Н У Х Т

Наукові досягнення здобувачів освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки представлені на конференції

15 квітня 2021

Наукові досягнення здобувачів освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки представлені на конференції

15 квітня в університеті розпочала роботу 87-ма Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».

Колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки традиційно взяв у ній участь в межах секції «Машини та технології пакування».

Робота секції розпочалася з привітання усіх, хто приєднався до відеоконференції, заступником завідувача кафедри, гарантом освітньої програми «Прикладна механіка» Костянтином Васильківським. Він розповів про напрями наукової діяльності на кафедрі та про успіхи, яких досягли здобувачі освіти за попередній період.

Далі слово взяли молоді науковці. Їх доповіді стосувалися найрізноманітніших тем – дослідження пакувальних матеріалів, аналізу роботи складових сучасного пакувального обладнання, мехатронних модулів, особливостей технологій перероблення використаної упаковки.

Кожна тема досліджень була по своєму цікавою та викликала жваву дискусію серед присутніх.

Найбільш актуальні й цікаві доповіді були відзначені:

1 місце – здобувачі освіти 4 курсу Дмитро Данюк і Тетяна Крючкова з науковою роботою «Створення та дослідження конструкції механічного захоплювального пристрою на засадах біоніки» (науковий керівник – д.т.н., професор Микола Якимчук).

2 місце – першокурсники Юлія Муравйова, Євген Кирильчук та Іван Д’яченко з науковою роботою «Дослідження функцій ресиверів у структурі пневмопривода» (наукова керівниця – д.т.н., професорка Людмила Кривопляс-Володіна).

3 місце – здобувачка освітнього ступеня «магістр» Марія Аліпатова з науковою роботою «Розробка та дослідження роботи установки для гібридного сонячного освітлення підприємств харчових виробництв» (науковий керівник – д.т.н., професор Микола Якимчук).

Вітаємо юних науковців! Бажаємо їм та їх керівникам подальшої плідної роботи й успіхів!

Опублікований: 15-04-2021
Читайте також:
Гурток «BIOTECH» знову працює

Вік біотехнології ще тільки починається. Уже зараз біотехнологія має величезний потенціал, користуючись можливостями генетики, біології, біохімії, а також робототехніки, хімічних та інформаційних технологій, вивчаючи живі організми в пошуках нових способів для забезпечення людських потреб. Наприклад, це і генна та клітинна інженерія, біомедицина та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гурток «BIOTECH» знову працює 19 жовтня 2022

Наші викладачі долучилися до обговорення теми «European Green Deal як стратегія сталого зростання»

З кожним роком екологічні проблеми на нашій планеті стають все більше катастрофічними, глобальнішими та вагомішими. Бюро Верітас завжди слідкує, ретельно вивчає та ділиться усією актуальною інформацію, що допомагає, принаймні, призупинити негативні процеси у навколишньому природному середовищі, спираючись на діяльність людини на планеті. 23 липня...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі долучилися до обговорення теми «European Green Deal як стратегія сталого зростання» 26 липня 2021

Кухня народів світу – про особливості приготування страв різних народів англійською мовою

Кафедра іноземних мов професійного спрямування провела захід, присвячений особливостям приготування національних страв різних народів. Здобувачі освіти разом зі старшим викладачем кафедри Андрієм Пазяком поділилися результатами досліджень з цього питання. Здобувачі групи ТІ-1-8 Катерина Рожнятівська, Ольга Приходченко, Максим Зінич, Марія Сидорчук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кухня народів світу – про особливості приготування страв різних народів англійською мовою 24 квітня 2023

Практичні кейси здобувачам освіти від успішного випускника, засновника і директора крафтового бізнесу

28 лютого в рамках дисциплін «Сучасні ресторанні технології», «Крафтове виробництво» та «Організація заходів в галузі» для бакалаврів і магістрантів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся лекторій «Сучасні технології сушіння та копчення м’ясної кулінарної продукції» від успішного випускника факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні кейси здобувачам освіти від успішного випускника, засновника і директора крафтового бізнесу 03 березня 2025