Кафедра технології молока і молочних продуктів взяла активну участь у відкритті та проведенні свята солодощів і розваг «Фестиваль морозива» у межах Дня знань.
Організатор заходу, що відбувся в Українському домі на Європейській площі, - Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти».
У святкуванні брала участь академічна група студентів 1 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставником від кафедри технології молока і молочних продуктів, доцентом Оленою Онопрійчук.
На «Фестивалі морозива» свою кращу продукцію у широкому асортименті представили найвідоміші вітчизняні виробники морозива в Україні. Фестиваль став справжнім святом для виробників морозива, навчальних і наукових закладів та наших студентів, які мали змогу оцінити смакові переваги й користь українського морозива.
Наш університет як асоційований член Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» був нагороджений грамотою за творчий внесок у розвиток галузі.
Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» висловила щиру подяку співробітникам університету: доценту кафедри технології молока і молочних продуктів Олені Онопрійчук, директорові Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку Володимиру Дикому, музичному керівнику художнього колективу Андрію Буту та студентам-учасникам художньої самодіяльності - Євгену Амаріці, Інні Кравченко, Марії Лісовській, Іллі Фішеру, Соломії Чорній, Анастасії Снетко, Ользі Оленюк, Ользі Ластовецькій, Оксані Дереновській, Надії Ніколаєнко, Віолетгі Резнік, Анастасії Терещук за високий рівень організації та проведення культурної програми в рамках Фестивалю морозива.
Бажаємо виробникам морозива перемог і міжнародного визнання, а нашим студентам – успіхів у навчанні та здобутті високої кваліфікації!