Н У Х Т

НУХТ – на Фестивалі морозива

03 вересня 2019

НУХТ – на Фестивалі морозива

Кафедра технології молока і молочних продуктів взяла активну участь у відкритті та проведенні свята солодощів і розваг «Фестиваль морозива» у межах Дня знань.

Організатор заходу, що відбувся в Українському домі на Європейській площі, - Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти».

У святкуванні брала участь академічна група студентів 1 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставником від кафедри технології молока і молочних продуктів, доцентом Оленою Онопрійчук.

На «Фестивалі морозива» свою кращу продукцію у широкому асортименті представили найвідоміші вітчизняні виробники морозива в Україні. Фестиваль став справжнім святом для виробників морозива, навчальних і наукових закладів та наших студентів, які мали змогу оцінити смакові переваги й користь українського морозива.

Наш університет як асоційований член Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» був нагороджений грамотою за творчий внесок у розвиток галузі.

Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» висловила щиру подяку співробітникам університету: доценту кафедри технології молока і молочних продуктів Олені Онопрійчук, директорові Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку Володимиру Дикому, музичному керівнику художнього колективу Андрію Буту та студентам-учасникам художньої самодіяльності - Євгену Амаріці, Інні Кравченко, Марії Лісовській, Іллі Фішеру, Соломії Чорній, Анастасії Снетко, Ользі Оленюк, Ользі Ластовецькій, Оксані Дереновській, Надії Ніколаєнко, Віолетгі Резнік, Анастасії Терещук за високий рівень організації та проведення культурної програми в рамках Фестивалю морозива.

Бажаємо виробникам морозива перемог і міжнародного визнання, а нашим студентам – успіхів у навчанні та здобутті високої кваліфікації!

Опублікований: 03-09-2019
Читайте також:
Все про освітню програму «Електротехніка та інформаційні технології» здобувачам Вінницького технічного коледжу НУХТ

9 лютого 2024 р. у рамках проведення профорієнтаційної роботи у Вінницькому технічному фаховому коледжі НУХТ доктор філософії, асистент кафедри електропостачання і енергоменеджменту Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Петро Зінькевич зустрівся зі здобувачами випускної групи спеціальності 141 «Електроенергетика, е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Все про освітню програму «Електротехніка та інформаційні технології» здобувачам Вінницького технічного коледжу НУХТ 12 лютого 2024

Своєю системою викладання поділилася з колегами професор кафедри мехатроніки і пакувальної техніки

Теоретична і практична підготовка здобувачів вищої освіти на кафедрі мехатроніки і пакувальної техніки здійснюється з врахуванням сучасних тенденцій розвитку науки і виробництва. Висококваліфіковані фахівці за напрямом 133 «Галузеве машинобудування» зростають шляхом формування у здобувачів міцних фундаментальних і прикладних знань. Такий рівень під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своєю системою викладання поділилася з колегами професор кафедри мехатроніки і пакувальної техніки 01 жовтня 2020

Свято філології з візерунчастими акцентами

До гарного міста Чернівців шлях зазвичай довгий, але цікавий. Трохи в ньому дня і трохи ночі. Багато України і трохи Молдови. Трохи прози – і дуже багато поезії. Адже це Буковина, котра дала світові Гірську орлицю – Ольгу Кобилянську та численні її архітвори: «Землю», «Битву», «Царівну», «Людину», «Меланхолійний вальс», «Природу», «Матір Божу»… і, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято філології з візерунчастими акцентами 15 травня 2019

У авангарді інновацій: уперше захищено дисертацію з технології безалкогольних вин!

Триває підтвердження високого рівня підготовки в аспірантурі нашого університету. Сьогодні ще одна вступниця 2021 року, а нині – випускниця аспірантури кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства успішно презентувала результати своїх досліджень, виконаних під науковим керівництвом докторки технічних наук, професорки кафедри Марини Білько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У авангарді інновацій: уперше захищено дисертацію з технології безалкогольних вин! 01 вересня 2025