що відбувся в Українському домі на Європейській площі, - Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти».

У святкуванні брала участь академічна група студентів 1 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставником від кафедри технології молока і молочних продуктів, доцентом Оленою Онопрійчук.

На «Фестивалі морозива» свою кращу продукцію у широкому асортименті представили найвідоміші вітчизняні виробники морозива в Україні. Фестиваль став справжнім святом для виробників морозива, навчальних і наукових закладів та наших студентів, які мали змогу оцінити смакові переваги й користь українського морозива.

Наш університет як асоційований член Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» був нагороджений грамотою за творчий внесок у розвиток галузі.

Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» висловила щиру подяку співробітникам університету: доценту кафедри технології молока і молочних продуктів Олені Онопрійчук, директорові Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку Володимиру Дикому, музичному керівнику художнього колективу Андрію Буту та студентам-учасникам художньої самодіяльності - Євгену Амаріці, Інні Кравченко, Марії Лісовській, Іллі Фішеру, Соломії Чорній, Анастасії Снетко, Ользі Оленюк, Ользі Ластовецькій, Оксані Дереновській, Надії Ніколаєнко, Віолетгі Резнік, Анастасії Терещук за високий рівень організації та проведення культурної програми в рамках Фестивалю морозива.

Бажаємо виробникам морозива перемог і міжнародного визнання, а нашим студентам – успіхів у навчанні та здобутті високої кваліфікації!

Опублікований: 03-09-2019
Читайте також:
Як відкрити світу гастрономічну Україну дізнавалися першокурсники спеціальності «Туризм»

Як відкрити світу гастрономічну Україну та познайомити людство з традиціями гостинності й культури приготування національних страв ? Про це здобувачі освіти першого курсу спеціальності «Туризм» разом із викладачкою дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України», доценткою Тетяною Мірзодаєвою слухали та дискутували на Першій вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відкрити світу гастрономічну Україну дізнавалися першокурсники спеціальності «Туризм» 15 грудня 2020

Стільникова профорієнтація від кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

Перший день зими – прекрасний привід для зустрічі з майбутніми здобувачами вищої освіти, цьогорічними випускниками Відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» вирішили на кафедрі технології ресторанної та аюрведичної продукції і влаштували онлайн-спілкування. Доцентки Віра Зуйко т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стільникова профорієнтація від кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 02 грудня 2020

Телевізійники звертаються по роз’яснення до фахівців НУХТ!

Знімальні групи українських телеканалів часто звертаються до викладачів і науковців нашого університету за роз’ясненнями чи коментарями стосовно харчових продуктів, їх якості, технологій виготовлення, термінів придатності, корисності тощо. 5 грудня доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька була запрошена до сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Телевізійники звертаються по роз’яснення до фахівців НУХТ! 08 грудня 2020

Маркетологи вчаться дистанційному управлінню

Студенти кафедри маркетингу відвідали майстер-клас «Як працювати з віддаленими командами», що відбувся в залі Loft KWINHALL за сприяння IT-консалтингової компанії «QUBIT LABS». Метою заходу було донести до слухачів, як оптимально самоорганізовуватися та ефективно керувати працівниками за умови дистанційних видів роботи. Спікери запевняли, що не важ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетологи вчаться дистанційному управлінню 28 січня 2019