Н У Х Т

Наукові досягнення здобувачів освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки представлені на конференції

15 квітня 2021

Наукові досягнення здобувачів освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки представлені на конференції

15 квітня в університеті розпочала роботу 87-ма Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».

Колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки традиційно взяв у ній участь в межах секції «Машини та технології пакування».

Робота секції розпочалася з привітання усіх, хто приєднався до відеоконференції, заступником завідувача кафедри, гарантом освітньої програми «Прикладна механіка» Костянтином Васильківським. Він розповів про напрями наукової діяльності на кафедрі та про успіхи, яких досягли здобувачі освіти за попередній період.

Далі слово взяли молоді науковці. Їх доповіді стосувалися найрізноманітніших тем – дослідження пакувальних матеріалів, аналізу роботи складових сучасного пакувального обладнання, мехатронних модулів, особливостей технологій перероблення використаної упаковки.

Кожна тема досліджень була по своєму цікавою та викликала жваву дискусію серед присутніх.

Найбільш актуальні й цікаві доповіді були відзначені:

1 місце – здобувачі освіти 4 курсу Дмитро Данюк і Тетяна Крючкова з науковою роботою «Створення та дослідження конструкції механічного захоплювального пристрою на засадах біоніки» (науковий керівник – д.т.н., професор Микола Якимчук).

2 місце – першокурсники Юлія Муравйова, Євген Кирильчук та Іван Д’яченко з науковою роботою «Дослідження функцій ресиверів у структурі пневмопривода» (наукова керівниця – д.т.н., професорка Людмила Кривопляс-Володіна).

3 місце – здобувачка освітнього ступеня «магістр» Марія Аліпатова з науковою роботою «Розробка та дослідження роботи установки для гібридного сонячного освітлення підприємств харчових виробництв» (науковий керівник – д.т.н., професор Микола Якимчук).

Вітаємо юних науковців! Бажаємо їм та їх керівникам подальшої плідної роботи й успіхів!

Опублікований: 15-04-2021
Читайте також:
У коледжах НУХТ продовжується вступна кампанія-2022

До навчально-наукового комплексу нашого університету входять також одинадцять коледжів, розташованих в усіх регіонах України. Випускники наших коледжів мають можливість продовжувати здобуття вищої освіти за скороченою формою, вступаючи до університету на старші курси. Наразі в коледжах триває вступна кампанія – приймаються заяви та документи на вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У коледжах НУХТ продовжується вступна кампанія-2022 13 липня 2022

Системний підхід до управління якістю продукції та послуг опановують здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Відбувся гостьовий online-лекторій «Аудит – ефективний інструмент верифікації систем менеджменту якості та харчової безпеки в закладах готельно-ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Гостьова спікерка – міжнародна провідна аудиторка систем менеджменту якості та харчової безпеки швейца...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Системний підхід до управління якістю продукції та послуг опановують здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 09 червня 2021

Усі тонкощі біотехнологічних процесів у реальному часі

Уже добігає кінця навчальний семестр, а здобувачі-біотехнологи 3 курсу навчання відточують практичні навички культивування біологічних агентів у рамках вивчення дисципліни «Загальна біотехнологія». У цьому їм активно допомагають викладачі, доценти кафедри біотехнології і мікробіології Юрій Пенчук та Юрій Резніченко. Зокрема, на минулому лабораторно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі тонкощі біотехнологічних процесів у реальному часі 08 грудня 2020

Час у колі друзів – безцінний

У період карантину дуже важливо не забувати проводити час із друзями, адже існує безліч можливостей онлайн-спілкування. Наші майбутні біотехнологи та екологи використовують такі можливості по максимуму. Однієї квітневої днини здобувачі освіти факультету біотехнології та екологічного контролю отримали ще один шанс провести час разом і ще більше роз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Час у колі друзів – безцінний 27 квітня 2021