Н У Х Т

Нові таланти

14 січня 2022

Нові таланти

У рамках заходів Фестивалю самодіяльної творчості студентів «Алло, ми шукаємо таланти» та з метою залучення студентської молоді до збереження народної культурної спадщини України, пошуку й підтримки талановитої молоді, яка любить і хоче співати українську пісню, у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ відбувся конкурс інсценізованої української пісні «Вечорниці на Андрія «Сонцесяйна Калита».

Учасники конкурсу представляли на сцені актової зали власні інтерпретації народних пісень, якими з давніх часів так славилися українські вечорниці.

Основними критеріями оцінювання були вокальні здібності, артистизм, костюмоване перевтілення виконавців, використання хореографічної підтримки, що в цілому допомогло сприйняттю виконавців глядачами.

За любов до народної пісні, за вірність національним традиціям І місце посіла студентка групи ВХК20 Яна Клюка за виконання пісні «Кущ калини при долині».

За яскравий сценічний образ і стильність сучасного виконання ІІ місце виборола Анастасія Конаржевська (група МД20).

За волю до перемоги та популяризацію української народної пісні журі конкурсу присудило ІІІ місце учасникам груп ВХК21, ВЦР20, ПСК20, ПСК21, АКТ21, ОРГ/МД21.

Вітаємо учасників конкурсу та бажаємо всім і надалі розвивати свої вокальні та сценічні здібності!

Опублікований: 14-01-2022
Читайте також:
Креативні онлайн-лабораторні для першокурсників

Цьогоріч на кафедрі екологічної безпеки та охорони праці вперше лабораторні роботи проходять у режимі онлайн. Нелегко всім, але, напевно, найскладніше першокурсникам. І так все нове, незвідане і незрозуміле, а тут ще й лабораторки «по телевізору». Викладачі намагаються зробити так, щоб заняття мінімально відрізнялися від лабораторних у реалі. Зокр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативні онлайн-лабораторні для першокурсників 24 вересня 2020

Майстер-класи на кафедрі технології цукру і підготовки води

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулися майстер-класи для майбутніх вступників і їх батьків із опріснення морської води, як альтернативне джерело отримання питної води і з виготовлення желейних виробів із використанням рослинного  полісахариду пектину. Опріснення – процес видалення солі із морської води. Внаслідок опріснення вода с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи на кафедрі технології цукру і підготовки води 09 жовтня 2019

Студентка кафедри експертизи харчових продуктів – серед переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства

У Київському національному торговельно-економічному університеті відбулася науково-практична конференція, де були представлені наукові студентські роботи переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства. Студентка нашого університету Олександра Каржевська за результатами другого туру Всеукраїнського конкурсу студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка кафедри експертизи харчових продуктів – серед переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства 01 квітня 2019

ПрАТ «Індар» – практика мрії для біотехнолога-початківця…

Після плідного вивчення теоретичного матеріалу в університеті студенткам 4-ого курсу Анні Бондаренко та Тетяні Буніній випала нагода побачити всі особливості технологічного процесу на практиці на ПрАТ «Індар», яке є національним лідером у допомозі людям із цукровим діабетом і соціально значимими захворюваннями. Практиканток зустріла провідний техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ПрАТ «Індар» – практика мрії для біотехнолога-початківця… 08 лютого 2018