Н У Х Т

Нові можливості для студентських досліджень

28 жовтня 2025

Нові можливості для студентських досліджень

Триває плідна співпраця колективу кафедри технології зберігання і переробки зерна зі стейкхолдерами. Днями в університеті побували фахівці лабораторії «Агро-Регіон» Групи компаній «Агро-Регіон» і передали два прилади для визначення числа падіння пшениці.

Застосовуючи отримане обладнання під час лабораторних робіт, студенти зможуть відпрацьовувати практичні навички й визначати один із ключових показників якості пшениці – активність альфа-амілази. Також прилади використовуватимуться для наукових досліджень і підготовки здобувачів освіти технічних спеціальностей.

Щиро вдячні Групі компаній «Агро-Регіон» за незмінну підтримку освітніх і наукових ініціатив, спрямованих на розвиток аграрної галузі України, та зміцнення матеріально-технічної бази випускової кафедри. Така співпраця сприяє не лише якісній практичній підготовці майбутніх фахівців, а й розвитку партнерства між освітою та виробництвом. Адже саме підготовлені, мотивовані молоді фахівці формують новий рівень розвитку аграрного виробництва в Україні.

Опублікований: 28-10-2025
Читайте також:
Здобувачі освіти НУХТ запрошуються увійти до складу Студентського проєктного офісу, створеного при МОН

Керівникам органів студентського самоврядування та ініціатив нашого університету надійшов лист із запрошенням для здобувачів освіти увійти до персонального складу Студентського проєктного офісу, створеного при МОН для залучення студентської молоді до діяльності та рішень Міністерства освіти і науки України. Відповідний наказ розміщений на офіційном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти НУХТ запрошуються увійти до складу Студентського проєктного офісу, створеного при МОН 18 травня 2021

«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin

Увага! Бажано не приходити на заняття голодним, бо «Курка цацикі з лимоном» або «Сливовий Тарт Татен» – навіть назви звучать дуже смачно. А ще коли про них розповідає Джеймі Олівер – відомий шеф-повар, ресторатор, автор популярних у світі книг і телепрограм на теми кулінарії. Саме його презентацію рецептів дивилися здобувачі групи ГС-1-9а з виклада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin 22 вересня 2023

Наукове свято на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулося засідання секції «Технологія рослинних олій, жирових та парфумерно-косметичних виробів» кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукове свято на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 16 квітня 2021

Цікаві й обґрунтовані науково-технологічні рішення у кваліфікаційних роботах здобувачів

З 10 лютого 2021р. на кафедрі технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проєктування розпочалися захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» денної і заочної форм навчання за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Під час доповідей майбутні фахівці продемонстрували глибоку зацікавленість у в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві й обґрунтовані науково-технологічні рішення у кваліфікаційних роботах здобувачів 12 лютого 2021