Н У Х Т

Немає меж досконалості: на кафедрі технології оздоровчих продуктів розроблено додаткові критерії для оцінювання кваліфікаційних робіт

03 листопада 2023

Немає меж досконалості: на кафедрі технології оздоровчих продуктів розроблено додаткові критерії для оцінювання кваліфікаційних робіт

Робоча група з перегляду та вдосконалення освітньо-професійної програми підготовки магістрів «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» у складі гарантки, професорки Галини Сімахіної, доценток Світлани Камінської та Ірини Гойко і здобувачки освітнього ступеня «магістр» Ірини Медведюк розробила додаткові критерії для більш об’єктивного, досконалого і різнобічного оцінювання кваліфікаційних магістерських робіт здобувачів кафедри технології оздоровчих продуктів.

Додатковими критеріями визначено: наукове обґрунтування основних положень роботи за обраним напрямом, послідовність і логічне структурування матеріалу, аналіз результатів власного дослідження, теоретичний доробок та його роль у подальшому розвитку індустрії здорового харчування, вживання наукової термінології та мовна грамотність, показник якості опрацювання літературних джерел, формування біографічного опису, показник енергетичної насиченості матеріалу.

Таким чином, для оцінювання якості виконаних кваліфікаційних робіт, окрім звичайної 100-бальної системи, робоча група пропонує ряд додаткових показників, які дають повнішу характеристику роботи, рівня підготовки здобувачів освіти, їхньої здатності і прагнення до самостійності, творчості і бажання зробити свій внесок у розвиток в Україні індустрії здорового харчування. Запропоновані показники розглянуто і затверджено на засіданні кафедри технології оздоровчих продуктів (протокол №5 від 31 жовтня 2023 року).

Опублікований: 03-11-2023
Читайте також:
Відкриваємо нові горизонти співпраці в рамках міжнародного проєкту з Німеччиною

Колектив кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка зробив потужний і доленосний крок у напрямку міжнародного співробітництва з Берлінським університетом прикладних наук. Завдяки співпраці в межах спільного проєкту DAAD PACK IT та за підтримки провідної професорки кафедри автоматизації та комп’ютерни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриваємо нові горизонти співпраці в рамках міжнародного проєкту з Німеччиною 10 листопада 2025

Відлуння Чорнобиля…

До 35-х роковин катастрофи на Чорнобильській АЕС кафедра гуманітарних дисциплін протягом тижня проведе цикл заходів, присвячених цій трагічній сторінці в історії людства. Професорка Надія Левицька розпочала вшанування пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи заходом «Відлуння Чорнобиля: 35 років із дня Чорнобильської катастрофи», який провела зі зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відлуння Чорнобиля… 26 квітня 2021

Перші кроки впровадження дуальної освіти на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

За ініціативи викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, здобувачам освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» освітніх програм «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» та «Інжиніринг харчових виробництв», які навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», запропоновано взяти участь ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки впровадження дуальної освіти на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 10 лютого 2023

Тривають зустрічі гарантів освітніх програм зі здобувачами освіти

19 березня на кафедрах технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування та машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відбулася онлайн-зустріч зі здобувачами освіти першого та другого курсів щодо представлення та обговорення проєкту освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» у редакції 2021р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають зустрічі гарантів освітніх програм зі здобувачами освіти 20 березня 2021