Н У Х Т

Нові досягнення учасників студентського наукового гуртка «Biotech»

18 квітня 2018

Нові досягнення учасників студентського наукового гуртка «Biotech»

Молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) продовжують апробовувати результати своїх досліджень на міжнародних і всеукраїнських наукових конференціях.

Так, у збірнику матеріалів ХVІ Міжнародної науково-практичної конференції «Досягнення і проблеми сучасної науки» (м. Вінниця) в рамках секції «Природничі науки» опубліковані статті учасників гуртка «BIOTECH»: «Їстівне покриття, як новий вид пакування для хлібобулочних виробів» студентки Катерини Покойовець і «Дослідження житнього хліба з функціональними добавками, покритого пробіотичним покриттям» студентів 1-го курсу магістратури Євгена Макаренка, Катерини Покойовець, які здійснюють свої дослідження під науковим керівництвом доцента кафедри БТМ Наталії Грегірчак.

Також юні науковці кафедри взяли заочну участь у роботі XIV Науково-практичної конференції студентів та молодих вчених з міжнародною участю «Біологічні дослідження-2018» (м. Житомир), у секції «Біотехнологія». Магістр 1-го року навчання Катерина Покойовець та студентка 3-го курсу Оксана Росик представили на апробацію результати роботи по дослідженню покриття з пробіотичною закваскою для виробів хлібопекарської промисловості, магістр 1-го року навчання Олена Українець – «Факторы риска кондитерських изделий» (науковий керівник – доцент Наталія Грегірчак).

Вітаємо молодих науковців і бажаємо не зупинятися на досягнутому!

Опублікований: 18-04-2018
Читайте також:
Відбулося перше засідання зимового хімічного лекторію для абітурієнтів

У ці холодні січневі тижні у абітурієнтів розпочинається «гаряча пора» підготовки до ЗНО. Наш університет має декілька зручних дистанційних і наочних програм допомоги школярам, які мріють зв’язати своє професійне майбутнє з харчовою промисловістю. У цьому році кафедра харчової хімії НУХТ запропонувала ще один навчальний захід для більш детального о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося перше засідання зимового хімічного лекторію для абітурієнтів 28 січня 2019

Оприлюднені рейтингові списки вступників на контракт на відкриті і фіксовані конкурсні пропозиції

9 серпня розпочалося оприлюднення рейтингових списків вступників до бакалавртату із зазначенням рекомендованих до зарахування на навчання на відкритих і фіксованих конкурсних пропозиціях. У е-кабінетах вступників статус заяв, за якими отримані рекомендації, змінився на «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оприлюднені рейтингові списки вступників на контракт на відкриті і фіксовані конкурсні пропозиції 09 серпня 2024

OPEN DAY на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

17 лютого 2024 р. колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В. Ф. Доценка знайомив гостей профорієнтаційного івенту OPEN DAY з трендовими спеціальностями сфери гостинності. Деканка факультету Віта Цирульнікова привітала учасників заходу і представила переваги навчання у нашому університеті, який має висок...

ЧИТАТИ ДАЛІ

OPEN DAY на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 20 лютого 2024

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти

Студенти групи ТІ-2-6 разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко відвідали броварню «Varvar» у м. Київ. «Varvar» – крафтова пивоварня з прогресивним обладнанням угорської компанії Zip Technologies, де всі процеси виробництва можна контролювати за допомогою комп’ютерних програм. Душею...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти 05 квітня 2023