Н У Х Т

The German internship is over

27 february 2024

The German internship is over

Students of the engineering-technical institute - Olga Romanyuk, Evgenia Babenko, Darya Husakova and Viktoriya Karpenko come back from a German internship and ready to share new experiences and positive emotions. Together with a group of German students, they studied and completed internships at the Berlin University of Applied Sciences and the Paper Center in Gernsbach.

Once again, the internship became possible thanks to the fruitful cooperation of our University with the Berlin University of Applied Sciences and the personal support of Professor Stefan Junge.

Our team has studied in Germany the basics of the processes of manufacturing, processing and design of paper and paper-cardboard packaging materials, and conducted its laboratory research and testing.

The trip to Berlin and Gernsbach, communication with an international group of students left incredible impressions, and the gained knowledge will be useful during course projects and the diploma works and master thesis.

Thank you dear German partners for supporting Ukrainian students and Ukraine!

See also the news on the website of the Berlin University of Applied Sciences.

Published on: 27-02-2024
Read also:
Зустріч зі стейкхолдерами з обговорення освітньо-професійної програми «Маркетинг»

На кафедрі маркетингу відбувся круглий стіл зі стейкхолдерами з обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг». Зустріч відбулася в онлайн-режимі. До учасників круглого столу звернулася гарантка освітньої програми, доцентка Лариса Капінус, яка повідомила, щ...

READ YOURSELF

Зустріч зі стейкхолдерами з обговорення освітньо-професійної програми «Маркетинг» 11 march 2021

Практичні аспекти харчових технологій

У рамках вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5» для здобувачів-першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія», кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів за підтримки керівництва ПРАТ «МХП» ор...

READ YOURSELF

Практичні аспекти харчових технологій 15 february 2024

Науковий Олімп підкорюють аспіранти кафедри технології молока і молочних продуктів

Сьогодні у разовій спеціалізованій раді відбувся успішний захист дисертації «Удосконалення технологій сметани та продуктів сметанних зі зниженим вмістом жиру» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» аспіранткою кафедри технології молока і молочних продуктів Оленою...

READ YOURSELF

Науковий Олімп підкорюють аспіранти кафедри технології молока і молочних продуктів 23 june 2025

Штучний інтелект та інформаційні технології: фокус на актуальне

Нещодавно на базі нашого університету відбулася Друга міжнародна науково-практична конференція «Штучний інтелект та інформаційні технології» (AIIT-2025), присвячена сучасним науковим проблемам у сфері ІТ, штучного інтелекту, аналізу даних, робототехніки, Інтернету речей, кібербезпеки тощо. Науковий захід був організований за ініціативи кафедри інф...

READ YOURSELF

Штучний інтелект та інформаційні технології: фокус на актуальне 20 june 2025