Н У Х Т

Новий склад вченої ради університету обрано!

22 вересня 2023

Новий склад вченої ради університету обрано!

22 вересня відбулася конференція трудового колективу університету, головним питанням порядку денного якої було обрання до складу вченої ради університету виборних представників із числа штатних працівників структурних підрозділів.

Голова організаційного комітету з підготовки Конференції Володимир Яровий оголосив, що зареєструвалися 84 зі 100 обраних делегатів, кворум є, отже Конференція правомочна розпочати роботу. Також він довів до відома присутніх інформацію про виконані заходи, що передували скликанню Конференції, та запропонував проєкт порядку денного. Оскільки інших пропозицій не надійшло, делегати схвалили запропонований порядок денний.

До обрання до складу вченої ради університету кафедрами й підрозділами були висунуті 38 кандидатів. Усі вони були включені до бюлетенів для таємного голосування.

Результати волевиявлення делегатів Конференції оголосив голова лічильної комісії Андрій Форсюк. Більшістю голосів усі запропоновані кандидатури були обрані до складу вченої ради університету, з чим їх привітали делегати Конференції, висловивши побажання активної і плідної роботи задля розвитку нашого вишу.

Далі ректор Олександр Шевченко вручив відзнаки – почесні грамоти, подяки й грамоти викладачам і співробітникам НУХТ за сумлінну працю, успіхи у підготовці фахівців, значні наукові та освітні досягнення та з нагоди професійного свята, що наближається, – Дня працівників освіти.

 На цьому порядок денний був вичерпаний. Головуючий конференції подякував делегатам за роботу й побажав наснаги і швидшої перемоги нашій Україні.

Опублікований: 22-09-2023
Читайте також:
Таємниці мікросвіту відкривають першокурсники-біотехнологи

Дріжджі – дивовижні представники живого мікросвіту. Вони одночасно є і найдавнішим біотехнологічним об’єктом, який вже тисячоліттями використовується у виробництві харчових продуктів, і першим еукаріотичним організмом, геном якого був повністю розшифрований у 1996 році. Не дивно, що цим одноклітинним грибам майбутніми біотехнологами приділяється ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці мікросвіту відкривають першокурсники-біотехнологи 25 березня 2021

Стейкхолдери мотивують першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

22 вересня, напередодні першого дня дистанційного навчання, на кафедрі готельно-ресторанної справи у рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи гостинності» відбувся гостьовий лекторій для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа», організований гаранткою освітньо-професійної програми Вітою Цирульніковою і відповідальною від випу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери мотивують першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 вересня 2021

Міжнародний день англійської мови на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Міжнародний день англійської мови або День англійської мови в ООН – свято, що відзначається щорічно 23 квітня. Воно було засноване ООН відносно нещодавно – в 2010 році для святкування багатомовності та культурного різноманіття, а також для сприяння рівноправному використанню всіх шести офіційних мов ООН. Дата 23 квітня була обрана на пам’ять про в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний день англійської мови на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 26 квітня 2021

З інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування знайомились слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

З інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування знайомились слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Слід зазначити, що Аюрведа – одна з найдавніших холістичних систем оздоровлення організму, вагомою складовою якої є правильна організація харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування знайомились слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 05 жовтня 2018