Н У Х Т

Німецьке стажування done

27 лютого 2024

Німецьке стажування done

Повертаються з німецького стажування та готові ділитися новим досвідом і позитивними емоціями студентки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Ольга Романюк, Євгенія Бабенко, Дар'я Гусакова і Вікторія Карпенко. Разом із групою німецьких студентів вони навчалися і проходили стажування у Берлінському університеті прикладних наук та Паперовому дослідницькому центрі у місті Гернсбах.

У черговий раз стажування стало можливим завдяки плідній співпраці нашого університету з Берлінським університетом прикладних наук та персональній підтримці професора Стефана Юнге.

Наша команда вивчила у Німеччині основи процесів виготовлення, оброблення та оформлення паперу і паперово-картонних пакувальних матеріалів та провела їх лабораторні дослідження й випробування.

Подорож до Берліну і Гернсбаху та спілкування у міжнародній групі студентів залишили неймовірні враження, а отримані знання стануть у нагоді під час виконання курсових проєктів та дипломної роботи.

Дякуємо німецьким партнерам за підтримку українських студентів і України!

Дивіться також новину на сайті Берлінського університету прикладних наук.

Опублікований: 27-02-2024
Читайте також:
Досвід у галузі медичного туризму вивчали здобувачі-третьокурсники

Протягом 4-7 лютого 2021 р. у рамках вивчення дисципліни «Організація виставкової діяльності» здобувачі 3 курсу спеціальності 242 «Туризм» разом із доценткою Тетяною Мірзодаєвою брали участь в онлайн-виставці «Turkish Medical Travel Online Expo 2021», яка проводилася для лікарів, туристичних агенцій, страхових компаній і пацієнтів з України, Азерба...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід у галузі медичного туризму вивчали здобувачі-третьокурсники 08 лютого 2021

Кафедра харчової хімії почала підготовку вступників до ЗНО з хімії

Минулого навчального року кафедра харчової хімії започаткувала новий освітній захід, який користувався високою зацікавленістю вступників і школярів. Низка хімічних лекторіїв, що містили дослідну частину, розпочалася взимку і дозволила учням підготуватися до олімпіади НУХТ з хімії для школярів та здачі ЗНО. Тому в цьому році, зважаючи на прохання вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра харчової хімії почала підготовку вступників до ЗНО з хімії 30 вересня 2019

Розширення світогляду та професійний розвиток студентів-підприємців

Окремі заходи VII Національного форуму «Бізнес і Університети: Future of Work» відвідали разом із доцентом кафедри маркетингу Вікторією Стеценко здобувачі третього курсу освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Студенти мали можливість поринути в гострі дискусії представників бізнесу, вищих навчальних закладів та експерт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширення світогляду та професійний розвиток студентів-підприємців 15 листопада 2019

Захисти дипломних проектів «бакалаврів»-заочників розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі  біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів (робіт) освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства» заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів очолив завідувач кафедри, доцент Анатолій Куц. До складу комісії увійшли т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти дипломних проектів «бакалаврів»-заочників розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 16 лютого 2017