Триває плідна співпраця колективу кафедри технології зберігання і переробки зерна зі стейкхолдерами. Днями в університеті побували фахівці лабораторії «Агро-Регіон» Групи компаній «Агро-Регіон» і передали два прилади для визначення числа падіння пшениці.
Застосовуючи отримане обладнання під час лабораторних робіт, студенти зможуть відпрацьовувати практичні навички й визначати один із ключових показників якості пшениці – активність альфа-амілази. Також прилади використовуватимуться для наукових досліджень і підготовки здобувачів освіти технічних спеціальностей.
Щиро вдячні Групі компаній «Агро-Регіон» за незмінну підтримку освітніх і наукових ініціатив, спрямованих на розвиток аграрної галузі України, та зміцнення матеріально-технічної бази випускової кафедри. Така співпраця сприяє не лише якісній практичній підготовці майбутніх фахівців, а й розвитку партнерства між освітою та виробництвом. Адже саме підготовлені, мотивовані молоді фахівці формують новий рівень розвитку аграрного виробництва в Україні.