Н У Х Т

Новорічний вертеп для колег і містян

16 січня 2017

Новорічний вертеп для колег і містян

13 січня напередодні свята Василя або Нового року за старим стилем студенти Смілянського коледжу харчових технологій нашого університету вирішили привітати колектив свого навчального закладу та рідне місто.

Пройшовши коридорами навчального закладу, веселий гурт студентів заспівав відомі українські колядки та щедрівки: «Ой, радуйся, земле!», «Щедрий вечір, добрий вечір» та побажав усім доброго й вдалого нового року, успіхів та міцного здоров’я. Також спеціально до свята активісти підготували театралізоване дійство, головними персонажами якого були циганки, Маланка, чорт, коза, Дід Мороз і Снігуронька. В ролі артистів побували найактивніші та найдотепніші студенти коледжу. На привітанні колективу навчального закладу не зупинились та вирушили далі по місту.

«Ряжена» молодь «засіяла» пшеницею добра та достатку й потішила щедрівками працівників фіскальної служби, робітників  підприємства «Меркурій» на чолі з директором, завітали й до Смілянської міської адміністрації. Як і годиться, люди віддячували учасників вертепу солодощами.

На думку самих акторів-аматорів, подібні акції в період новорічних свят наповнені неабияким духовним сенсом і надзвичайно доречні. Щирі та теплі слова директора коледжу Олександра Хоменка, директора підприємства «Меркурій» Євгена Тарана, керуючого справами міськадміністрації Олександра Головченка, викладачів і людей на вулицях міста зворушували серця студентів. Забави, вертеп, колядки сповнили позитивними емоціями та враженнями серця усіх.

Опублікований: 16-01-2017
Читайте також:
Приємне знайомство

Теплий прийом і душевна атмосфера у білих чистих приміщеннях із сучасним блискучим обладнанням на фоні фантастичних краєвидів. Це – фармацевтична фірма «ФарКоС», що біля міста-героя Гостомеля. Діяльність компанії ґрунтується на результатах власних наукових досліджень. Її ядро складають інноваційні розробки нових лікарських препаратів. Зусилля фахів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємне знайомство 26 грудня 2024

Запрошуємо на підсумкову конференцію ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р. Національний університет харчових технологій призначений базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» у 2020/2021 навчальному році. Для участі у ІІ турі Конкурсу н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошуємо на підсумкову конференцію ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 06 квітня 2021

Викладачка університету – учасниця Ukraine Recovery Conference 2025

10-11 липня 2025 року доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, докторка технічних наук Анастасія Шевченко взяла участь у Міжнародній конференції з відновлення України – Ukraine Recovery Conference 2025 у складі Команди реформи шкільного харчування. Цьогорічна конференція була сфокусована на сталому відновленні, а харчув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка університету – учасниця Ukraine Recovery Conference 2025 18 липня 2025

Тренди крафтової випічки на науковому семінарі від фахівчині-практика

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Крафтова випічка у фокусі нових можливостей для закладів ресторанного господарства» від технологині компанії «Lesaffre Ukraine», кандидатки технічних наук Тетяни Голікової. Фахівчиня розповіла про діяльність компанії «Lesaffre Ukraine» на вітчизняному і міжнародному ринку, дала визн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди крафтової випічки на науковому семінарі від фахівчині-практика 19 листопада 2021