Н У Х Т

Нові горизонти стажування управлінців персоналом

15 листопада 2018

Нові горизонти стажування управлінців персоналом

Нещодавно за сприяння в.о. завідувача кафедри економіки праці та менеджменту Тамари Березянко і начальника відділу міжнародних зв’язків НУХТ Ірини Воловик для управлінців персоналом 3 курсу була організована зустріч із представниками туроператора Ideas&Journey Travel, які презентували програму оплачуваного професійного стажування для студентів у Болгарії, ліцензовану Міністерством праці та соціальної політики Республіки. Вона передбачає їх офіційне працевлаштування в готельно-ресторанній індустрії курортних зон Чорноморського узбережжя та гірськолижних курортів цієї країни.

Студенти-ейчари дізналися подробиці стажування на літній період (вакансії, права і обов’язки роботодавців й представників в Україні, перелік необхідних документів, етапи відбору, рівень оплати праці, особливості працевлаштування згідно з Трудовим кодексом Болгарії) та поспілкувались із однією з колишніх учасниць програми, яка поділилася позитивними враженнями та напрацьованим досвідом.

За результатами зустрічі на кафедрі сформована робоча група викладачів, які відповідатимуть за новий напрямок закордонного стажування студентів, можливості якого можуть бути використані вже під час проходження ними виробничої практики восени 2019 року.  

Опублікований: 15-11-2018
Читайте також:
Крафтові технології вивчають наші здобувачі в умовах кращих ресторанних підприємств із власними міні-броварнями

У рамках вивчення дисципліни «Харчові міні-технології в закладах готельно-ресторанного господарства» відбулися виїзні лабораторні заняття для здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Світлана Ковальчук разом зі студентами відвідали бар-пивоварню «Lisopylka» та кра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крафтові технології вивчають наші здобувачі в умовах кращих ресторанних підприємств із власними міні-броварнями 28 жовтня 2021

Висока якість викладання – запорука успіху

Початок навчального року є важливою подією не лише для студентів, а й для викладачів, які готують, систематизують і представляють навчальний матеріал у вигляді практичних, лабораторних та лекційних занять. Звичайно, особливу увагу лектори приділяють якості підготовки лекцій та щорічно проходять атестацію свого професійного рівня і організовують від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Висока якість викладання – запорука успіху 30 вересня 2020

Секрети крафтового пивоваріння для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

15-16 березня 2019 р. з курсу крафтового пивоваріння стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Слухачів привітала з початком занять менеджер освітньої професійної програми, доцент Тетяна Сильчук. У міні-броварні кафедри готельно-ресторанної справи під керівництвом доцента Володимира Рідкоуса учасники програми о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети крафтового пивоваріння для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 19 березня 2019

Основну освітню модель після пандемії обговорили наші науковці з болгарськими колегами

Питання і виклики, які нині постали перед освітянами, були обговорені на спільному болгарсько-українському семінарі «Змішане навчання – основна освітня модель після пандемії», який відбувся 23 червня за ініціативи колективу кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв нашого університету і болгарських колег. Участь у заході взяли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Основну освітню модель після пандемії обговорили наші науковці з болгарськими колегами 25 червня 2020