Н У Х Т

НУХТ-2 перемагає та піднімається на третю сходинку Першої ліги столиці

05 грудня 2018

НУХТ-2 перемагає та піднімається на третю сходинку Першої ліги столиці

У п’ятому турі Першої ліги столиці з футзалу серед студентських команд ЗВО в спортивному комплексі нашого університету наша збірна команда НУХТ-2 приймала колектив ІКВС.

До цього матчу в чотирьох турах обидві команди здобули по сім очок, і переможець цієї зустрічі мав нагоду наблизитись до лідерів Першості.

З перших хвилин гра була рівною, але в середині першого тайму перший гол забили гості. Наші футзалісти наростили оберти й зрівняли рахунок на 15-й хвилині, коли Дмитро Ніколаєць прямим ударом від кутового прапорця поцілив у ворота суперника. Тож на перерву команди пішли за рівного рахунку 1:1.

По перерві сценарій початку гри повторився. Гра була рівною, але ІКВС змогли вийти вперед вже на 26-й хвилині. Протягом наступних 10 хвилин наші юнаки намагалися зрівняти рахунок у позиційних атаках. І ось на 36-й хвилині їх чудова швидкісна контратака призвела до рахунку 2:2, а автором дублю став Дмитро Ніколаєць, який сильно пробив під дальню стійку. Хвилина потому, і Роман Степанюк вийшов на ударну позицію та відправив м’яч у сітку.

Матч завершився із рахунком 3:2 на користь НУХТ-2. Також завдяки цій перемозі, наша команда набирає 10 очок і піднімається на третю сходинку в Першості.

Вітаємо футзалістів і їх тренера, викладача кафедри фізичного виховання Вадима Степанюка! Так тримати!

Опублікований: 05-12-2018
Читайте також:
Кафедра харчової хімії почала підготовку вступників до ЗНО з хімії

Минулого навчального року кафедра харчової хімії започаткувала новий освітній захід, який користувався високою зацікавленістю вступників і школярів. Низка хімічних лекторіїв, що містили дослідну частину, розпочалася взимку і дозволила учням підготуватися до олімпіади НУХТ з хімії для школярів та здачі ЗНО. Тому в цьому році, зважаючи на прохання вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра харчової хімії почала підготовку вступників до ЗНО з хімії 30 вересня 2019

Досвід найкращих переймають студенти і викладачі кафедри технології консервування

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із викладачами кафедри технології консервування відвідали сучасне українське виробництво з перероблення плодово-ягідної продукції – «Аграна Фрут» у м. Вінниці. «Аграна Фрут» – світовий лідер із оборотом € 1,14 мільярдів, що спеціалізується на переробленні фруктів, ягід, і включає в с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід найкращих переймають студенти і викладачі кафедри технології консервування 26 березня 2018

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії щодо організації міжнародної практики для здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня. З 1 вересня студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» приступили до проходження виробничої практики у кращих готельних підприємствах морського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії 21 вересня 2021

Thanksgiving Day на засіданні мовного клубу кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок провела разом із американським гостем Stuart Snuggs захід, присвячений святу Thanksgiving Day, зі студентами першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління й факультету автоматизації і комп’ютерних систем. День подяки – одне з найулюбленіших свят...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Thanksgiving Day на засіданні мовного клубу кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 25 листопада 2021