Н У Х Т

Нові досягнення учасників студентського наукового гуртка «Biotech»

18 квітня 2018

Нові досягнення учасників студентського наукового гуртка «Biotech»

Молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) продовжують апробовувати результати своїх досліджень на міжнародних і всеукраїнських наукових конференціях.

Так, у збірнику матеріалів ХVІ Міжнародної науково-практичної конференції «Досягнення і проблеми сучасної науки» (м. Вінниця) в рамках секції «Природничі науки» опубліковані статті учасників гуртка «BIOTECH»: «Їстівне покриття, як новий вид пакування для хлібобулочних виробів» студентки Катерини Покойовець і «Дослідження житнього хліба з функціональними добавками, покритого пробіотичним покриттям» студентів 1-го курсу магістратури Євгена Макаренка, Катерини Покойовець, які здійснюють свої дослідження під науковим керівництвом доцента кафедри БТМ Наталії Грегірчак.

Також юні науковці кафедри взяли заочну участь у роботі XIV Науково-практичної конференції студентів та молодих вчених з міжнародною участю «Біологічні дослідження-2018» (м. Житомир), у секції «Біотехнологія». Магістр 1-го року навчання Катерина Покойовець та студентка 3-го курсу Оксана Росик представили на апробацію результати роботи по дослідженню покриття з пробіотичною закваскою для виробів хлібопекарської промисловості, магістр 1-го року навчання Олена Українець – «Факторы риска кондитерських изделий» (науковий керівник – доцент Наталія Грегірчак).

Вітаємо молодих науковців і бажаємо не зупинятися на досягнутому!

Опублікований: 18-04-2018
Читайте також:
Нелегкий вибір біотехнологів

Третьокурсники-біотехнологи зробили найбільш значний вибір, пов’язаний зі здобуттям вищої освіти. І це – вибір керівників і тематики курсових і дипломних проєктів. Усе почалося, коли на лекцію з дисципліни «Загальна мікробіологія та вірусологія» завітала доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько. Вона розповіла студентам про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нелегкий вибір біотехнологів 07 жовтня 2022

Про освітню програму «Інжиніринг харчових та мікробіологічних виробництв» старшокурсникам Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ

Для майбутніх випускників навчального комплексу НУХТ актуальним є питання вибору майбутнього професійного шляху та у якому закладі вищої освіти продовжити навчання. Від того, наскільки обдуманим і виваженим буде цей крок, залежить їх шлях до поставленої мети. Тому, сьогодні дуже важливо мати детальну інформацію про майбутню спеціальність. Для інфо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про освітню програму «Інжиніринг харчових та мікробіологічних виробництв» старшокурсникам Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ 11 листопада 2021

Зона елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Протягом 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка під керівництвом професора Олега Кузьміна для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зона елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 вересня 2023

Інтелектуальна гра на факультеті біотехнології та екологічного контролю зібрала від першокурсників до четвертокурсників

Як сказав Алі ібн Абу Таліб: «Найбільше багатство – розум». 24 жовтня в студентському клубі університету відбулася подія для усіх знавців і любителів інтелектуальних ігор факультету біотехнології та екологічного контролю – гра «Що? Де? Коли?». Харизматичний ведучий Мирослав Хоньків своїми запитаннями змушував команди відчувати себе школярами. У гр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтелектуальна гра на факультеті біотехнології та екологічного контролю зібрала від першокурсників до четвертокурсників 25 жовтня 2018