Н У Х Т

Новий науковий рік із «Cella mirabilis»

20 січня 2023

Новий науковий рік із «Cella mirabilis»

Науково-дослідна робота студентів є тим особливим компонентом освітнього процесу на кафедрі біотехнології і мікробіології, який дозволяє не тільки підвищити якість підготовки фахівців-біотехнологів, здатних творчо мислити і самостійно вирішувати складні завдання, пов’язані з невизначеністю умов біотехнологічних систем, але також є одним із найважливіших засобів розвитку у майбутніх фахівців дослідницьких умінь і навичок, які потім широко і з успіхом застосовуються ними у практичній діяльності.

Долучитися до дослідницької практики мають змогу усі студенти, починаючи з першого курсу бакалаврату. Зробити свої перші кроки у науку допомагає першокурсникам участь у роботі наукового гуртка «Cella mirabilis».

Перше у цьому році засідання гуртка відбулося 19 січня, як це вже заведено нинішніми реаліями, у форматі Zoom-відеоконференції. На засіданні нове поповнення гуртка, першокурсники-біотехнологи ознайомилися зі Статутом гуртка, перспективними напрямками наукової роботи та обрали секретаря гуртка – студентку-першокурсницю Вікторію Самойленко. Вирішено було регулярно зустрічатися для обговорення поточних питань і наукових результатів.

У нинішніх дуже непростих реаліях щире бажання студентської молоді долучитися до наукових досліджень, зробити свій внесок у розбудову нашої країни не може не надихати.

Наукова керівниця, доцентка Вікторія Красінько і гуртківці вітають усіх з новим науковим роком і бажають Перемоги, Миру, наукового натхнення і наукових успіхів!

Опублікований: 20-01-2023
Читайте також:
Сучасні засідання кафедри

8 квітня 2020 року відбулося планове засідання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, яке, враховуючи реалії сьогодення, велося із використанням сучасних засобів комунікації, зокрема zoom-конференції. Завідувач кафедри Василь Пасічний разом із колективом розглянули та обговорили питання: 1. Стан наповнення дистанційних курсів денної та зао...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні засідання кафедри 09 квітня 2020

Засідання онлайн: поточні питання вирішує колектив кафедри технології цукру і підготовки води

Відбулося засідання кафедри технології цукру і підготовки води у форматі онлайн-конференції з використанням платформи Skype. Під час засідання були обговорені результати захисту звітів із переддипломної практики здобувачами 4 курсу, а також стан виконання ними дипломних проектів. Значна увага була приділена навчанню здобувачів 1-3 курсу та магістр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання онлайн: поточні питання вирішує колектив кафедри технології цукру і підготовки води 08 травня 2020

До захисту гастрономічної спадщини України долучаються науковці кафедри туристичного та готельного бізнесу

5 листопада 2021 р. кафедра туристичного та готельного бізнесу взяла участь у Всеукраїнській конференції «Засади науково-практичного супроводу захисту гастрономічної спадщини України як складової НКС». Захід об’єднав колег із різних закладів вищої освіти для обговорення шляхів інтеграції в навчальні програми ЗВО уніфікованої (відповідно до європей...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До захисту гастрономічної спадщини України долучаються науковці кафедри туристичного та готельного бізнесу 05 листопада 2021

Команди українських науковців зможуть об’єднуватися в державні ключові лабораторії

Уряд прийняв рішення, що відкриває можливість створення в Україні державних ключових лабораторій (ДКЛ) – це будуть команди науковців, що об’єднуватимуться попри відомче підпорядкування та сферу досліджень для вирішення масштабних сучасних проблем. Відповідна постанова була ухвалена під час засідання Кабінету Міністрів України. «Це дасть можливість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команди українських науковців зможуть об’єднуватися в державні ключові лабораторії 22 липня 2019