Н У Х Т

Новий склад вченої ради університету обрано!

22 вересня 2023

Новий склад вченої ради університету обрано!

22 вересня відбулася конференція трудового колективу університету, головним питанням порядку денного якої було обрання до складу вченої ради університету виборних представників із числа штатних працівників структурних підрозділів.

Голова організаційного комітету з підготовки Конференції Володимир Яровий оголосив, що зареєструвалися 84 зі 100 обраних делегатів, кворум є, отже Конференція правомочна розпочати роботу. Також він довів до відома присутніх інформацію про виконані заходи, що передували скликанню Конференції, та запропонував проєкт порядку денного. Оскільки інших пропозицій не надійшло, делегати схвалили запропонований порядок денний.

До обрання до складу вченої ради університету кафедрами й підрозділами були висунуті 38 кандидатів. Усі вони були включені до бюлетенів для таємного голосування.

Результати волевиявлення делегатів Конференції оголосив голова лічильної комісії Андрій Форсюк. Більшістю голосів усі запропоновані кандидатури були обрані до складу вченої ради університету, з чим їх привітали делегати Конференції, висловивши побажання активної і плідної роботи задля розвитку нашого вишу.

Далі ректор Олександр Шевченко вручив відзнаки – почесні грамоти, подяки й грамоти викладачам і співробітникам НУХТ за сумлінну працю, успіхи у підготовці фахівців, значні наукові та освітні досягнення та з нагоди професійного свята, що наближається, – Дня працівників освіти.

 На цьому порядок денний був вичерпаний. Головуючий конференції подякував делегатам за роботу й побажав наснаги і швидшої перемоги нашій Україні.

Опублікований: 22-09-2023
Читайте також:
Біотехнологія у сучасному світі

Ми знаємо, що біотехнологія полягає у застосуванні біологічних організмів, систем і процесів, а її досягнення широко використовуються в багатьох сферах людської діяльності, включаючи медицину, ветеринарію, фармацевтичну та хімічну промисловості, виробництво харчових продуктів, сільське господарство, охорону навколишнього середовища від різноманітни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологія у сучасному світі 28 серпня 2023

Здобувачі-експерти на BFI: сучасні технології в дії

У рамках практичної підготовки здобувачі освітньо-професійних програм «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» і «Lean-виробництво харчової продукції» разом із викладачками кафедри експертизи харчових продуктів здійснили навчальну екскурсію на підприємство ТОВ «Bakery Food Industry» (BFI) – одне з провідних виробників хлібобулочних в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-експерти на BFI: сучасні технології в дії 02 травня 2025

Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод»

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» проходять практику студенти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Наших практикантів привітно зустріли працівники підприємства та пояснили план проходження практики, після чого познайомили їх із роботою заводу. Студенти дізналися про потужність підприємства, і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод» 12 лютого 2020

Цікаво та продуктивно розпочали тиждень на кафедрі експертизи харчових продуктів

29 жовтня студенти груп ТІ-1-7, 8 Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету відвідали компанію «Люстдорф» – одного з лідерів українського молочного ринку. Виїзне заняття організували викладачі кафедри експертизи харчових продуктів, старший викладач Оксана Мельник і доцент Наталія Попова. Студенти не тільки побачили, як ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаво та продуктивно розпочали тиждень на кафедрі експертизи харчових продуктів 30 жовтня 2018