Н У Х Т

Новорічний вертеп для колег і містян

16 січня 2017

Новорічний вертеп для колег і містян

13 січня напередодні свята Василя або Нового року за старим стилем студенти Смілянського коледжу харчових технологій нашого університету вирішили привітати колектив свого навчального закладу та рідне місто.

Пройшовши коридорами навчального закладу, веселий гурт студентів заспівав відомі українські колядки та щедрівки: «Ой, радуйся, земле!», «Щедрий вечір, добрий вечір» та побажав усім доброго й вдалого нового року, успіхів та міцного здоров’я. Також спеціально до свята активісти підготували театралізоване дійство, головними персонажами якого були циганки, Маланка, чорт, коза, Дід Мороз і Снігуронька. В ролі артистів побували найактивніші та найдотепніші студенти коледжу. На привітанні колективу навчального закладу не зупинились та вирушили далі по місту.

«Ряжена» молодь «засіяла» пшеницею добра та достатку й потішила щедрівками працівників фіскальної служби, робітників  підприємства «Меркурій» на чолі з директором, завітали й до Смілянської міської адміністрації. Як і годиться, люди віддячували учасників вертепу солодощами.

На думку самих акторів-аматорів, подібні акції в період новорічних свят наповнені неабияким духовним сенсом і надзвичайно доречні. Щирі та теплі слова директора коледжу Олександра Хоменка, директора підприємства «Меркурій» Євгена Тарана, керуючого справами міськадміністрації Олександра Головченка, викладачів і людей на вулицях міста зворушували серця студентів. Забави, вертеп, колядки сповнили позитивними емоціями та враженнями серця усіх.

Опублікований: 16-01-2017
Читайте також:
Вдячні за допомогу!

Шановні випускники, студенти, співробітники та роботодавці! Адміністрація Національного університету харчових технологій висловлює вам вдячність за ваші людські якості: добросердечність, чуйність, людяність та активну громадську позицію. Щиро дякуємо вам за благодійну допомогу у відновлені будівель студентського кампусу, пошкоджених під час обстр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдячні за допомогу! 19 вересня 2023

Омріяне звання «Магістр»

Півтора роки плідної та безупинної роботи магістрантів спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» врешті вилилися в ефективні захисти випускових кваліфікаційних робіт. Лави дипломованих біотехнологів із кваліфікацією «магістр» поповнилися 44 випускниками 2020 року. Тисячі сторінок статей, патентів, нормативних документів; сотні літрів поживного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Омріяне звання «Магістр» 24 лютого 2020

У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся День відкритих дверей

У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся День відкритих дверей. Випускники шкіл з Воловецького, Мукачівського, Ужгородського, Перечинського, Іршавського, Міжгірського та інших районів мали змогу ознайомитися з виставкою досягнень коледжу в різних галузях та поспілкуватися з представниками відповідних циклових комісій. Також вони скористалися...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся День відкритих дверей 07 травня 2018

Студентка спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» представила НУХТ на міжнародній конференції у Львові

На базі Львівського інституту економіки і туризму відбулася міжнародна науково-практична конференція «Проблеми та стан використання ГМО в харчових продуктах», у якій взяла участь студентка третього курсу спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Мар’яна Мазур із допо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» представила НУХТ на міжнародній конференції у Львові 21 травня 2018