Н У Х Т

Новий склад вченої ради університету обрано!

22 вересня 2023

Новий склад вченої ради університету обрано!

22 вересня відбулася конференція трудового колективу університету, головним питанням порядку денного якої було обрання до складу вченої ради університету виборних представників із числа штатних працівників структурних підрозділів.

Голова організаційного комітету з підготовки Конференції Володимир Яровий оголосив, що зареєструвалися 84 зі 100 обраних делегатів, кворум є, отже Конференція правомочна розпочати роботу. Також він довів до відома присутніх інформацію про виконані заходи, що передували скликанню Конференції, та запропонував проєкт порядку денного. Оскільки інших пропозицій не надійшло, делегати схвалили запропонований порядок денний.

До обрання до складу вченої ради університету кафедрами й підрозділами були висунуті 38 кандидатів. Усі вони були включені до бюлетенів для таємного голосування.

Результати волевиявлення делегатів Конференції оголосив голова лічильної комісії Андрій Форсюк. Більшістю голосів усі запропоновані кандидатури були обрані до складу вченої ради університету, з чим їх привітали делегати Конференції, висловивши побажання активної і плідної роботи задля розвитку нашого вишу.

Далі ректор Олександр Шевченко вручив відзнаки – почесні грамоти, подяки й грамоти викладачам і співробітникам НУХТ за сумлінну працю, успіхи у підготовці фахівців, значні наукові та освітні досягнення та з нагоди професійного свята, що наближається, – Дня працівників освіти.

 На цьому порядок денний був вичерпаний. Головуючий конференції подякував делегатам за роботу й побажав наснаги і швидшої перемоги нашій Україні.

Опублікований: 22-09-2023
Читайте також:
Подарунок до Дня Незалежності: освітньо-наукова програма «Харчові технології» акредитована НАЗЯВО!

Колектив університету отримав прекрасний подарунок до Дня Незалежності. Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти на своєму засіданні 22 серпня прийняло рішення про акредитацію освітньо-наукової програми «Харчові технології» третього (доктор філософії) рівня вищої освіти. За відповідне рішення проголосували усі 20 членів агентства, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подарунок до Дня Незалежності: освітньо-наукова програма «Харчові технології» акредитована НАЗЯВО! 24 серпня 2023

Біотехнології – твій шлях до успіху!

Цього тижня в нашому університеті гаряче. Безліч найрізноманітніших заходів, що відбуваються безперервно, а іноді й по кілька одночасно. Один із них – тижневі біотехнологічні студії факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК). Це – надзвичайно цікавий і насичений важливою інформацією, практичними воркшопами, приємними сюрпризами й пода...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнології – твій шлях до успіху! 26 жовтня 2023

Долучаймося до обговорення проєктів нормативних документів щодо питань акредитації освітніх програм

Спільнота університету запрошується до громадського обговорення розроблених Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти проєктів нормативно-правових актів, що стосуються питань акредитації освітніх програм вищої освіти: - проєкту Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти; ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Долучаймося до обговорення проєктів нормативних документів щодо питань акредитації освітніх програм 21 серпня 2023

Корисні знання та практичні рекомендації з типографіки на відкритій онлайн-лекції

Відбулася відкрита онлайн-лекція доцентки кафедри маркетингу Ольги Антонової з дисципліни «Дизайн реклами та PR». Викладачка розказала майбутнім рекламістам про особливості використання шрифтів при розробленні дизайну реклами. На численних прикладах показала характерні риси основних типів шрифтів, навчила вирізняти їх з-поміж інших, щоб добирати н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні знання та практичні рекомендації з типографіки на відкритій онлайн-лекції 20 жовтня 2020