Н У Х Т

Нові HR-інсайти для майбутніх ейчарів

07 листопада 2018

Нові HR-інсайти для майбутніх ейчарів

Сучасному HR-спеціалісту необхідно пристосовуватися до специфіки бізнесу компанії, персоналом якої управляєш. З метою бути більш адаптивними, ближче познайомитись із майбутніми колегами із різногалузевих компаній та отримати нові інсайти управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») стали постійними учасниками Recruitment Days від освітнього проекту UGEN.

Цього разу студенти-ейчари першого і третього курсів відвідали 5-годинний тренінг від представників компаній, персонал яких так чи інакше задіяний у сфері sales&marketing, що відбувся в публічному просторі EVO.сompany – лідера на ринку e-commerce України.

Анастасія Корнєєва (EVO) розповіла присутнім про тренди електронної комерції, функціональні обов’язки аккаунт-менеджерів, горизонтально-вертикальну кар’єру співробітників і практику талант-менеджменту в компанії.

Мар’яна Рєзнікова (Japan Tobacco International) прочитала лекцію «Переговори. Перемогти не можна програти», а її колега з департаменту управління персоналом  надала інформацію про бенефіти і внутрішні HR-програми JTI.

Леся Єрема (Mars Ukraine) поділилась інсайтами професії бренд-менеджера та умовами відбору претендентів на вакантні посади в компанії, а Соня Медведєва (Attendify, українська мобільна платформа зі створення івент-додатків, клієнтами якої є, в тому числі Google) доступно описала профіль ідеального кандидата та особливості HRM у ІТ-стартапі.

У другій частині заходу наші студенти-управлінці вирішували кейси від роботодавців в інтерактивному бізнес-квесті та мали змогу неформально поспілкуватись із ейчарами.

Колектив кафедри економіки праці та менеджменту вдячний команді UGEN за освітню ініціативу, а співробітникам EVO.сompany за завжди позитивний зворотній зв’язок та політику open door.   

Опублікований: 07-11-2018
Читайте також:
ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 2020-2021 н.р.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р. наш університет призначений базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» у 2020/2021 навчальному році. Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшли 48 робіт із 23 заклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 2020-2021 н.р. 22 березня 2021

Вчаться весело учасники Movie Club

Вивчати іноземну мову, дивлячись фільм! Що може бути краще? Вивчення мови буде ефективним тоді, коли воно буде цікавим як для викладачів, так і для студентів. Реалізувати цю мету допомагає створений в минулому році при кафедрі іноземних мов професійного спрямування Movie Club. Фільми поєднують у собі задоволення та навчання, розповідаючи історію, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчаться весело учасники Movie Club 07 листопада 2019

Університет готується до чергового масштабного наукового зібрання цукровиків України й зарубіжжя…

27-28 березня 2018 року за традицією, що склалася впродовж десятиліть, за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної асоціації цукровиків України в університеті працюватиме Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку цукрової промисловості України». Учасники зібрання дізнаються про підсумки роботи бурякоцукрово...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет готується до чергового масштабного наукового зібрання цукровиків України й зарубіжжя… 05 лютого 2018

Вишиванка – символ України! Дзеркало народної душі!

Викладачки кафедри гуманітарних дисциплін, професорка Надія Левицька та доцентка Людмила Приблуда провели для здобувачів першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій креативне практичне заняття з вибіркової навчальної дисципліни «Риторика» в контексті публічного мовлення, присвячене Дню вишиванки. Надія Левицька наголосила на то...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вишиванка – символ України! Дзеркало народної душі! 18 травня 2021