Н У Х Т

Нові досягнення учасників студентського наукового гуртка «Biotech»

18 квітня 2018

Нові досягнення учасників студентського наукового гуртка «Biotech»

Молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) продовжують апробовувати результати своїх досліджень на міжнародних і всеукраїнських наукових конференціях.

Так, у збірнику матеріалів ХVІ Міжнародної науково-практичної конференції «Досягнення і проблеми сучасної науки» (м. Вінниця) в рамках секції «Природничі науки» опубліковані статті учасників гуртка «BIOTECH»: «Їстівне покриття, як новий вид пакування для хлібобулочних виробів» студентки Катерини Покойовець і «Дослідження житнього хліба з функціональними добавками, покритого пробіотичним покриттям» студентів 1-го курсу магістратури Євгена Макаренка, Катерини Покойовець, які здійснюють свої дослідження під науковим керівництвом доцента кафедри БТМ Наталії Грегірчак.

Також юні науковці кафедри взяли заочну участь у роботі XIV Науково-практичної конференції студентів та молодих вчених з міжнародною участю «Біологічні дослідження-2018» (м. Житомир), у секції «Біотехнологія». Магістр 1-го року навчання Катерина Покойовець та студентка 3-го курсу Оксана Росик представили на апробацію результати роботи по дослідженню покриття з пробіотичною закваскою для виробів хлібопекарської промисловості, магістр 1-го року навчання Олена Українець – «Факторы риска кондитерських изделий» (науковий керівник – доцент Наталія Грегірчак).

Вітаємо молодих науковців і бажаємо не зупинятися на досягнутому!

Опублікований: 18-04-2018
Читайте також:
Магістрантка освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» – експертка НАЗЯВО

21 листопада 2023 року на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти було затверджено рішення щодо включення до реєстру нових експертів із акредитації освітніх програм. Серед експертів – магістрантка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної прог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантка освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» – експертка НАЗЯВО 27 листопада 2023

Креативний підхід до вирішення завдань обраних тематик продемонстрували магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів із використанням сучасних інформаційно-комунікативних технологій відбулися успішні захисти здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та перероб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативний підхід до вирішення завдань обраних тематик продемонстрували магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 21 лютого 2022

На зв’язку – фахові коледжі!

Фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету, Приймальної комісії, Навчально-наукового інституту харчових технологій, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доцентка та факультету біотехнології та екологічного контролю об’єдналися у прагненні переконати старшокурсників фахових ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зв’язку – фахові коледжі! 14 березня 2024

Розширюємо межі профорієнтаційної географії

Триває профорієнтаційна робота здобувачів освіти факультету біотехнології та екологічного контролю. Студентка групи БТ-1-1 Владислава Ропай провела профорієнтаційну зустріч з учнями 9, 10 та 11 класів у Черкаській області в Шполянському ліцеї №1. Зустріч почалася з ознайомлення ліцеїстів з університетом та факультетом. Зокрема учні були проінформо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо межі профорієнтаційної географії 13 жовтня 2023