Н У Х Т

Нові HR-інсайти для майбутніх ейчарів

07 листопада 2018

Нові HR-інсайти для майбутніх ейчарів

Сучасному HR-спеціалісту необхідно пристосовуватися до специфіки бізнесу компанії, персоналом якої управляєш. З метою бути більш адаптивними, ближче познайомитись із майбутніми колегами із різногалузевих компаній та отримати нові інсайти управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») стали постійними учасниками Recruitment Days від освітнього проекту UGEN.

Цього разу студенти-ейчари першого і третього курсів відвідали 5-годинний тренінг від представників компаній, персонал яких так чи інакше задіяний у сфері sales&marketing, що відбувся в публічному просторі EVO.сompany – лідера на ринку e-commerce України.

Анастасія Корнєєва (EVO) розповіла присутнім про тренди електронної комерції, функціональні обов’язки аккаунт-менеджерів, горизонтально-вертикальну кар’єру співробітників і практику талант-менеджменту в компанії.

Мар’яна Рєзнікова (Japan Tobacco International) прочитала лекцію «Переговори. Перемогти не можна програти», а її колега з департаменту управління персоналом  надала інформацію про бенефіти і внутрішні HR-програми JTI.

Леся Єрема (Mars Ukraine) поділилась інсайтами професії бренд-менеджера та умовами відбору претендентів на вакантні посади в компанії, а Соня Медведєва (Attendify, українська мобільна платформа зі створення івент-додатків, клієнтами якої є, в тому числі Google) доступно описала профіль ідеального кандидата та особливості HRM у ІТ-стартапі.

У другій частині заходу наші студенти-управлінці вирішували кейси від роботодавців в інтерактивному бізнес-квесті та мали змогу неформально поспілкуватись із ейчарами.

Колектив кафедри економіки праці та менеджменту вдячний команді UGEN за освітню ініціативу, а співробітникам EVO.сompany за завжди позитивний зворотній зв’язок та політику open door.   

Опублікований: 07-11-2018
Читайте також:
Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства оцінили рівень дипломних проектів заочників за ОКР «Бакалавр»

У Львівській філії нашого університету відбувся захист дипломних проектів студентів заочної форми навчання за ОКР «Бакалавр», де у засіданні ДЕК брали участь викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства університету, професор Віталій Прибильський і  доцент Тетяна Мудрак. Професор Віталій Прибильський очолив Екзаменаційну комісі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства оцінили рівень дипломних проектів заочників за ОКР «Бакалавр» 13 лютого 2017

VIP-шеф Джанні Тота освідчився своїй дівчині прямо під час лекції на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

15 травня студенти й викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу познайомилися з одним із кращих шеф-кухарів Італії Джанні Тота, який нині є шефом київського ресторану «Fabius». Його часто називають VIP-шефом, адже Джанні працював як персональний шеф у багатьох відомих особистостей – Далай-лами, Анни Вінтур, з футбольною кома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

VIP-шеф Джанні Тота освідчився своїй дівчині прямо під час лекції на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 15 травня 2018

Презентація наукових здобутків кафедри харчової хімії та обмін дослідницьким досвідом

12-16 листопада 2018 року в Харкові на базі Науково-технологічного комплексу «Інститут монокристалів», Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та Національного фармацевтичного університету відбулася 8-ма Міжнародна конференція «Chemistry of Nitrogen Containing Heterocycles» (CNCH-2018), присвячена пам'яті її засновника – профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація наукових здобутків кафедри харчової хімії та обмін дослідницьким досвідом 19 листопада 2018

Студенти товарознавці – на шляху до нових перемог

Студенти кафедри маркетингу – творча, активна та креативна молодь, що завжди тримає руку на пульсі сучасних подій. Нещодавно у Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства. Одне із призових місць здобула студентка кафедри маркетингу спеціальност...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти товарознавці – на шляху до нових перемог 31 березня 2018